Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Febe, jest aktualnie najbardziej kombinatorskim psem jakiego znam :evil_lol:

terrier typu bull :evil_lol:

Ubzdurała sobie, że wejdzie na łóżko piętrowe :evil_lol: i niestety umie :lol:

a co myślałaś , że odpuści ? :diabloti:

Klementyna kocha polowac na owady , które jak upoluje zjada - jest skuteczniejsza niż lep ... zdejmuje muchy z sufitu .. mam niskie mieszkanie tylko 2,20 :evilbat:

obawiam sie, ze nasze psice maja zbyt różny styl zabawy, aby mogly sie porozumiec...

Tak , zgadzam się , moje świniaki już są tak popsute .. że potrafią się bawić tylko po świńsku ;) Psa który nie odpowie ogniem na zabawę , spokojnie wpuszczą .. tylko pytanie czy maliniak by wytrzymał .. ;)

wczoraj , odwiedziła nas bardzo fajna , młoda dogomaniaczka - miała zniszczyć moje świnki :diabloti: przez 6 godzin próbowała .. sama padła , świnki chciały jeszcze :D

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):

a co myślałaś , że odpuści ? :diabloti:

no wiedziałam, że nie odpuści :evil_lol:. Tylko, że ja później muszę ją sciągać, a ona mi jeszcze ucieka pod ścianę, tak żeby jej nie dosięgnęła :evil_lol:

Posted

Mój TZ , chciał byc cwany i kupic dla nas wyro piętrowe - żeby świniaki nie właziły - :evilbat: ale przypomniał sobie jak Lalka właziła na balkon po drabinie i genialny plan legł w gruzach :evil_lol:

ale żebyście nie pomyśleli , że ja narzekam na moje świniaki , ja je uwielbiam za ich kreatywnośc i dlatego ich nie ograniczam :) Kocham psy które myślą :diabloti:

Posted

[quote name='Cimi']Febe, co do działań destrukcyjnych miałą pewien okres, że jak jej się za bardzo nudziło to odchodziła w kąt (tak, piesek śpi :evil_lol:) i zajmowała się zamkiem/ rękawem z bluzy, potrafiła też tak zrobić przy nas, no bo co to takiego :razz:, bardzo jej się podobała zabawa w przeciaganie.. moim rękawem albo nogawką ze spodni.. zresztą mi też :evil_lol:.

apropo zamków...
znam konia nie psa, który jak stalismy na hipoterapii i ja stałam przed nim i miałam zamek w bluzie podpięty pod szyję to z nudów rozpinał mi tek zamek na sam dół...potem ja zapinała i tak w kółko :evil_lol: wyobraźcie sobie paszczę konia łapiącą zębiskami nad moją klatką piersiową :eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ja znałam konia, który musiał być zamykany na kłódkę, bo inaczej potrafił się z każdego pomieszczenia wydostać :D
eee w stajni jedna klacz jak kłódka była zamknięta od strony gdzie stała na padoku i klucz był w niej to potrafiła przekręcić klucz , otworzyć bramę i wyprowadzić wszystkie konie na stację bp :diabloti:
A POTEM policja jeździła i mówiła, że konie biegają po ulicy :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']eee w stajni jedna klacz jak kłódka była zamknięta od strony gdzie stała na padoku i klucz był w niej to potrafiła przekręcić klucz , otworzyć bramę i wyprowadzić wszystkie konie na stację bp :diabloti:
A POTEM policja jeździła i mówiła, że konie biegają po ulicy :evil_lol:

brrr nie cierpię takich koni:mad: działka, relaksik, dwa psy -pitowaty i astowata leżą, my siedzimy bajka. Naglę tudum tudum i przekłusował konik bo nikt nie zabezpieczył zasuwki. Lala za nim bo tyyyle mięsa nie może się marnować, Fredzik się ściga, ciocia lata i polewa wodą w ramach wyłączenia psów z pościgu, reszta się miota w strugach wody bo oblani są wszyscy tylko nie psy. kurtyna;)

jeszcze było wyrzucanie indyków z działki na wyścigi bo wlazły a pieski chciały się z nimi zaprzyjaźnić.
Rozrywanie indyka po cichu tak żeby ludzienie przyszli i nie zabrali.
I matka mojej suki - mieściła się miedzy sztachetkami bramy więc potrafiła uciec na świerzo wylane gnojówką pole żeby się wytarzać...trzy razy w ciągu dwóch dni:cool3:
to jeszcze przedsuczowy okres kiedy moja mama twierdziła że w życiu nie zgodzi się na psa:diabloti:

Posted

marti91 napisał(a):
A czy Wasze psy rzucają w Was karmą?:)

nie zdarzylo sie jeszcze:evil_lol:

Moj Rocky ,jak polowal na muche na oknie(stal na parapecie)to zerwal zaslonke:evil_lol:
Wogole moj pies jest niegrzeczny,ma szalone pomysly ,ale za to wlasnie go kocham ,przynajmniej sie nie nudze;)
Dzisiaj zwalil poduszke z lozka na podloge i na niej spal:crazyeye::evil_lol:

Posted

Ad@, bardzo pomysłowy :)
Moja to raczej spokojna psinka (czasami aż za bardzo) i nie wpada na takie pomysły. Mogłaby nazywać sie Flegma.. :)

Posted

Ad@ napisał(a):
nie zdarzylo sie jeszcze:evil_lol:

Moj Rocky ,jak polowal na muche na oknie(stal na parapecie)to zerwal zaslonke:evil_lol:
Wogole moj pies jest niegrzeczny,ma szalone pomysly ,ale za to wlasnie go kocham ,przynajmniej sie nie nudze;)
Dzisiaj zwalil poduszke z lozka na podloge i na niej spal:crazyeye::evil_lol:

