taxelina Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Lubie do Was wchodzic bo sa zdjecia ;) Quote
jbk Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 deer_1987 napisał(a):Lubie do Was wchodzic bo sa zdjecia ;) Sądząc po tym, że lubię pstrykać psiury, zdjęć nie zabraknie ;) No fotosiku kolejne 200 czeka ;) Następne 200 na kompie jeszcze nie na fotosiku ;) Quote
lolka75 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 moje nie wyja....Maxina gada, a Borys pohukuje jak sowa:evil_lol: Czesc Joanno:loveu::multi: Quote
taxelina Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ale duzo zdjec nas czeka!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Lolcia, jak sowa? :-o Vadir krzyczy jak wściekły, bez zamykania paszczura, co podobno jest normalne dla Samków ;) Jak szczeknie w mieszkaniu, to szyby drżą ;) Deer, a ciągle pstrykamy nowe :) Podobnie jak Ty :)) Quote
lolka75 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Borysowe szczekanie to na razie takie piskliwe, Maxina szczeka przerazliwie... ale inne dzwieki to moje ulubione. Zwlaszcza rano jak chca isc na spacerek to Maxina robi takie aauara, a Borys huuruuu i to poteznym basem:evil_lol:...normalnie kocham te ich pogaduszki:loveu: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 lolka75 napisał(a):Borysowe szczekanie to na razie takie piskliwe, Maxina szczeka przerazliwie... ale inne dzwieki to moje ulubione. Zwlaszcza rano jak chca isc na spacerek to Maxina robi takie aauara, a Borys huuruuu i to poteznym basem:evil_lol:...normalnie kocham te ich pogaduszki:loveu: Faktem jest, że są rozczulające ;) A Fialka to mi jeszcze mruczy jak kot, jak ją miziam ;) Jak wymusza mizianie, wbija się do mnie na sofę i nie ma innego wyjścia ;) Quote
taxelina Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Co tam u Was? chyba dzis u nas nie byliscie :mad: Quote
Juszes Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 jbk napisał(a):Też je uwielbiam :) A gdzie jest Twoja galeria? Obecnie moje psiątko, a właściwie... psiątka (?) (w prawdzie nie smaoyed, ale jego mniejszy krewniak- pomeranian) czeka na mnie w hodowli przy mamusi, jak doczekamy się galerii, damy znać :razz: Quote
jamnicze Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wpadłam pooglądać białaski i zobaczyłam .... .... potffforry http://images39.fotosik.pl/13/925b8bca6c422906.jpg a może słodkie misiaczki? :evil_lol: http://images40.fotosik.pl/13/771dafacaf7e3b15.jpg Aby to rozstrzygnąć muszę tu częściej zaglądać :diabloti: Pozdrówka :hand: Quote
M&T Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 http://images25.fotosik.pl/281/79076b6826a74002.jpg szaleńczy bieeeg! :evil_lol: Kocham te twoje misie :loveu::loveu: Mickey na pewno by się z Vadirem dopasował xD Quote
pusia2405 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Hejka! Jak zwykle puchate zdjęcia wciągają, ale jeszcze bardziej, jak taki puchatek gna do bagienka:evil_lol:. Quote
groszek83 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hej:grins: dogo już działa jako tako można sie już dostać do galeryjek wiec przyszłam:cool3: Quote
INU Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='halgre58']:megagrin::-D:sweetCyb::roflt::turn-l::mdrmed::shiny: ale fajnie napisane ... aż się pośmiałam :evil_lol::evil_lol: A propos: my z naszymi psami przechodzimy nieraz przez plac kościelny i nikt nic nie mówi ... A kiedyś - to myślałam, że umrę ze śmiechu ! Szliśmy przez plac kościelny (Dindek i Morfi) - wracaliśmy ze spaceru - i nagle zaczęły dzwonić dzwony ... A te nasze psiury - łeby do góry i .... jak nie zaczną wyyyć !!! Jak wilki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mój Hemiś kilka razy dziennie funduje nam taki koncert do dzwonów. ;) Quote
