Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]myśle że maluszki jak tylko będą do wydania to szybciutko znajdą domki.
Mamuśce trza szukać i sterylka.... w schronie nie ma szans, na tymczas nie ma co liczyć dla mamci raczej więc adopcja przez nasze ręce i umowa adopcyjna narzucająca sterylke:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']O rany ja dopiero dziś u Ali w podpisie zobaczyłam rodzinkę śliczności takie:loveu::loveu: , tylko czemu w schronisku :roll::roll:???

[FONT=Arial]bo sunieczka w momencie odłowienia do schronu była zaciążona ...po kwarantannie jak sie zorientowali że szczenna przenieśli do osobnego pomieszczenia z dala od psow tak aby mogła spokojnie donosić ....niestety tam sie nie wykonuje zabiegów ... sunia była schowana przed ludzik wzrokiem ... nie można jej było nawet zaadoptować ....[ a dowiedziałam się pokątnie:roll: ze sunia NIBY została zaadoptowana i wróciła z nadbagażem ...wierutna bzdura ...siedziała w schronisku od marca ....w maju urodziła][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bo sunieczka w momencie odłowienia do schronu była zaciążona ...po kwarantannie jak sie zorientowali że szczenna przenieśli do osobnego pomieszczenia z dala od psow tak aby mogła spokojnie donosić ....niestety tam sie nie wykonuje zabiegów ... sunia była schowana przed ludzik wzrokiem ... nie można jej było nawet zaadoptować ....[ a dowiedziałam się pokątnie:roll: ze sunia NIBY została zaadoptowana i wróciła z nadbagażem ...wierutna bzdura ...siedziała w schronisku od marca ....w maju urodziła][/FONT]

Tak czytałam że sunia oszczeniła sie w schronie ,pytanie zadałam w odniesieniu ,że jeszcze nie znalazła domu ,wiem że retoryczne :roll:.
Czasami tak bez sensu pytam :cool1: bo kto mi odpowie ....

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Tak czytałam że sunia oszczeniła sie w schronie ,pytanie zadałam w odniesieniu ,że jeszcze nie znalazła domu ,wiem że retoryczne :roll:.
Czasami tak bez sensu pytam :cool1: bo kto mi odpowie ....

[FONT=Arial]szkoda ze nie zadbano o to by nie było kolejnych maluszków ... schron to nie warunki na ciąże , poród , szczeniaki .... ale tam sie nie da inaczej ....mam nadzieje że teraz sie do niej życie uśmiechnie ...[/FONT]

Posted

[quote name='ATLANTYDA']O rany ja dopiero dziś u Ali w podpisie zobaczyłam rodzinkę śliczności takie:loveu::loveu: , tylko czemu w schronisku :roll::roll:???

[FONT=Arial]A wystarczyłby zabieg sterylki aborcyjnej.... ale w naszym schronie to niemożliwe :-( szkoda ...
oby nie wpadły komuś w oko jako maleńkie milusie kluseczki, a jak urosną to.... :-(
ręce mi opadają na ten nasz "schron":placz::placz::flaming:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]A wystarczyłby zabieg sterylki aborcyjnej.... ale w naszym schronie to niemożliwe :-( szkoda ...
oby nie wpadły komuś w oko jako maleńkie milusie kluseczki, a jak urosną to.... :-(
[/FONT]
[FONT=Arial]
ano nie ma ... a przy tej ilości psów to myśle że nie byłoby takim problemem ....wystarczy chcieć ...
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]A wystarczyłby zabieg sterylki aborcyjnej.... ale w naszym schronie to niemożliwe :-( szkoda ...
[/FONT]
Schron to jedno ale bardziej winny jest ktoś kto suni nie dopilnował nie zadbał o nią jakiś "własciciel"

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Schron to jedno ale bardziej winny jest ktoś kto suni nie dopilnował nie zadbał o nią jakiś "własciciel"

[FONT=Arial]no napewno kiedyś kogoś miała ....ale gdyby wet schroniskowy w momencie kiedy zorientował się ze jest szczenna wykonał aborcje ...byłoby 4 domki mniej do szukania ...
winne jest nasze zaściankowe społeczeństwo , ciemnogród w środku Europy:angryy::angryy::angryy:
[/FONT][FONT=Arial] a każdy kto mysli inaczej to antychryst :angryy:[/FONT]

Posted

Następne maluchy:-(i mamusia.
Trzeba szybko domki znaleźć,bo schron to nie miejsce dla tych dzieciaczków,przykro mi,że dt u mnie na razie nie wchodzi w grę:shake:.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Następne maluchy:-(i mamusia.
Trzeba szybko domki znaleźć,bo schron to nie miejsce dla tych dzieciaczków,przykro mi,że dt u mnie na razie nie wchodzi w grę:shake:.

[FONT=Arial]na razie ogłoszeń jest kilka bo i tak jakieś 2 tygodnie chyba muszą jeszcze zostać ale warto rozgłaszać gdzie się da ....[/FONT]

Posted

A czy tą sunię,która też jest w schronisku ktoś poogłaszał?To też szczeniorek,tylko już taki starszy,więc może ją dołączyć do maluchów?

Posted

[FONT=Arial]Marcheweczko, będziemy robić dopiero ogłoszonka ....na mus hurtem :razz::razz:bo i maluszki Halbiny czekają ....ja dałam rodzinkę tylko na Metro i na Rybnicki[/FONT]

Posted

[quote name='halbina']bardzo dziękuję, że i o mnie myślicie... a ja wciąż zalegam z tekstem... :roll:

[FONT=Arial]
Halbinko ...a jak moglibyśmy nie myśleć o Tobie ..i nie tylko ;)

Jak wróci Magda ze schroniska to wszystko napisze ....ale z tego co mi dzwoniła to dziś przy inwentaryzacji okazało się ze 3 maluszki 4-5 tygodniowe , zostały już wydane :roll:od matki .............no comments .....przez odchodzących opiekunów
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]tak.... została przy matce tylko jedna czarna sunia. reszta poszła do adopcji.
Jutro będę niała wglą w papiery to zobaczę dokładnie w jakim wieku jest maluch...
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...