M&S Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jbk napisał(a):Cześć Aniu, wierzysz w pecha dziś? Nieee, nie jestem przesądna:p A. Quote
jbk Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):Nieee, nie jestem przesądna:p A. Ja wierzę w szczęście :) Quote
M&S Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='jbk'] A cóz to za struś zimowy:cool3:. Super fota A. ps. Marysia wstawiła foty z ostatniej wystawy w Austrii zapraszam Quote
Yana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ale zima brrrr...:roll: a u mnie w ogródku zaczęły kwitnąć krokusy :sweetCyb: Quote
jbk Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Anmelden | Facebook - zapraszam ponownie :) Piesek działa jak tamagochi :) Oczywiście ja mam tam dwa Samki ;)) [SIZE=2] Quote
jbk Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):A cóz to za struś zimowy:cool3:. Super fota A. ps. Marysia wstawiła foty z ostatniej wystawy w Austrii zapraszam Oczywiście, foty wstawiłam, idę odwiedzać przyjaciół :) Yana napisał(a):ale zima brrrr...:roll: a u mnie w ogródku zaczęły kwitnąć krokusy :sweetCyb: A ja nie mam ogródka :placz: Quote
M&S Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Yana napisał(a):ale zima brrrr...:roll: a u mnie w ogródku zaczęły kwitnąć krokusy :sweetCyb: u nas też coś zielonego nieśmiało wychodzi;) A. Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 U nas slicznie chociaz w nocy był duzy mróz teraz jest 5 na + ;] Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiema Quote
agbar Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Juhuuuuuu:hand:dzien dobry:multi: Ja tez mam krokusy i tulipanki takie malusie wychylaja lebki z ziemi:multi: Quote
kadziumia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Witam Ciebie Joasiu baaaaardzo serdecznie po tak długiej przerwie .... :evil_lol:. :ylsuper:Udało mi się nadrobić te "zaledwie" kilkaset stron zaległości :evil_lol:. hmmm, tak sobie patrzę i patrzę na te zdjęcia i zastanawiam, kiedy zaczniecie się rozglądać za "wolnostojącym" lokum .... bo chyba będę miała dla was kolejnego Białaska za jakieś półtora roku :cool3:. Fotki oczywiście suuuuuuuuper !!!!! (jak zwykle z resztą) pozdrawiam serdecznie i moc uścisków i głasków dla Fialindy i Vadirka :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :roll:jakoś tak mam opory na Emir ale to takie osobiste odczucia ...temu zapytałam Czy u Was tez pada śnieg :angryy: Bryyyyyyyyy:multi::multi: Quote
Dozia_13 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 http://images49.fotosik.pl/71/a1f8510b24c13040.jpg:loveu::loveu: Śliczne są te fotczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patisa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='jbk'] http://images35.fotosik.pl/67/b34e6adad15084f8.jpg Super fota!:loveu: One są boskie!:cool3: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']u nas też coś zielonego nieśmiało wychodzi;) A. Na szczęście cały czas spędzam w pracy, więc nie mam czasu się denerwować, że nic zielonego nie widziałam ;) Ściany w biurze mam zielone :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']U nas slicznie chociaz w nocy był duzy mróz teraz jest 5 na + ;] Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiema Cześć Szpiluś :) Dziś po drodze do pracy jak dziecko bawiłam się w rozbijanie lodu na kałużach ;) [quote name='Iza i Avanti']Doberek :loveu: Izunia :loveu::loveu: [quote name='agbar']Juhuuuuuu:hand:dzien dobry:multi: Ja tez mam krokusy i tulipanki takie malusie wychylaja lebki z ziemi:multi: Następna mnie chce zdenerwować ;) [quote name='kadziumia']Witam Ciebie Joasiu baaaaardzo serdecznie po tak długiej przerwie .... :evil_lol:. :ylsuper:Udało mi się nadrobić te "zaledwie" kilkaset stron zaległości :evil_lol:. hmmm, tak sobie patrzę i patrzę na te zdjęcia i zastanawiam, kiedy zaczniecie się rozglądać za "wolnostojącym" lokum .... bo chyba będę miała dla was kolejnego Białaska za jakieś półtora roku :cool3:. Fotki oczywiście suuuuuuuuper !!!!! (jak zwykle z resztą) pozdrawiam serdecznie i moc uścisków i głasków dla Fialindy i Vadirka :loveu: KASIUNIA!! No proszę, już myślałam, że postanowiłaś zrobić totalne odstawienie od netu ;) Te fotki już wszystkie widziałaś, ale na razie nie mam czasu obrabiać następnych :( Powiem szczerze, jakbym miała dom, to pewnie kolejny białasek byłby pierwszym zakupem ;) Oczywiście w Sonacie :) [quote name='Alicja']:roll:jakoś tak mam opory na Emir ale to takie osobiste odczucia ...temu zapytałam Czy u Was tez pada śnieg :angryy: Bryyyyyyyyy:multi::multi: Wstawiłam Emira z nadzieją, że część kaski pójdzie na znajome mi psiaki w Żywcu :) Nie mam z nimi żadnych drobnych w sumie :) Dziś świeci słoneczko :multi: Quote
jbk Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Darianna']Śliczne białe śnieżynki na śniegu :loveu: [quote name='Dozia_13']http://images49.fotosik.pl/71/a1f8510b24c13040.jpg:loveu::loveu: Śliczne są te fotczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Patisa']Super fota!:loveu: One są boskie!:cool3: No cóż mogę powiedzieć.... zgadzam się z Wami :) Taka jestem grzeczna, hehe:evil_lol: Quote
Recommended Posts