jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Jak widać, Vadir w trakcie jedzenia był coraz brudniejszy, Fialunia jak zwykle, prawie się nie ubrudziła :) Quote
taxelina Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Mniam, ale smakowe kosci!!!! mowi Sherry Quote
jonQuilla Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ale wyżerkę pieski miały... a mówią że z sąsiadów większych pożytków nie ma :evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Mam nawet filmiki z tego jedzenia :) Vadir: http://pl.youtube.com/watch?v=YY2WcDyGY_o Fialka: http://pl.youtube.com/watch?v=o-C0de6Rczc Quote
taxelina Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Od razu widac roznice, Dama spokojniej je ;) Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='deer_1987']Mniam, ale smakowe kosci!!!! mowi Sherry Pyszności :) Dajesz swoim czarnulkom też? [quote name='jonQuilla']ale wyżerkę pieski miały... a mówią że z sąsiadów większych pożytków nie ma :evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: W sumie niektórzy sąsiedzi to świnie, a moje psiaki lubią wieprzowe kości ;) [quote name='deer_1987']Od razu widac roznice, Dama spokojniej je ;) A i tak wcześniej ma dziewczyna koniec :) Quote
taxelina Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Daje rozne kosci czy inne smaki :D i potem reszki mam w lozku albo na podlodze.. pomysl sobie jaie mile uczucie polozyc sie albo stanac na ostrym kawalku kostki.. :/ Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 deer_1987 napisał(a):Daje rozne kosci czy inne smaki :D i potem reszki mam w lozku albo na podlodze.. pomysl sobie jaie mile uczucie polozyc sie albo stanac na ostrym kawalku kostki.. :/ Ja pilnuję psiaków, dostają kość na balkonie, jedzą, jak skończą, to zabieram resztki. Można sobie na czymś takim nogę rozwalić.... Quote
taxelina Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ja schowalam niektore kosci co juz nie zjedzone i potem sie ciesza za pare dni jakby nowe dostaly :P Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 :evil_lol::evil_lol:ale zajadają ... nie pokażę Ozzulkowi bo by mu sie zachciało :p Quote
Pandisia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='jbk']A w ogóle, to muszę się pochwalić - na wystawie w Rybniku Vadir dostał wybitnie obiecujący :)) I pierwszą lokatę, hehe, jedynym Samoyedem na wystawie był :diabloti: Gratulacje, ja wyjątkowo w tym roku nie mogłam podjechać na wystawę, szkoda, na pewno bym Cię znalazła :p Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='deer_1987']ja schowalam niektore kosci co juz nie zjedzone i potem sie ciesza za pare dni jakby nowe dostaly :P Naszym za mało zostaje ;) Coś na zasadzie wydmuszki jedynie, środek kości pusty w środku (masło maślane) :evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:ale zajadają ... nie pokażę Ozzulkowi bo by mu sie zachciało :p To jak mu się zachce, to mu daj, świetnie się kamień z zębów czyści :) [quote name='Pandisia']Gratulacje, ja wyjątkowo w tym roku nie mogłam podjechać na wystawę, szkoda, na pewno bym Cię znalazła :p W niedzielę będziemy w Zabrzu ;) Już bardziej na spokojnie, bo Rybnik to była nasza pierwsza wystawa, spanikowani trochę byliśmy ;) Quote
AngelsDream Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No Baaj takie cuda je w swojej klatce i nauczył się, że się nie wychodzi z niej :) Chyba, że bez kości. ^^ Quote
basia bonnie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jbk napisał(a): W niedzielę będziemy w Zabrzu ;) Już bardziej na spokojnie, bo Rybnik to była nasza pierwsza wystawa, spanikowani trochę byliśmy ;) Ooo:multi: przyjdę pokibicować!!! :) i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pandisia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jbk napisał(a): W niedzielę będziemy w Zabrzu ;) Już bardziej na spokojnie, bo Rybnik to była nasza pierwsza wystawa, spanikowani trochę byliśmy ;) basia bonnie napisał(a):Ooo:multi: przyjdę pokibicować!!! :) i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No właśnie że mnie w Zabrzu nie będzie :shake: a tak chciałam na żywo zobaczyć i wymiziać :-(. Musze czekać chyba aż do Katowic a to tyle czasu jeszcze :evil_lol: Quote
lolka75 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ale piekne krwiozercze bestyjki:multi::loveu::multi: czesc czempiony:loveu: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 AngelsDream napisał(a):No Baaj takie cuda je w swojej klatce i nauczył się, że się nie wychodzi z niej :) Chyba, że bez kości. ^^ Vadir jeszcze nie ma klatki, ale myślimy nad zakupem, skoro mamy go wystawiać ;) basia bonnie napisał(a):Ooo:multi: przyjdę pokibicować!!! :) i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przyjdź :) Będzie z nami akzs :) Pandisia napisał(a):No właśnie że mnie w Zabrzu nie będzie :shake: a tak chciałam na żywo zobaczyć i wymiziać :-(. Musze czekać chyba aż do Katowic a to tyle czasu jeszcze :evil_lol: Nie znam jeszcze harmonogramu wystaw przyszłorocznych, a tym ta zabrzańska to będzie nasza ostatnia ;) Ale przecież w tym roku się świat nie kończy ;) lolka75 napisał(a):ale piekne krwiozercze bestyjki:multi::loveu::multi: czesc czempiony:loveu: Cześć Wam ;)) Quote
Pandisia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Siedziałaś w Rybniku z psem przy ringu honorowym? Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pandisia napisał(a):Siedziałaś w Rybniku z psem przy ringu honorowym? Siedziałam ;) Czekaliśmy na Puppy BIS :) Quote
Pandisia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jbk napisał(a):Siedziałam ;) Czekaliśmy na Puppy BIS :) To widziałam Was na zdjęciu :loveu: poproszę znajomego o pozwolenie skopiowania :razz: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pandisia napisał(a):To widziałam Was na zdjęciu :loveu: poproszę znajomego o pozwolenie skopiowania :razz: Na forum wystawy też jesteśmy parę razy ;) Chętnie zobaczę tą fotkę :) Quote
Recommended Posts