GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ludzie byli, fajni kontaktowi, zgadzaja sie na wizyty, umowe, sterylke i zwrot kosztow szczepien, maja 2,5 mczna cc - suczka mialaby towarzystwo, wczesniej mieli rottki, dom jednorodzinny 2,5 tys metrow ogrodu ale to dopiero pierwsi chetni :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 jezeli ona zostanie, nie wezme nigdy wiecej zadnego tymczasa, niezbyt to madre chyba :shake: Hexa zaatakowala dzis suczke tych ludzi 2,5 mczna, choc bardzo wysoka - niedobrze :shake: Quote
Marzena&Gusti Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Faktycznie... Ale sunia jest wyjątkowo ładna... Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 bezsprzecznie sie zgodze :loveu: ale nie mnie ona pisana:placz: Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ja nie moge wziac do domu drugiej suki, Hexa ja wykonczy :shake: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 mała wyzdrowiala i zamienila sie w gryzaca torpede gdzie moja grzeczna sliczna kuleczka? :placz::placz::placz::placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :laugh2_2:tak...to było zbyt piękne , aby było prawdziwe:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ....nie trzeba było suczki nazywać Hexa GB!!! :) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::laugh2_2:tak...to było zbyt piękne , aby było prawdziwe:evil_lol: smiej sie smiej, ta mala nie wie co to strach, od poczatku lazila sama po mieszkaniu, wychodzila na balkon - tam sie zalatwia, ale pozatym spala a teraz szaleje tak, ze tylko czekam az Hexa i GB napisza petycje w sprawie wydalenia jej z naszego mieszkania :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Dobrze że malutka ma się lepiej :lol:, duzo duzo lepiej, poprawa jest olbrzymia :p Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 furciaczek napisał(a):Nie ma to jak rozbrykany klusek:diabloti: cale szczescie, ze hexa ja toleruje bo wczoraj tej malej nie wiem dlaczego nie zaakceptowala Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witam czy moge cos sie wiecej dowiedziec o tej suni,wlasnie chcielibysmy przygarnac szczeniaka,zawsze mielismy dogi ale dorosle,prosze o kontakt :) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):Witam czy moge cos sie wiecej dowiedziec o tej suni,wlasnie chcielibysmy przygarnac szczeniaka,zawsze mielismy dogi ale dorosle,prosze o kontakt :) jak mam sie z Wami skontaktowac? podalam numer tel prosze dzwonic 519 790 313 chcialas setera, bulodzka, dozyce a teraz tą mała? Quote
madziakikrzys Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):jak mam sie z Wami skontaktowac? podalam numer tel prosze dzwonic 519 790 313 chcialas setera, bulodzka, dozyce a teraz tą mała? przepraszam ale czy to jest jakis problem? Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):przepraszam ale czy to jest jakis problem? problem dla mnie nie, dla ludzi, ktorym sie robi nadzieje pewnie wiekszy... pozatym chce ja oddac komus zakochanemu w molosach, komus kto sie zakocha od pierwszego wejrzenia Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 madziakikrzys napisał(a):przepraszam ale czy to jest jakis problem? Gb musi wszytko sprawdzic zanim odda komus mala wiec nie dziw sie ze zadaje pytania. To wszytko dla dobra psiny. Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 furciaczek napisał(a):Gb musi wszytko sprawdzic zanim odda komus mala wiec nie dziw sie ze zadaje pytania. To wszytko dla dobra psiny. juz jak widze ten czasownik - oddac - robi mi sie slabo :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):juz jak widze ten czasownik - oddac - robi mi sie slabo :placz::placz::placz::placz::placz: Kochana dobrze wiesz ze nie mozna wszytkich zatrzymac:-( Po tylu adopcjach czlowiek powinien sie przyzwyczaic...a jednak serce za kazdym razem peka:-( Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 furciaczek napisał(a):Kochana dobrze wiesz ze nie mozna wszytkich zatrzymac:-( Po tylu adopcjach czlowiek powinien sie przyzwyczaic...a jednak serce za kazdym razem peka:-( dokladnie, wiem, tym bardziej, ze Hexa nie zgodzi sie z druga suka obawiam sie Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):dokladnie, wiem, tym bardziej, ze Hexa nie zgodzi sie z druga suka obawiam sie Fakt suki potrafia byc gorsze od 2 samocow:shake: ale co sie dziwic...baby wkoncu:lol: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 madzia i krzys poprosila o numer konta - podalam, zeby nie bylo, ze cos ukrywam wszystkie wplaty podam na watku serdecznie wam dziekuje Quote
Recommended Posts