kikou Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Poker napisał(a):mogę jeszcze 15 zł dopłacic. czyli sytuacja oplat na kwiecień wygląda tak 70,- poszło bezpośrednio do Oli od Neris i Poker dzisiaj jest ostatni dzień kiedy to powinnam zrobić przelew do Oli, a mamy 30,-zł od Gosi i 30,- zł moja deklaracja...... czyli ciągle brakuje 45,- jeśli udałoby się Poker wyskrobać jeszcze 15,- to brakuje 30,- co mam zrobić? prosze o pomoc Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 przelej Kikou to co masz - i prosimy o bazarki lub min wplaty zeby uzbierac jeszcze 30zl Quote
kikou Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 GoskaGoska napisał(a):myslé ze warto by bylo zmienic tytul np Olafek staruszek brakuje 30zl na kwiecien - zeby wiécej osob zobaczylo juz sie robi;) Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 myslé ze warto by bylo zmienic tytul np Olafek staruszek brakuje 30zl na kwiecien - zeby wiécej osob zobaczylo Quote
kikou Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 proszę o pomoc!!! nie może byc tak, że jak piesek jest zagrożony to wiele osób pisze: ratujmy, ratujmy.....a potem mija pare miesięcy i na wątku zostają dwie-trzy osoby.... więc co teraz powinnyśmy zrobić oddać spowrotem do schroniska bo piesek się już opatrzył,temat już nie jest zbyt 'chodliwy" czy zostawiać osobom, które się nad tymi storzeniami litują te hotelowe pieski na głowie.... zobaczymy kto ile wytrzyma.... to nie fair... proszę o pomoc! ....wystarczą 3-4 osoby które wpłacą po 5-10 złotych...i już po problemie.... a najcudowniej by było gdyby były to w ogóle deklaracje stałe.... każdego miesiąca pojawia się ten sam problem..... Quote
Neris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Może ktoś odwazny napisze do Talcott :diabloti: Quote
kikou Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Neris napisał(a):Może ktoś odwazny napisze do Talcott :diabloti: hi hi Ciotka Neris chyba sie dzisiaj "szaleju nażarła" za przeproszeniem.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kikou Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='kikou']proszę o pomoc!!! nie może byc tak, że jak piesek jest zagrożony to wiele osób pisze: ratujmy, ratujmy.....a potem mija pare miesięcy i na wątku zostają dwie-trzy osoby.... więc co teraz powinnyśmy zrobić oddać spowrotem do schroniska bo piesek się już opatrzył,temat już nie jest zbyt 'chodliwy" czy zostawiać osobom, które się nad tymi storzeniami litują te hotelowe pieski na głowie.... zobaczymy kto ile wytrzyma.... to nie fair... proszę o pomoc! ....wystarczą 3-4 osoby które wpłacą po 5-10 złotych...i już po problemie.... a najcudowniej by było gdyby były to w ogóle deklaracje stałe.... każdego miesiąca pojawia się ten sam problem..... proszę o wsparcie! Quote
monika083 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a ile brakuje i do kiedy pieniadze musza wplynac ..do dzisiaj?? juz doczytalam ,ze 30 zl , z mojego bazarku cos bedzie ale on trwa do 5.04 Quote
GoskaGoska Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 wiesz Kikou to wlasciwie nie Ty prosisz tylko Olafek , ja tez w imieniu Olafka help Quote
Poker Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 monika083 napisał(a):a ile brakuje i do kiedy pieniadze musza wplynac ..do dzisiaj?? juz doczytalam ,ze 30 zl , z mojego bazarku cos bedzie ale on trwa do 5.04 to jak byś mogła, to wpłać awansem. kikou, ty jesteś lepiej rozeznana w wątku, może by sprawdzić kto się deklarował do stałych wpłat? i jęzeli zapomniał, to przypomnieć?czasem nie ma złej woli tylko w natłoku bid wylatuje z głowy. Wpłacę 20 zł, bo dobrzy ludzie dali dziś 5 zł na psiaki :roll: Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ze stalych deklaracji bylo: Kikou 30zł Goskagoska 10zł Poker 20zl Neris 50zł Talcott 50zł - nie płaci płacimy 175zl - Talcott przestała płacic . wiec mamy jedynie 110zl stałych wpłat - oraz Ty Poker zawsze się dokładasz i ja bazarkuję i staram się zapłacic więcej niż 10zl - w sumie teraz wpłaciłam 30zl jako 2x15zl - z myslą o 2 miesiącach , bo sama nie ma teraz kasy, ale jest jak jest :shake: i z Olafikiem nie bardzo inni chcą pomagać - a z Olafikiem ciągle jesteśmy na minusie i co miesiąc brakuje ok 65zl Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ja się zdeklarowałam na stałe 20 zł i wpłacam regularnie na konto Olenki , czasem coś z bazarków skapnie dodatkowo. Wobec tego zrobię na Olafka bazarek.Tylko podnoście go ,plissssss. Quote
