Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Porto
jak wino,nie Portos:)
Porto z maluchem nie ma nic wspolnego to wielki kloc,tylko mózg pozostał nieduży
dziś mieliśmy gości i mój psiaczek wskoczył z kanapy na kolana siedzącej przy stole osoby wylewając kawę

Auraa nie mogę się dokopać do zdjęć Portka u ciebie,a chciałam mieć fotki z jego dzieciństwa:)szczególnie zależy mi na takim w aucie,możesz pomóc??błagam!

Posted

ile on waży? włascicielka nie jest w stanie go utrzymać?

Nie pozwól na zabawe swojego pieska z drugim psem w kolczatce-moja tym sposobem stracila połowe zęba,bo złamała na kolcach,gdy w zabawie chwytala za szyje.A chwyciła za żelastwo.

Posted

k bydziękuję za uwagi,jestem w stanie go utrzymać,kiedyś był nawet za gruby,teraz wygląda dobrze.
gdybyś przyjrzała się uważniej zobaczyłaby że jest chory,i nie może ciągnąć na szelkach ani obroży,ani też przytyć,bo ma chore łapy i tak był już za gruby

Posted

aaa,to Twoj piesek.Przykro mi,ze psiarze zakładaja psom kolczatki i to tak dopasowane-przecież to go kłuje cały czas!
może chociaz na czas zabawy i relaksu mu zdejmowac,zeby oszczędzic ząbki drugiego psa?

Posted

mnie też bardzo cieszy ,że inni psiarze są tak czujni i w mig wyłapują różne nieprawidłowości,tak trzymać!!jak posługiwać się kolczatką wiem,więc mozesz spokojnie zająć się innym psem w potrzebie,powodzenia!

Posted

[quote name='brazowa1']dobra,juz sie nie wtrącam.
Ale przyznasz,ze bulożek na kolcach jest szokujacy.

Jejku... brazowa1 nie odebrałam twojego pytania jako wtrącania... tylko jako troskę o pieska :lol:
Ja też uważam że buldożek "na kolcach" jest szokujący... negatywnie szokujący... :cool1:

Posted

Ja też uważam że buldożek "na kolcach" jest szokujący... negatywnie szokujący...

ojej ockhama nie wiedziałam że tak się łatwo negatywnie szokujesz? ale sama napisałaś gdzieś że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..no o co ? może o kroczenie drogą miłości albo o chorobliwą zazdrość albo jeszcze o coś innego. I kto nie z nami ten przeciw nam? alleluja ;-)

Posted

brazowa1 napisał(a):
aaa,to Twoj piesek.Przykro mi,ze psiarze zakładaja psom kolczatki i to tak dopasowane-przecież to go kłuje cały czas!
może chociaz na czas zabawy i relaksu mu zdejmowac,zeby oszczędzic ząbki drugiego psa?

przyjrzałam się zdjęciu i musze dodać,że obroża nie jest dopasowana ani ciasna,jest odpowiednia,Porto ma taki wiszący podbródek i tak to tylko na zdjęciu wygląda

Posted

kulkakinia napisał(a):
ojej ockhama nie wiedziałam że tak się łatwo negatywnie szokujesz? ale sama napisałaś gdzieś że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..no o co ? może o kroczenie drogą miłości albo o chorobliwą zazdrość albo jeszcze o coś innego. I kto nie z nami ten przeciw nam? alleluja ;-)

Kulka Ty juz nie ujadaj bo głos kiedyś stracisz i zdziwisz się jak szybko :cool3:

PS. i niezmiennie od czasu kiedy "zaistniałaś" na AB uważam, że Twoje "krocz drogą miłości" używane zawsze i wszędzie (niczym sztandar) jest....zgoła żenujące w Twoim przypadku.

Netti....przepraszam od razu za off topic. Wbrew wszystkiemu uważam, że Portkowi u Ciebie jest jak u Pana Boga za piecem i zdania nie zmienię nawet jeśli my osobiście miłością do siebie nie pałamy ;)

• 2 months later...