Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I buziaczek na koniec zabawy ;)

Jak widać, psiury kochają leżeć na balkonie, na szczęście udało nam się nauczyć je, że zamykamy drzwi za nimi, jak jest za zimno ;) Poleżą z godzinę, dwie, a potem szczeknięciem mówią, że wyjść chcą ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nierozsądne posunięcie z Waszej strony...
posiadacie białe koce i białe psy..
pies się położy, ktoś nie zauważy i na niego usiądzie :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co one się tak na siłę próbują opalić na tym balkonie mimo że słońca nie ma :eviltong:
ładne są będąc takie śniezno bialutkie :loveu::loveu:

cześć :multi::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']nierozsądne posunięcie z Waszej strony...
posiadacie białe koce i białe psy..
pies się położy, ktoś nie zauważy i na niego usiądzie :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co one się tak na siłę próbują opalić na tym balkonie mimo że słońca nie ma :eviltong:
ładne są będąc takie śniezno bialutkie :loveu::loveu:

cześć :multi::loveu:

Specjalnie białe koce, co by białej sierści nie było bardzo widać, jak się sypie z psiurów :evil_lol:
Zobaczymy, czy na śniegu też będą śnieżnobialutkie :cool3:

[quote name='deer_1987']Ale sie kochaja ;)

Kto się czubi ten się lubi :lol:

[quote name='apple']Sie wkomponowała:evil_lol:
http://images41.fotosik.pl/13/17b183667ae675de.jpg

Witaj:loveu:

Lubi wygodnie poleżeć :evil_lol:
Dzień dobry :p

[quote name='Ela i Luna']Rozmarzona Fialka http://images37.fotosik.pl/13/ef3ffb1b68e63b15.jpg :loveu:
Ten uśmiech jest uroczy

Też tak uważam :) Nie mogę się na nią napatrzeć :)

[quote name='AngelsDream']I całe wdzięki w kadrze ;)

Pokazują, co mają najlepszego :diabloti:

Posted

Witajcie śniegowe kule :loveu::loveu:
ale ta wasza pani ma fajnie moze sobie was podziwic w realu
a my tylko na zdjeciach :eviltong: dlatego zdjec trzeba duuzo !!!

Posted

Następny spacer, tym razem z moją przyjaciółką, która wpadła w odwiedziny na chwilę i oczywiście natychmiast się zakochała w moich maleństwach :)

Posted

I na tym koniec spaceru ;)

Zastanawiam się, jak odzwyczaić Vadira od gryzienia nieodpowiednich rzeczy, wczoraj po pracy znalazłam w strzępach książkę, którą właśnie czytam. Ze stołu sobie zabiera, co chce, i zżera ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu:

hmm co one tak od rana ciągną z butli :evil_lol::evil_lol:

http://images44.fotosik.pl/13/a8ed4f81a14ebb49.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: strusie schowały głowę w piasek tzn w trawę :cool3::cool3:

Lubią bieżącą wodę ;) A głowy to nie ze strachu, tylko do kretów ;)

[quote name='pusia2405']Dobrze wychodzą z twoimi pociechami nocne zdjęcia;).

Wieczorne, to jeszcze, bo jak jest całkiem ciemno, to nie da rady, one się za szybko ruszają ;)

[quote name='AngelsDream']Pomogłabym, bo Baaj kradziej, ale ze stołu nie rusza jednak...

A co robisz, jak coś zabierze?

Posted

Podchodzę, wyciągam rękę, mówię puść i zwykle wystarczy :)

Tu z TŻetem mamy podzielone zdania, bo ja twierdzę, że za oddanie trzeba chwalić. On, że młody może się nauczyć całego łańcucha przyczynowo skutkowego i będzie kradł. Jakimś wyjściem wydaje się bardzo delikatna pochwała.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Podchodzę, wyciągam rękę, mówię puść i zwykle wystarczy :)

Tu z TŻetem mamy podzielone zdania, bo ja twierdzę, że za oddanie trzeba chwalić. On, że młody może się nauczyć całego łańcucha przyczynowo skutkowego i będzie kradł. Jakimś wyjściem wydaje się bardzo delikatna pochwała.

pusia2405 napisał(a):
A ja za oddanie dałabym mu coś w zamian. Bez pochwały, ale wie, że nie oddaje na darmo;)

Też chwalę, jak oddaje, i w sumie oddaje, jedynie jedzenie znalezione na spacerze muszę wyrywać mu z pyska ;)