Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo tam Gabi mu kapselki wrzucała :P . A dla Dymcia kapsle i zakrętki od butelek to najlepsza zabawa. Jedne, bo dużo hałasu robią jak się toczą, a drugie dają się aportować. Dymek startując z łóżka w sypialni, potem skokiem na to łózko je przynosi. Ubaw po pachy :P :P :P

Posted

No!, i żeby było jasne: każdy kto odwiedzi galerię Dymka proszony jest o zostawienie śladu, że był i oglądał, w postaci komentarza, jak najbardziej pochlebnego oczywiście :wink: :P

Posted
No!, i żeby było jasne: każdy kto odwiedzi galerię Dymka proszony jest o zostawienie śladu, że był i oglądał, w postaci komentarza, jak najbardziej pochlebnego oczywiście :wink: :P

myśmy zostawili mnóstwo śladów animatE1.gif

Posted

Basenji!

Spójrz na ostatnie zdjęcie w podpisie Beaty...tam Poświata jest najwyraźniej uśmiechnięta od ucha do ucha...to za pewne wpływ Dymka, nie uważasz???

Hihi..od razu jak zobaczyłam podpis to tto zdjątko roześmianej Poświatki rzuciło mi się w oczy :P

Posted

Moje psiaki w domu nie śpią w jedwabiach,ale ja znajduję dla nich takie dobre domki.Jest to piesek z mojej hodowli DROPSIK mieszka w Stalowej Woli i ma się tak dobrze.