kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Poker napisał(a):dlatego tym razem przelałam na konto kikou, bo zrozumiałam ,ze 20 już poszło awansem do Olenki z kieszeni kikou, wiec chciałam oddać.:cool3: nie, ja przelałam brakujące 90,- bo zrozumiałam, że te 15,- już przelałaś dodatkowo bezpośrednio do Oli, nic sie nie stało, przeleje po prostu końcówke ekstra jak dojdzie..... Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Bambino napisał(a):Ja przeleję dzisiaj 10 zł. na kwiecień na konto Kikou Bardzo mi się podoba korespondencja finansowa Kikou i Poker. :evil_lol::evil_lol: gadamy jak ślepy z głuchym troche..... ale zawsze jakoś sie dogadamy ...po dwudziestu postach....:evil_lol:;) Quote
Bambino Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ja przeleję dzisiaj 10 zł. na kwiecień na konto Kikou Bardzo mi się podoba korespondencja finansowa Kikou i Poker. :evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 kikou napisał(a):gadamy jak ślepy z głuchym troche..... ale zawsze jakoś sie dogadamy ...po dwudziestu postach....:evil_lol:;) nie jest tak źle, trochę ślepawa jestem :evil_lol:,ale głuchawa jeszcze nie :shake: Wystarczą 4 posty :eviltong: Quote
kikou Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 dzisiaj zaksięgowało się u mnie 2-04-2009 Poker 20,00 2-04-2009 MALICJA 20,00 2-04-2009 BAMBINO 10,00 przelałam brakujące 15,- zł do Oli.... i stał sie cud:evil_lol:.... mamy już 35,- złotych na maj:multi::multi: teraz muszę jeszcze to wszystko wklepac na pierwszą stronke... Quote
olenka_f Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bambino napisał(a): Bardzo mi się podoba korespondencja finansowa Kikou i Poker. :evil_lol::evil_lol: mi też :evil_lol: przypomniał mi się mój tata który dzwonił do związku niewidomych po podręcznik do języka migowego bo jego córka miała pracować z ludźmi niesłyszącymi, facet mu na to: u nas pan sobie nie pomiga :evil_lol: Olaf jest do zabicia jakieś 4 razy dziennie a z nim Atos stare pierdziele się biją ale i broją np. zeżarły chodniczek jeden z jednej strony przedpokoju, drugi z drugiej a jak któryś strony pomyli to jest wojna ubije oba kundle i zrobię sobie chodniczek żebyście wiedziały :evil_lol: jak dorwą jakąś część mojej garderoby to też wymemlają poszarpią i na niej śpią a jak walczą o szmatę to szok:eviltong: stare pierdziele fetyszyści:mad: Quote
Poker Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 mi też :evil_lol: przypomniał mi się mój tata który dzwonił do związku niewidomych po podręcznik do języka migowego bo jego córka miała pracować z ludźmi niesłyszącymi, facet mu na to: u nas pan sobie nie pomiga :evil_lol: dobre, nie ma co :evil_lol: ubije oba kundle i zrobię sobie chodniczek żebyście wiedziały :evil_lol: to może lepiej obiadek ? :eviltong: jak dorwą jakąś część mojej garderoby to też wymemlają poszarpią i na niej śpią a jak walczą o szmatę to szok:eviltong: stare pierdziele fetyszyści:mad: nie fetyszyści tylko kochają pańcię :evil_lol::loveu: Quote
Poker Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 mój bazarek na staruszki Dzidziusie pomogą dziadeczkom - do 11.04. Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :loveu:na Olafka wplacilam 34 zl na maj - jako, ze znalazly się ciotki od Czara i wszytskie wplaty się zaksiegowaly- to reszta z bazarku do Iwjan Quote
Poker Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kuba P napisał(a):Kilka postów wcześniej przeczytałem ,że jak wpadnie coś od nowych dziewczyn to będzie na maj. A czy chłopak też może wpłacić coś na maj?:evil_lol: / 20 zł/ Z radością przyjmiemy:multi:,nie mówiąc o Olafku :evil_lol: Quote
Kuba P Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kilka postów wcześniej przeczytałem ,że jak wpadnie coś od nowych dziewczyn to będzie na maj. A czy chłopak też może wpłacić coś na maj?:evil_lol: / 20 zł/ Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kuba P napisał(a):Kilka postów wcześniej przeczytałem ,że jak wpadnie coś od nowych dziewczyn to będzie na maj. A czy chłopak też może wpłacić coś na maj?:evil_lol: / 20 zł/ CHLOPKOW ROWNIEZ ZAPRASZAMY BARDZO MOCNO - W MIESZANYM TOWARSZYTWIE ZAWSZE RAZNIEJ :multi: Quote
Poker Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 kolejny bazarek na dziadzie, podnoście :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/przytulanki-dla-starych-pieskow-do-15-04-kup-teraz-135166/#post12096394 Quote
kikou Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Kuba P napisał(a):To poproszę o nr konta.:lol: juz wysylam.... jestem w lekkim szoku, ze i mezczyzna sie znalazl chetny do pomocy.... bardzo dziekujemy! Quote
Poker Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 z moich 2. bazarków już jest dla dziadków 164 zł !!! :multi::multi: Quote
kikou Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Kuba P napisał(a):Kilka postów wcześniej przeczytałem ,że jak wpadnie coś od nowych dziewczyn to będzie na maj. A czy chłopak też może wpłacić coś na maj?:evil_lol: / 20 zł/ zaksięgowała się wpłata od Kuby, nanioslam na pierwszej stronie w rozliczeniu bardzo dziekujemy!!! Quote
GoskaGoska Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 CIOTKA A KONCOWKA TO CHYBA 4ZL A NIE 9ZL POWINNA BYC:roll: Quote
kikou Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 GoskaGoska napisał(a):CIOTKA A KONCOWKA TO CHYBA 4ZL A NIE 9ZL POWINNA BYC:roll: Gosia, troszke zaufania;), 5,- zostalo z kwietnia dlatego koncowka jest 9,-, a nie 4,- Quote
Poker Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 z udanych bazarków to chyba ja się tylko cieszę , no i może psiaki :razz: Quote
kikou Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Poker napisał(a):z udanych bazarków to chyba ja się tylko cieszę , no i może psiaki :razz: podziwiamy z zapartym tchem bazarkową królową:evil_lol::multi: Quote
Neris Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 288zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak TY to robisz? Quote
Poker Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Neris napisał(a):288zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak TY to robisz? z 2 moich bazarków uzbierało się dla wszystkich 4. dziadków 291 zł :multi::multi::multi::multi: Jak to robię? Wystawiam co mam i jakoś to idzie :evil_lol:, dzięki kochanym dziewczynom :loveu:,które kupują . Quote
Recommended Posts