Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te czerwone powieki w kącikach oczu nabrzmiewają i puchną,robią się takie czerwone gule przysłaniające częsciowo oczko,po pomasowaniu powieka cofa się z powrotem i oczko wygląda znów normalnie.

Posted

a wiec - mała juz w domku po wakacjach :)

Dzieci ostatecznie zarzadziły imie Dodi :loveu:
i basta sie nie zmiania, mała tozywioł w małym ciałku :diabloti:
właśnie rozpracowuje tel.komórkowy , naszczekała na szafe z lustrami- boć tam kurde piesek i bawić sie chcala z odbiciem :loveu::evil_lol:

pilnuje sie jest grzeczna i same superlatywy :loveu:
śpi na poslanku w dzien bo do zabawek na blizej łożko w nocy :diabloti:

Straszy chlopiec , Maksym opiekuje sie mała Dodi nalezycie:loveu:
Ewa sie zarejestuje dzis labo jutro- bo musi ten cały kram ogarnac porzadnie w domu- fotek bedzie full , ja narazie mam kilka , wieczorem wiecej :cool1:
Dodi jst uwielbiana i kchana , ewa ma totalnego bzika na jej punkcie :loveu:

Posted

Balbinka też ma bardzo podobną buźkę i oczka. Ale wydaje mi się, że Balbinka jak dorośnie będzie bardzo podobna do Biedronki. Może Biedronka to też córka Figi, albo jest z nią spokrewniona?

Posted

Joasiu, Biedronka i Figa są teoretycznie w tym samym wieku...może to siostry są ?

Tak - chyba coś mi się przypomina - facet mówił że Figa Puma i Biedronka to siostry, tylko Panda była starsza od nich i nie spokrewniona z nimi

Posted

Cudne zdjęcia!!!!rzeczywiście malutka podobna do Biedronki ...ta kreseczka na głowie...
netti- my tez mielismy takie same problemy z trzecią powieka u Barneya....bo wydorośleniu minęło mu na zawsze
jednak na jedno oko też musiał miec zabieg...bo zatarł sobie jak spuchło...trzeba na to bardzo uważać

Posted

dziś Puma - mama szczeniaczków, jedzie do swojego nowego domu :loveu:

będą fotki

Ja nigdy nie wiem, które maluchy są od której suni ( oprócz mojej małej oczywiście, która jest Figusiowa ). Wy same wiecie najlepiej .

Pumcia będzie mieszkała w Warszawie, niedaleko ZOO.

Posted

Nie pisałam , bo byliśmy na urlopie z dzieciakami czyli moim synkiem Nikodemem I Balbinką .
Bulwa nam rośnie niewiarygodnie szybko, je za trzech , psoci za 8 . Wszystkiego ciekawa , zaczepia większe psy i do tego ustawia ich pod siebie ( babka z charakterem ) :diabloti:.
Jedynie nasze przybłędne kotki , które dokarmiam , pogoniły ją i przed nimi czuje respekt.
Przepraszam za brak zdjęć, poprawie się i w końcu wkleję. Korzystam w pracy z kompa bo w domu na blue conect to idzie i idzie i można znieść jako .

Posted

czyli Gacuś Menrzusia jest po Pumie ? Czy Elmo ?

Trzeba zapytać Agaty - ona je wszystkie odróżniała od pierwszego dnia...nie wiem jak, ale odróżniała

Posted

lavinia napisał(a):
czyli Gacuś Menrzusia jest po Pumie ? Czy Elmo ?

Trzeba zapytać Agaty - ona je wszystkie odróżniała od pierwszego dnia...nie wiem jak, ale odróżniała

Po Pumie....nawet umaszczenie ma po niej ;)

Posted

Popieram Lavinię.

Menrzusiu,koniecznie wklej tutaj zdjęcia Gacusia, żebym mogła mojego tymczasowego podopiecznego pooglądać.

Gacuś rzeczywiście jest bardzo podobny do Pumy (to samo umaszczenie, budowa). Pewnie nowa właścicielka Pumy też chętnie poogląda jej dzieci.

Inez, a kto jest szósty z waszej rodzinki. Było przecież sześć szczeniaków od Pumy i sześć od Figi. Chyba, że coś pomyliłam.

Posted

Po Pumie było 5 (tak jak pisała Inez: Ptyś, Jacobs, Inka, Emisia i menrzusiowy Gacek który jest kopia Pumki. Zgaduję że Inka, Ptyś i Emisia są podobne do tatusia a Jaco do...listonosza:eviltong:) i 7 po fidze (Didi, Elmo a pozostała piątka gdzieś w świecie jest- o to już trzeba pytać LAvini ps. dlaczego nie sciągnełaś ich ludzi na dogo??)

Właśnie 5 brat który nam dziewczyny zaginąl siedzi bezpiecznie u Menrzusia. mało tego ma swój wątek który wczoraj odkryłam.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37334&page=1745

a tu filmik z Gacusiem który mnie urzekł
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_id=JNRdUfKUO7I&rel=1&eurl=http%3A//www.dogomania.pl/forum/showthread.php%3Ft%3D37334%26page%3D1734&iurl=http%3A//i.ytimg.com/vi/JNRdUfKUO7I/default.jpg&t=OEgsToPDskIWteDVgBzEydSLasS8fhTH