Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to zapraszam
z mala bylam dzis u weta, dostala kroplowke i antybiotyk
uszka czyscimy, oczy zakraplamy i naprawde jest lepiej
osowiala jest jeszcze dosc mocno, wymiotowala robalami i koo samymi robalami robila
srednio interesuje sie otoczeniem, nie pcha sie na rece czy na lozko jakos specjalnie
w nocy spi w psim lozeczku z fretka pluszowa, ktora jest wieksza od niej
je nieduzo, chyba ja brzuch boli
jest grubiutka aksamitka :loveu:

bardzo prosze o jakiekolwiek wsparcie finansowe!!!!:modla::modla::modla:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Jak na taka dzidzię to super z kupalonkami na zewnątrz mądra bestyjka:-o:-o

dokladnie, sama jestem w szoku, w dodatku robi prawie dokladnie w to samo miejsce caly czas, spi przy mnie nagle sie zrywa i biegiem na balkon, sprytny maluch

Posted

MartynaP napisał(a):
boze biedulka mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
jest cudna :loveu: maz mi tu nie daje spokoju-jak dziecko jak sie uprze to niema gorszej rzeczy :shake:

to dawaj go tutaj, podpisze umowe, przejdzie kontrole i mała jest jego :eviltong:

Posted

powiem tak:obecnie jestem na etapie poszukiwania owczarka z hodowli po jakiejs tam nizszej cenie do tego czasu myslalam zeby wziasc psiaka jakiegos na tymczasi mu pomoc.Moj maz zakochal sie w tej twojej kluseczce ale skoro ona ma u ciebie opieke i bedzie az nie znajdzie domu stalego to poprostu ja poszukam jakiegos innego potrzebujacego psiaka.Nie moge spelniac kaprysow meza tylko chce sie kierowac tym zeby jakiemus potrzebujacemu pomoc-bo szczeniorkow szukajacych dt nie brakuje cos ostatnio

Posted

MartynaP napisał(a):
powiem tak:obecnie jestem na etapie poszukiwania owczarka z hodowli po jakiejs tam nizszej cenie do tego czasu myslalam zeby wziasc psiaka jakiegos na tymczasi mu pomoc.Moj maz zakochal sie w tej twojej kluseczce ale skoro ona ma u ciebie opieke i bedzie az nie znajdzie domu stalego to poprostu ja poszukam jakiegos innego potrzebujacego psiaka.Nie moge spelniac kaprysow meza tylko chce sie kierowac tym zeby jakiemus potrzebujacemu pomoc-bo szczeniorkow szukajacych dt nie brakuje cos ostatnio

myslalam, ze piszesz o DS na tymczas nie ma sensu jej przerzucac:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
CC to to raczej nie jest...no chyba ze jakis mix.

Ehhh ciotka ciotka:shake: slow mi brak...

to nie jest ccet Fur totalnie inna glowa i budowa ciala

Posted

Ponieważ niedawno przechodziliśmy okres szczenięcy u naszego masia - to obstawiam,że szczeniorek to coś pomiędzy mastifem angielskim a bullmastifem ( bardziej obstawiam bullmastifa), dla porównania dodaję zdjątko

Posted

dziekuje Ci karolk@ za fotke porownawcza, mastiff to nie jest bo jak pisalam wielkosciowo i wagowo do ma to ona ma daleeeeeko ale cos takiego jest juz blizsze

Posted

I tutaj mały zonk - jak piszesz Twoja kruszynka waży 4,2 -5 kilo ma około 5 tygodni to ja napiszę tak - mój psińco mając 6,5 tygodnia ważył niewiele ponad 3,400 a teraz mam w domu 4 miesięcznego Masiona o wadze 32kg ! Wszystko sie może zdarzyć. A uszy też nie są długie na początku, tylko rosną stopniowo.

Na zdjęciu mój masionek jak go przywiozłam

Posted

Folen napisał(a):
Zaraz podpisuję, że kontakt wyłącznie telefoniczny.

folen bardzo Ci dziekuje, smsy w sprawie adopcji sa wg mnie na maxa niepowaze:shake:

bardzo prosze o pomoc finansowa - na doprowadzenie tej malej do stanu uzywalnosci poszlo duzo za duzo, przesuniete z innych tymczasow :oops:
czy ktos mialby karme odpowiednia dla takiego malucha? ona jest niedozywiona i ma braki wapnia - moze ktos moglby nas wspomoc chociaz karma czy witaminami?