Moja Pusia często się karą bawi, podrzuca i zazwyczaj gdzieś na szafce wyląduje ta karma albo w kogoś trafi:evil_lol:
A Sonia robi podobnie co Twój piesek, tyle że ona się nie bawi z poduszką tylko od razu całą kołdre zrzuca i na niej śpi;)

Posted

Trochę głupio brzmi to " Siły nadprzyrodzone " Ale to prawda. A więc. czy wasze suczki sikają tak jak pies? A więc nasz dom jest zdemolowany..W korytarzu na partzerze i na piętrze są od dołu żółte ściany:diabloti: Chyba domyślacie się od czego/ kogo ? Tuś nauczyła się robić siku w domu. I to jak pies nie suczka. Cały ładny żółciutki rządek:mad: W salonie, obdrapana tapeta. W jadalni pogryziony stół:diabloti: Tuś pogryziona. Oczywiście bawiła się z mrówkami:mad: Przyszła z dworQ i wskoczyła mi na kolanka a ja w krzyk. Tuś pogryzły mrówki i oczywiście mnie też:cooldevi: Znalazła sobie nowych przyjaciół.:roll: Jak podlewałam kwiaty to podeszła mi pod wąż i stała, przyszła do domu cała mokra i brudna. Bo oczywiście musiała jeszcze się dotknąć do błotka. Bo by była przecież chora:cool1: A poźniej jeszcze zaczeła się rzucać do Dobka:stupid: Dobek się wkurzył i zaczął warczeć.:onfire: A Tusia zamiast uciekać:scared:Zaczeła się znim bawić:shake: Później się bawila karmą jak przyszła do domu. I przyniosła mi swoją kość - nie wiem co to miało znaczyć:evil_lol: To jak znów poszła na siku, znalazła patyk, przyniosła do domu I Aport.

Posted

[quote name='marti91']Moja Pusia często się karą bawi, podrzuca i zazwyczaj gdzieś na szafce wyląduje ta karma albo w kogoś trafi:evil_lol:
A Sonia robi podobnie co Twój piesek, tyle że ona się nie bawi z poduszką tylko od razu całą kołdre zrzuca i na niej śpi;)
a no kolderka tez raz czy 2 razy zwalil i raz wszedl do poszwy i nie mogl wyjsc:crazyeye::evil_lol:

M^T -niezly lobuziak z tego psiaka:evil_lol:

Posted

ta sikanie sucze ...
i mnie wygląda tak
sika Franio na krzaka , potem Lalka poprawia , dopisuje Klementyna , kończy Franek ..

Jedynym psem , który zachowywał się normalnie i odsikiwał raz , był kastrowany dobek.
Reszta jakas taka , popsuta jest ...

ale żeby tak suczka z nogą w górze , a feeee ;)

Posted

no kolderka tez raz czy 2 razy zwalil i raz wszedl do poszwy i nie mogl wyjsc

Oj, ile razy ja kiedyś wstawałam w nocy by pomóc jej się wydostać z poszwy...:)

czy wasze suczki sikają tak jak pies?

Pusia tak, a Sonia czasem poprawia ale tak to normalnie

Posted

Oczywiście mój łobuziak przyszedł dziś rano i zaczął mnie po buzi lizać:diabloti:. Żeby mnie obudzić. O 10.00. Wstaję, idę do łazienki, po coś do kuchni a mama krzyczy " Tylko nie całuj Tuś, bo tata jak rano jechał do pracy widział jak lizała ropuchę, bawila sę z nią i turlała jak piłkę " Przez godzinę siedziałam w łazience i myłam buzie..:placz: Już nie mam na nią SIŁY:shake: A czasem to ma takie pomysły..Za każdym razem jak przyjedzie do nas Weronia:loveu: ( siostrzenica ma, córka mej sis, ma półtora roczku:loveu:.) I je parówkę, to Tuś podchodzi do niej i piszczy. Wtedy dostaję parówkę:cool1:. Ale za to ją kocham:loveu::loveu::loveu: Boi się trochę jak ktoś powie " Tuś pójdzie do ludzi " A to się zaczeło tak - Pewnego dnia przyjechała do nas babcia. Tuś pogryzła jej buty. A babcia - " Tuś powinna iść do ludzi " Teraz to jest na nią taki Hak:evil_lol: Zawsze jak tak powiesz w sekundę staję się grzeczna. Nie gryzie butów przez 10 minut. I nie broji - Ona Tylko To Umię..:roll: Ale właśnie za to ją kochamy;)

Posted

M^T, klikasz na wybrane zdjęcie na fotosiku (tak żeby si.e powiększyło). Nastepnie klikasz na nie prawym klawiszem myszy i naciskasz na 'Właściwości'. Powinno ci sie pojawić takie okienko małe. Kopiujesz z tego okienka adres obrazka (ten drugi- nie adres odnośnika). Potem w okienku np. szybkiej odpowiedzi klikasz na i tam wklejasz adres zdjęcia.

Posted

Mam pytanie. Mogę dodać tu zdjęcia mej Tuś? Mam 6 sztuk. I mam pomysł. Może zrobimy konkursik na najbardziej nieznośnego psa dogo. Trzeba np. dodawać zdjęcia swojego psa który właśnie broi itd. A nagroda to banerek którego będzie można wkleić pod post. Wiecie o co mi chodzi. Jeżeli się zgadzacie to proszę dodawać zdjęcia i wtedy do mnie, jeżeli się zgadzacie głosy. Ok? Chyba że chcecie do kogoś innego ;) Podane będzie kto i jak głosował, chyba że też nie chcecie.

Posted

Ja tam jestem za. O ile dobrze rozumiem to mogę głosować czy co? Na zdjecia mojej suni w akcji to nie można liczyć...ona woli spać ;)