Jump to content
Dogomania

Dorka i dwa cairn terriery urwisy - Lexi i Legenda ... a w pamięci na zawsze Gaja (') i Saba (')

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Katerinas'] ooo... właśnie :D Zim[b]n[/b]ozielone :D[/quote]
Bez N. Zimozielone :D Od tego, że zielone w zimie.

No proszę dyskusja od krzaczka do dzieciaczka :D

Posted

[quote name='tajdzi'] Albo siedź na korytarzu z tatusiem dzieciątka - on też pewnie potrzebuje wsparcia[/quote]
No to teraz na korytarzu będzie siedziała sama Waszka, bo tatuś dziecka to pewnie na porodówce mamusię za rączkę trzyma i plecki masuje :lol:

Posted

jjestem :angel: urodziłam :lol: jest zdrowa śliczna dziewczynka :drinking: :drinking: :drinking: waży 3150 i ma 55 cm wzrostu 8) nosiłam ją :angel: a później Wam pokjażę fotkę :angel: :angel: :angel:

Posted

Waszka gratulki :drinking: :drinking: :drinking:
Dzielna bylas :lol: :lol:

[b]Kasia[/b] Lazy zamiescila [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22332&postdays=0&postorder=asc&start=495]zdjęcia z soboty[/url] tez się zalapliscie :wink:

Posted

kkuuurrrdee bo ja się spociłam jak słyszałam współrodzącą mojej siostry :lol: kobita tak się darła że ze szwagrem o mało nie mdleliśmy na tym korytarzu :oops: :lol: i rodziła dwa razy dłużej - a moja kochana siostra ciszej i skuteczniej :angel: ehhh :drinking: :drinking: :drinking: to jest niesamowite - jeszcze nigdy nie byłam aż tak blisko tego cudu narodzin :angel:

Posted

[quote name='malawaszka']dzielna byłam nie??? a cała spocona :oops: :drinking: :drinking: :drinking:
[/quote] noo... ma... zuch dziewczyna :D duchowo pomagałaś :D a to się bardzo liczy :D

Posted

[quote name='malawaszka']hihihi nic ciekawego już dla nas admin nie przygotował :lol:[/quote] :lol: dla takich psy-chotatów co wykorzystali płomyki powinny być psie kły lub psie ogony :lol: problem byłby tylko ogony których ras :wink:

Posted

[quote name='Katerinas']bosz... :roll: Jutro będę miała demolkę na ogrodzie. Wjeżdża koparka i do domu będą kładzione rury od wodociągu :roll: Część ogrodu zostanie skopana :roll:[/quote] O mamo! Współczuję :roll: A to wodociąg, czy kanalizacja? :-?

Posted

[quote name='Agnes']katerinas wypusc jeszcze psy - pomoga kopac :lol: :roll:[/quote] hehehe :lol: No jest to myśl :lol:

Przedwczoraj Ci wodociągowcy byli u nas aby zobaczyć co ich i nas czeka, to jeden z nich nie chciał wejść na ogród... bał się psów :roll:

[quote name='adda'][quote name='Katerinas']bosz... :roll: Jutro będę miała demolkę na ogrodzie. Wjeżdża koparka i do domu będą kładzione rury od wodociągu :roll: Część ogrodu zostanie skopana :roll:[/quote] O mamo! Współczuję :roll: A to wodociąg, czy kanalizacja? :-?[/quote]Wodociąg :roll: Kanalizacja do nas jeszcze nie dotarła. :roll:
Czarno to widzę :roll: Nasza ładna trawka :roll: