demi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 netti1 napisał(a):Flip i Flap:evil_lol: DOSŁOWNIE:loveu: :evil_lol: Quote
Viris Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Proszę o podbijanie bazarku, sporo gadżetów i kosmetyków Oriflame od cichego wielbiciela dla bulwiszek :loveu: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115596 Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jestem Emisia-przeznaczono mnie na sniadanie dla wielkopsów:evil_lol: w ramach protestu zamieszkałam w domku dla kota: Quote
Viris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 O jak super że sunia już u Was. Pozdrawiam ;) Różnica niewielka między bulwą a bordożkiem :eviltong: Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Benia - gratuluję :loveu: Twoja sunia ma bardzo podobną główkę do mojego Ptysia wpłynął przelew od Viris za bazarki - 469 zł plus od Lavinii za bazarki 61 zł razem ; 530 zł nasz dług wynosi 2622 zł dziś wpłacam pierwszą ratę Dance dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Viris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dokładnie sunia jest podobna do Ptysia, jak zobaczyłam tą plamkę przy oczku to od razu sobie o Nim pomyślałam. Quote
Inez de Villaro Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Benia...mam nadzieję że brat Zorki też będzie "dość" delikatny dla brata Emisi :) a jednak została Emisią??? :) cudne foty!!! no to teraz juz całkiem rodziną będziemy :) Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Dorcia, Dorcia, szykuj się :lol: Twój Gapcio jedzie jutro do Gdańska :loveu: zadzwonię po południu i ustalimy szczegóły Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Dobra, robię podumowanie, tylko poproszę o dopowiedzenie numerków, bo nie wiem dziewczynki sunia u mnie - ma DS sunia u Joannaw - ma DS sunia u Maupa4 - ma DS sunia u Agata-air - ma DS druga sunia Agata -air - ma DS - po sprawdzeniu domu ( dziś lub jutro ) sunia Dorcia - ma DS po sprawdzeniu domu ( dziś lub jutro ) chłopcy chłopiec u Joannaw - ma DS chłopiec u Agata - air - ma DS chłopiec u Dorcia - ma DS - jutro wyjeżdża chłopiec u Maupa4 - ma DS - jedzie do domu w weekend chłopiec u Auraa - ma DS - po sprawdzeniu domu drugi chłopiec u Auraa - wolny :loveu: czyli jeśli wszystkie DS do sprawdzenia okażą się w porządku, zostanie tylko jeden chłopiec. Ponieważ Auraa wyjeżdża w sobotę, chłopiec pójdzie do innego DT, albo obaj chłopcy, jeśli dom dla drugiego nie zostanie jeszcze zatwierdzony. I żaden chłopiec z tych dwóch u Aury nie został jeszcze wybrany przez potencjalny nowy dom, dziś państwo mają się zdecydować na któregoś. Quote
Maupa4 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A ja na informację do jakiego innego DT pójdzie maluch od Aury albo dwa maluchy ... Quote
Lulka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='lavinia']dziewczynki sunia u mnie - ma DS a kto sprawdzal ten domek??? :cool3::evil_lol::eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 hmmmm...no wlasnie ciotki? czy któras zrobiła wizytę przedadopcyjną???? ;) Quote
Viris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja byłam na wizycie po adopcyjnej. Spokojna głowa:eviltong: Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 no ciotka Lulka też była już dwa razy........ i nic nie mówi...... bo ona tylko duże i duże....:diabloti: Quote
Bila Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 lavinia napisał(a):no ciotka Lulka też była już dwa razy........ i nic nie mówi...... bo ona tylko duże i duże....:diabloti: Rozumiem, że kontrola wypadła pomyślnie i nadajesz się na DS dla Małej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A imię już ma? W ogóle b. inteligentnei te małe beefki. Gacek Menrzusia już się za lekturę bierze:cool3: Quote
auraa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dlaczego nikomu nie podobają się moi chłopcy? :cool3: Quote
Lulka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no wlasnie.....ja nie wiem czy to dobry dom dla malej buldozycy :diabloti:.......nie dosc ze caly czas noszona na piersi to jeszcze pieknie pachnie perfumami.......no nie wiem :evil_lol: Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Auraa, twoi chłopcy się bardzo podobają, jeden jest juz zaklepany, tylko wciąż nie wiem który a drugi tez szybko znajdzie dom, zobaczysz :lol: Quote
auraa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Oni sa zupełnie inni. Jeden śpioszek, spokojny,ostrożny ale w kaszę nie daje sobie dmuchać. To ten większy z wąską kreską na czole. Drugi to wiercipięta wszędzie biegnie pierwszy taki radosny rozrabiaka. Obaj sa kochani :lol: Quote
demi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 lavinia napisał(a):Dobra, robię podumowanie, chwała Ci lavinia, bo już myślałam, ze sie niczego nie dowiem;) wszyscy żyją szczeniakami:loveu: Quote
Benia-b Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Podarowałyście jej życie o którym nie zdążyłaby nawet pomarzyć.... Nie bedzie wpisana w koszt podróży.... Pozwoliłyście jej poznać świat, a on nie jest w sumie taki zły-patrząc na to, jaka opieka została otoczona, jak dbano o nią-jak z maleńkiej najsłabszej stała sie prawdziwym rozrabiaką buldożerem(choć jeszcze chudziutkim:evil_lol:) Dziewczyny-"dobra robota":loveu: Magda-dzięki!!! :lol: Quote
Recommended Posts