ewatr Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 deer_1987 napisał(a):a sa dla nas jakies zdjecia dzis=? No własnie ???:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ponieważ jakąś tak wnikliwie wypytujesz o moją burą sukę to odpowiadam - Birma MA psy które lubi. Z psami uczyłam ją bawić się [tzn. najpierw tolerować] przez jakieś 3 miesiące - wcześniej atakowała wszystkie. Młoda ma zapędy do bronienia mnie i wiem o tym, chociaż opanowałam jej cudny charakterek na tyle, że zrozumiała że umiem się sama bronić. Gorzej jest ze Smokiem - mały nie umie jej pokazać, że się sam obroni [nic dziwnego :lol:], więc do wózka nikt nie może podchodzić jeśli ja nie stoję zaraz obok. Mn. przez to dzisiaj usłyszałam od TZa [prawie 3 dni sam z małym i psem] to myśli o moim piesku :evil_lol:. Młoda jest też bardzo wymagająca jeśli chodzi o charakter psa, a nawet o typ. Malamuty kocha - wszystko co przypomina mamuta jest obpiskiwane, obskakiwane i w ogóle :cool3:. Husky mogą być jak ma dobry humor, z samkami nie sprawdzałam - nie mam żadnego w okolicy :eviltong:. Owczarki wszystkie są niesamowicie atakowane po za australiskimi [młoda toleruje psy w typie border collie], jedyne wyjątki z którymi się bawi [jak ma dobry dzień] to 2 orginalne ONy, które uwielbiają być przez nią atakowane i same ją prowokują - w zamian młoda dogania je, strzela w nie zębami, ale nie gryzie, po czy następuje zmiana miejsc - to one mają ją gonić.... niestety są bez najmniejszych szans. Do tego dochodzą częste cieczki [młoda w wieku 8 miesięcy była już PO szczeniakach], w czasie któych Birma bardzo się denerwuje na wszystkie psy [z wyjątkiem swojego ukochanego Kiro] i wszystko po kolei jest atakowane jak podejdzie zbyt blisko :mad:. Uff.... chyba to już cały wykład o agresji niepełnoletniej wariatki :cool3:. A najlepsze jest to, ze psychika nadal jej się bardzo zmienia, więc może kiedyś będę miałą mniejsze problemy z innymi psami :razz: Ps. Świetne fotki były :loveu: Quote
lolka75 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wlasnie poczytalam na samojedowym forum:cool3: gratulacje!!!!!!!!:multi::multi::cool2::cunao: Quote
jbk Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ponieważ nadal nie działa multicytat: Deer, zawsze u Was jestem, poza weekendem, kiedy to wcale nie oglądam komputera :) Juszes, pomeranianki też są śliczne, jak i wszystkie psy w piątej grupy, czekamy na Waszą galerię w takim razie niecierpliwie ;) To ile już mają maleństwa? Jamnicze, zapraszamy serdecznie, ale chyba się tego nie da rozstrzygnąć, wszystko zależy od sytuacji ;) Więcej jednak misiów będzie :) M&T, też myślę, że Vadir by się fajnie z Mickim bawił, może kiedyś pojedziemy nad morze, to sprawdzimy ;) Pusia, czasem się boję, że bagienko wciągnie puchatka :) Żonkila, witamy :) Deer, dziś będą, za chwilkę :) Groszek, zaraz świeżutkie :) Inu, a samki nie wyją wcale, ja jeszcze nigdy nie słyszałam :) Ewatr, dziś będą za momencik ;) Bonsai, szkoda, że Birma owczarków nie lubi, skoro Ty chciałabyś BOS, ale może zdecyduj się na malamuta na przykład, jeśli takie jej się podobają ;) A może kiedyś sprawdzimy, czy samki jej przypadną do gustu, w sumie nie mamy daleko :) Lolka, dziękujemy bardzo :)) Quote
taxelina Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :P Nie wiedzialam ze w weekendy Was nie ma :( Dajcie mi lepsza pogode.. w sumie jest ciemno i ponuro a chcialam jesien obejrzec w parku i zdjecia porobic Quote
jbk Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 deer_1987 napisał(a)::P Nie wiedzialam ze w weekendy Was nie ma :( Dajcie mi lepsza pogode.. w sumie jest ciemno i ponuro a chcialam jesien obejrzec w parku i zdjecia porobic Posyłam Ci trochę mojego słonka :) Które u nas jest od piątku, ale jutro już ma go nie być.... Pewnie do Ciebie poleci ;) Quote
Recommended Posts