malicja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 deklaruje 10 zl. miesiecznie, jako ze tyle brakuje w tym misiacu, wieczorem zrobie przelew jednorazowo na 20 zl Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 malicja napisał(a):deklaruje 10 zl. miesiecznie, jako ze tyle brakuje w tym misiacu, wieczorem zrobie przelew jednorazowo na 20 zl bardzo dziekujemy :loveu: Quote
Bambino Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny wrocławskie. Dla wrocławskiego olafka deklaruję co miesiąc 10 zł. Gdyby nie dopinał mi się budżet dam wcześniej znać. Dajcie tylko znać na jakie konto przesyłać siano. Jeśli na Kikou to mam. :lol: Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dziękujemy ponownie wiec mamy Bambion 10zl i malicja 10zl :loveu: pieniązki zbiera na Olafka kikou , bo wtedy wiadomo kto wpłacil pozniej wysyła do Oli czyli doszlo do deklaracji 20zl czyli tylko 45zl powinno brakować co miesiąc zawsze to lepiej niż 65zl - moze ktoś jeszcze pomoz? Quote
monika083 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ja stalej wplaty niestety nie moge zadeklarowac,ale postaram sie wspierac bazarkami , zrobilam przed chwila jeden : romantyczne kartki hand made -kup teraz ,do 3.04 na Olafka, Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ale super Dziewczyny!!!! każda dyszka na wage złota... sytuacja wygląda tak: wczoraj, zakładając że Poker przeleje swoje dodatkowe, obiecane 15zł zrobiłam przelew do Oli na 90,- bo nie możemy stawiac osób, które uratowały nas z opresji w takich sytuacjach.... czyli: rozliczenie na kwiecień wygląda tak: Gosia 30,- Poker 20,- Poker 20,- Neris 50,- Kikou 60,- razem 180,- czyli mamy w tej chwili nadwyżkę 5,- na maj;) jeśli coś teraz wpadnie z bazarku i od nowych Dziewczyn to będzie już na maj... bo przecież za dwadzieścia pare dni znowu staniemy przed tym samym problemem..... Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kikou ale chyba ci sié coz pomylilo 60zl od ciebie? Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):Kikou ale chyba ci sié coz pomylilo 60zl od ciebie? nie pomyliło mi sie:cool3:... miałam taką małą końcówke z paszportów od Pani z niemiec ktora bierze psy 6go kwietnia, chciałam kupić 3 pary szelek na transporty piesków, ostatnio jak jechałam z foksiami zapomniałam wziąć ich od Pani...a Ona je powywalała bo myślała że to jakieś ze schroniska (no najcudowniej nie wyglądały bo już służyły jakiś czas...) część z tego przelałam do Iwy na karme dla Gabrysia...a reszte tu... głupio mi przed Olą że co miesiąc problem z tymi opłatami.... oczywiście nie ma mowy o takiej wpłacie ode mnie co miesiąc, jestem już totalnie niewypłacalna...teraz to już nawet wołami nikt nic ze mnie nie wydusi...:evil_lol::evil_lol: a szelki kupie na karte.... i potem ide na emeryture.... Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kikou napisał(a): i potem ide na emeryture.... od kiedy to młodzież idzie na emeryturę ?:crazyeye:, chyba,że służy w jednostkach specjalnych :evil_lol: Przelałam 20 zł na konto kikou :lol: Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Poker napisał(a):od kiedy to młodzież idzie na emeryturę ?:crazyeye:, chyba,że służy w jednostkach specjalnych :evil_lol: Przelałam 20 zł na konto kikou :lol: Kurde Ciotka Poker robi zamieszanie raz przelewa prosto do Oli a raz do mnie...:mad: potem połapać sie nie moge gdzie ile jest..... ale ok. zaraz sobie zapisze i dośle Oli końcówke.... Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kikou napisał(a):a sytuacja wygląda tak: wczoraj, zakładając że Poker przeleje swoje dodatkowe, obiecane 15zł zrobiłam przelew do Oli na 90,- ... dlatego tym razem przelałam na konto kikou, bo zrozumiałam ,ze 20 już poszło awansem do Olenki z kieszeni kikou, wiec chciałam oddać.:cool3: Quote
Recommended Posts