Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to tyle ze spacerku ;)

Poza tym - idę teraz parę zdjęć przygotować do wysyłki do Kasi do Sonaty ;) Jak wyślę, to wrócę ;)

PS. Vadir tej nocy zeżarł mi soczewki kontaktowe wraz z pojemnikiem :(

Posted

[quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to mały bandyta...

ale żeby go tak od razu za to dusić? :roll::roll:
http://images24.fotosik.pl/278/aac03dfb0d66e79a.jpg

on pewnie nie zdawał sobie sprawy z tego że to jest do czegoś potrzebne :eviltong:

witam :loveu::multi:

Na szczęście miałam inne jeszcze, ale tych mi najbardziej żal, bo czarne były i ludzi mogłam straszyć ;)

Duszenie było za coś innego ;P

[quote name='deer_1987']Tak zawsze wygodniej w dwie osoby ale mi czasem ciezko TZ namowic..

Męża to nawet nie namawiam, na szczęście syn jest zwykle chętny ;)

[quote name='AngelsDream']Numer z półki wilczaka ;)

Też pożera co popadnie?

Posted

AngelsDream napisał(a):
Podobno, chociaż Baaj akurat nie. Porywa tylko skarpetki i gumki do włosów. Oraz lubuje się w wacikach i ręcznikach papierowych.

Vadir rozparcelował pudełko z chusteczkami higienicznymi ;)

Posted

uff...jak to dobrze ze nie jestem sama z nieszczesciem:diabloti:....
ja przy Maxinie nie wiedzialam co to niszczacy pies:loveu:...nie licze papieru toaletowego ktory rozdzierala z luboscia.... A teraz jak przyjechal Borys to zaczyna sie jazda:shake:. Obskubana tapeta, pogryzione kable, wynoszone buty, powyrywana tapicerka z krzesel...... No trafil mi sie diabelek:mad:
takze lacze sie w bolu:evil_lol:

Posted

[quote name='AngelsDream']Baaj lubi tylko używane ;)

[quote name='Bursztynka13']Bursztyn gustuje w zurzytych husteczkach i skarpetkach
Maly pożeracz:diabloti:

Świetne zdjęcia;)

Używane raczej wyrzucamy od razu ;) A skarpetki też lubi, daliśmy mu nawet parę, zwiniętą, do zabawy ;)

[quote name='basia bonnie']Heeelo;)
przyszłam zapytać,czy zdradzisz mi,gdzie kupiłaś te czarne soczewki? swietne są!!

Jak to gdzie, na Allegro ;)

[quote name='lolka75']uff...jak to dobrze ze nie jestem sama z nieszczesciem:diabloti:....
ja przy Maxinie nie wiedzialam co to niszczacy pies ...nie licze papieru toaletowego ktory rozdzierala z luboscia.... A teraz jak przyjechal Borys to zaczyna sie jazda:shake:. Obskubana tapeta, pogryzione kable, wynoszone buty, powyrywana tapicerka z krzesel...... No trafil mi sie diabelek:mad:
takze lacze sie w bolu:evil_lol:

Może to tylko chłopaki tak mają? Mam tylko nadzieję, że to minie z wiekiem :)

[quote name='Alicja']:loveu::multi:jakie piękne białe dywaniki na podłodze masz :evil_lol:

A jak się przyjemnie na nich leży ;)

[quote name='Mysia222']Ślicznego masz białaska :) prawie jak mój tylko troszkę inna rasa ale to szczegóły :razz::razz:

W awatarze masz czarnego coś..... sprawdzę za chwilę, czy prawie ;)

[quote name='apple']Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo:loveu:
http://images24.fotosik.pl/278/aac03dfb0d66e79a.jpg

A to byłam Jo Japkowa:diabloti:

Dzień dobry Jabłuszkowa :)

[quote name='Klaudysiaczek']Piękne zdjęcia :loveu:

Dzięki :)

[quote name='pusia2405']Jak zwykle zdjęcia śliczne!

Jak dobrze, że moich soczewek psy nie dosięgną;). Ale tak swoją drogą, jeszcze nie słyszałam o psie pożerającym soczewki kontaktowe:evil_lol:.

Soczewki sobie cały czas spokojnie na stoliku leżały, włącznie z innymi moimi gadżetami, było wiadomo, mój stolik, psom nic do niego, ale widzisz, chyba mu się nudziło, wsadził łeb i porwał :) Pojemnik mu się pewnie spodobał, idealny do gryzienia :)