jbk Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 AngelsDream napisał(a):Jak patrzę na wasze fotki, to jakoś mi tak serce rośnie. Bo tak jak my kochasz psy :) groszek83 napisał(a):Cześć po raz pierwszy:razz: Dlaczego ja myślałam że samoyedy są większe?:roll: Fajne kudłacze 57-60 cm w kłębie według wzorca rasy ;) Witamy serdecznie :) Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No to twoje puchacze takiej wielkości jak moja wariatka ;).... Quote
jbk Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 bonsai_88 napisał(a):No to twoje puchacze takiej wielkości jak moja wariatka ;).... To by razem powariowali ;) Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Przyszłam się rozejrzeć:roll: I może na jakąś kaffkę popołudniówkę się załapię:razz: Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):To by razem powariowali ;) Nie chciałabym - szycie wystawowego spa może być drogie :diabloti: Quote
taxelina Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jaka pizza? u nas dzis domowej roboty pizza byla :D Quote
pusia2405 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Rzeczywiście super łąki z pięknymi widokami, tylko pozazdrościć... No właśnie jaka pizza, czytałam wcześniej o kaffce:cool3:. Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Multi nadal nie działa :( Apple, o tej porze to ja biegałam z dwoma białymi potworami :) Deer, też mi się podoba :) Bonsai, myślisz, że aż tak źle by się skończyło? Alicja, po 19-tej się już nie je! Bo się potem śnią koszmary ;) Deer, umawiamy się właśnie na jedzonko :) Pusia, jak nie mamy ogródka, to coś musieliśmy wynaleźć :) Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 KOńczę dziś o 15 tej :razz::razz: to może na pizzę wyskok :p Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Alicja']KOńczę dziś o 15 tej :razz::razz: to może na pizzę wyskok :p Dziś jak najbardziej :)) Akurat pora obiadowa będzie :) Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 I dalej się spacerkujemy :) To drzewko widoczne za psami, w drewnianej "ramce", to dąb, który został zasadzony na pamiątkę pobytu JPII na Kaplicówce ;) Wałowanie i przepychanki :) "O co chodzi?" Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Oczywiście nigdy nie ruszamy się bez wody :) Polowanie na zające :) Młody z Vadirem oglądają Fialkowe podchody :) Vadir postanawia dołączyć do Fialki :) Ale najpierw - woda :) Quote
jonQuilla Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 i to mnie się podoba... wchodzę co ranek i czekają już na mnie zdjęcia :multi::multi: ładniutkie :) http://images24.fotosik.pl/281/caa53f80589ef7a2.jpg fantastycznie odznaczają się te ich czarne oczka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :razz::razz:i że wam pozwalają w takim swiętym miejscu z psami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: u nas to pies kole kościoła to nawet nie śmi przelecieć :roll:.... kiedyś szłam ....z Kamą jeszcze... skrótem kole Bazyliki w center , to mnie jakiś pleban spieronił że nie powinnam :mad: Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Trzeba było Fialkę zabrać, bo się oddaliła dziewczyna za bardzo ;) Trzy wariaty ;) Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:i że wam pozwalają w takim swiętym miejscu z psami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: u nas to pies kole kościoła to nawet nie śmi przelecieć :roll:.... kiedyś szłam ....z Kamą jeszcze... skrótem kole Bazyliki w center , to mnie jakiś pleban spieronił że nie powinnam :mad: Ta kaplica, która tam stoi, i w której JPII kanonizował Sarkandra, przez większość roku jest pusta, tylko w wakacje tam są msze raz w tygodniu, za małe toto ;) Za to wszyscy tam chodzą na spacery :) Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='jonQuilla']i to mnie się podoba... wchodzę co ranek i czekają już na mnie zdjęcia :multi::multi: ładniutkie :) http://images24.fotosik.pl/281/caa53f80589ef7a2.jpg fantastycznie odznaczają się te ich czarne oczka :loveu::loveu: Staram się jak mogę :) Boję się tylko, że teraz, jak się sciemnia coraz wcześniej, to już będzie możliwość pstrykania tylko w weekendy albo w domu :( Quote
lolka75 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://images30.fotosik.pl/280/b88c7556213f96ef.jpg ja pierdziu:crazyeye:...Vadir to niedzwiedz!!!:loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='lolka75']http://images30.fotosik.pl/280/b88c7556213f96ef.jpg ja pierdziu:crazyeye:...Vadir to niedzwiedz!!!:loveu::loveu: Nooo..... temu jest piękny :) Quote
Recommended Posts