Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Mniam, ale smakowe kosci!!!! mowi Sherry

Pyszności :) Dajesz swoim czarnulkom też?

[quote name='jonQuilla']ale wyżerkę pieski miały...
a mówią że z sąsiadów większych pożytków nie ma :evil_lol::evil_lol:

witam :multi::loveu:

W sumie niektórzy sąsiedzi to świnie, a moje psiaki lubią wieprzowe kości ;)

[quote name='deer_1987']Od razu widac roznice, Dama spokojniej je ;)

A i tak wcześniej ma dziewczyna koniec :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Daje rozne kosci czy inne smaki :D i potem reszki mam w lozku albo na podlodze.. pomysl sobie jaie mile uczucie polozyc sie albo stanac na ostrym kawalku kostki.. :/

Ja pilnuję psiaków, dostają kość na balkonie, jedzą, jak skończą, to zabieram resztki. Można sobie na czymś takim nogę rozwalić....

Posted

[quote name='jbk']A w ogóle, to muszę się pochwalić - na wystawie w Rybniku Vadir dostał wybitnie obiecujący :)) I pierwszą lokatę, hehe, jedynym Samoyedem na wystawie był :diabloti:

Gratulacje, ja wyjątkowo w tym roku nie mogłam podjechać na wystawę, szkoda, na pewno bym Cię znalazła :p

Posted

[quote name='deer_1987']ja schowalam niektore kosci co juz nie zjedzone i potem sie ciesza za pare dni jakby nowe dostaly :P

Naszym za mało zostaje ;) Coś na zasadzie wydmuszki jedynie, środek kości pusty w środku (masło maślane) :evil_lol:

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:ale zajadają ... nie pokażę Ozzulkowi bo by mu sie zachciało :p

To jak mu się zachce, to mu daj, świetnie się kamień z zębów czyści :)

[quote name='Pandisia']Gratulacje, ja wyjątkowo w tym roku nie mogłam podjechać na wystawę, szkoda, na pewno bym Cię znalazła :p

W niedzielę będziemy w Zabrzu ;) Już bardziej na spokojnie, bo Rybnik to była nasza pierwsza wystawa, spanikowani trochę byliśmy ;)

Posted

jbk napisał(a):

W niedzielę będziemy w Zabrzu ;) Już bardziej na spokojnie, bo Rybnik to była nasza pierwsza wystawa, spanikowani trochę byliśmy ;)

Ooo:multi: przyjdę pokibicować!!! :) i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

jbk napisał(a):

basia bonnie napisał(a):
Ooo:multi: przyjdę pokibicować!!! :) i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No właśnie że mnie w Zabrzu nie będzie :shake: a tak chciałam na żywo zobaczyć i wymiziać :-(. Musze czekać chyba aż do Katowic a to tyle czasu jeszcze :evil_lol:

Posted

AngelsDream napisał(a):
No Baaj takie cuda je w swojej klatce i nauczył się, że się nie wychodzi z niej :) Chyba, że bez kości. ^^

Vadir jeszcze nie ma klatki, ale myślimy nad zakupem, skoro mamy go wystawiać ;)

basia bonnie napisał(a):

Przyjdź :) Będzie z nami akzs :)

Pandisia napisał(a):
No właśnie że mnie w Zabrzu nie będzie :shake: a tak chciałam na żywo zobaczyć i wymiziać :-(. Musze czekać chyba aż do Katowic a to tyle czasu jeszcze :evil_lol:

Nie znam jeszcze harmonogramu wystaw przyszłorocznych, a tym ta zabrzańska to będzie nasza ostatnia ;) Ale przecież w tym roku się świat nie kończy ;)

lolka75 napisał(a):
ale piekne krwiozercze bestyjki:multi::loveu::multi:
czesc czempiony:loveu:

Cześć Wam ;))

Posted

Pandisia napisał(a):
To widziałam Was na zdjęciu :loveu: poproszę znajomego o pozwolenie skopiowania :razz:

Na forum wystawy też jesteśmy parę razy ;) Chętnie zobaczę tą fotkę :)