ATLANTYDA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 GameBoy napisał(a):Atlatyda ja biore same szczeniaki, male, duze ale psie dzieci glownie i do takich "domkow" mam namiary w jakim wieku boksia? Pytam bo czasami przy okazji szczeniaków można innego starszego pieska też dobrze ulokować :roll: . Boksio młody jest ok2l Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Pytam bo czasami przy okazji szczeniaków można innego starszego pieska też dobrze ulokować :roll: . Boksio młody jest ok2l poreklamuje go wiesz jak sie zachowuje do psow/kotow/dzieci/umie zostac sam/chodzi na smyczy? przepraszam nie mam czasu czytac watku :oops: Quote
ATLANTYDA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 GameBoy napisał(a):poreklamuje go wiesz jak sie zachowuje do psow/kotow/dzieci/umie zostac sam/chodzi na smyczy? przepraszam nie mam czasu czytac watku :oops: Wulkan energii pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt bardzo brak mu kontaktu z człowiekiem no i ruchu co do dzieci nie wiem :roll: na smyczy w miarę chodzi z tego co czytałam . Gdybyś mogła popytać było by super zawsze to jakaś szansa :thumbs: Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Wulkan energii pozytywnie nastawiony do ludzi i zwierząt bardzo brak mu kontaktu z człowiekiem no i ruchu co do dzieci nie wiem :roll: na smyczy w miarę chodzi z tego co czytałam . Gdybyś mogła popytać było by super zawsze to jakaś szansa :thumbs: popytam, mam wystawione dwa corsiaki 7 tyg w razie czego zareklamuje boksa waszego, no problemo Quote
MaJa 75 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ciotka wpłaciłam kasę na banerek. Zdjęcia super. Domek wymarzony.:lol: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 MaJa 75 napisał(a):Ciotka wpłaciłam kasę na banerek. Zdjęcia super. Domek wymarzony.:lol: dzieki, jak dojda dam znac jade wlasnie zaraz po nowe bidy a zarzekalam sie :oops::shake: Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 GameBoy napisał(a):dzieki, jak dojda dam znac jade wlasnie zaraz po nowe bidy a zarzekalam sie :oops::shake: No ciotka wiedzialam ze dlugo nie wytrzymasz:evil_lol::loveu: Quote
MaJa 75 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No to czekam na ich zdjęcia. Roumiem, że założysz dla nich nowy wątek? Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 MaJa 75 napisał(a):No to czekam na ich zdjęcia. Roumiem, że założysz dla nich nowy wątek? zaloże, zaloże mało mi 6 stów dlugu w lecznicy :shake: spadam, jadę po nie bo się TZ jeszcze rozmyśli :D Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ciotka uwazaj na kobiete z Bartoszyc... gustuje w astach, dobkach...cc... psy chce brac prawie ze hurtem... wiecej na CzK... Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 furciaczek napisał(a):Ciotka uwazaj na kobiete z Bartoszyc... gustuje w astach, dobkach...cc... psy chce brac prawie ze hurtem... wiecej na CzK... ktos mi juz o niej pisal na gg ale do mnie ona nie dzwonila Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10486237#post10486237 Quote
GameBoy Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 fajne ujecie, co? mala ma teraz 3 mce Quote
Ewusek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 co slychac u Buni ??? ciekawe jak teraz wyglada :cool3: Quote
Ewusek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 WAZNE - w okolicy Nasielska/Świerczy/ Gąsocina blakala sie suka w typie owczarka środkowo azjatyckiego CAO !!! WĄTEK ŁATKI !!! Na gwalt potrzebuje DT !!!! Na razie załadowalam ja do samochodu i jest u mnie na terenie !!! Czy znacie kogoś kto zajmuje sie adopcjami azjatów lub onków ? Quote
Recommended Posts