Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
O to bedzie dłuuuuuuuuuuuuugo co ogladać :eviltong:

Już było, bo właśnie się skończyło ;) Wybrałam trochę tylko, bo przecież bez przesady ;) Spacerów było więcej ;) Innymi też się chcemy pochwalić ;)

Posted

W czym problem? W mojej czarnej owcy... Birma owczarków nie cierpi, ale mam jeszcze parę lat co by ją nauczyć, że owczarki są fajne i nie obchodzi mnie co ona o nich myśli ;)

Zdjęcia rewelacyjne :)

Posted

[quote name='Alicja']przyszłam Ci zaśpiewać .....
...tyle słońca w całym mieście .....

O, dziękuję :)) A to wersja Anny, czy Natalii?

[quote name='bonsai_88']W czym problem? W mojej czarnej owcy... Birma owczarków nie cierpi, ale mam jeszcze parę lat co by ją nauczyć, że owczarki są fajne i nie obchodzi mnie co ona o nich myśli ;)

Zdjęcia rewelacyjne :)

To musisz ją często zapoznawać z owczarkami, a masz jakiegoś BOSa w pobliżu? Tylko BOSów nie lubi, czy ONków też?

Zdjęcia wyszły, bo modele są fotogeniczne :)

Posted

[quote name='jonQuilla']śnieżna biel w akcji :multi::loveu::loveu:

cholera one wyglądają jak pluszowe zabawki :evil_lol::evil_lol:

I takie też są przytulne ;)

[quote name='agbar']obejrzalam sobie kuleczki puchowe:loveu:

Zapraszamy ponownie, codziennie świeża porcja zdjęć ;)

Posted

Birma ogólnie nie cierpi owczarków. Na razie miała do czynienia z podhalańkim [atak], szkockim [atak], ostatnio mijał nas szelciak [już się czaiła, ale ją zastopowałam], raz szwajcarem [6-miesięczny szczeniak... jak na owczarka potraktowany dosć łagodnie, ale naprawdopodobniej tylko ze względu na wiek] i mnustwo ONów. Jak do tej pory tylko 2 ONy są w stanie się z nią bawić i to tylko ze względu na ich bardzo specyficzny gust - lubią jak Birma je atakuje. Młoda zaś polubiła je na tyle, że jedynie lekko strzela w nie zębami [po uprzednim dogonieniu :razz:], a nie naprawdę atakuje jak inne. Chociaż jak ostatnio Bonita [suczka ONa lubiąca młodą, obie w tym samym wieku] nagle do nas podbiegła to Birma zaatakował a poważnie. Na szczęście zdążyłam ją złapać zanim coś się Bonicie stało

Posted

[quote name='bonsai_88']Birma ogólnie nie cierpi owczarków. Na razie miała do czynienia z podhalańkim [atak], szkockim [atak], ostatnio mijał nas szelciak [już się czaiła, ale ją zastopowałam], raz szwajcarem [6-miesięczny szczeniak... jak na owczarka potraktowany dosć łagodnie, ale naprawdopodobniej tylko ze względu na wiek] i mnustwo ONów. Jak do tej pory tylko 2 ONy są w stanie się z nią bawić i to tylko ze względu na ich bardzo specyficzny gust - lubią jak Birma je atakuje. Młoda zaś polubiła je na tyle, że jedynie lekko strzela w nie zębami [po uprzednim dogonieniu :razz:], a nie naprawdę atakuje jak inne. Chociaż jak ostatnio Bonita [suczka ONa lubiąca młodą, obie w tym samym wieku] nagle do nas podbiegła to Birma zaatakował a poważnie. Na szczęście zdążyłam ją złapać zanim coś się Bonicie stało

bosh...przeczytalam: po uprzednim uzgodnieniu:mdleje::diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Klaudysiaczek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ale o so chodzi:niewiem::evil_lol:

Posted

Próbowałam cztery raz odpowiedzieć na Wasze posty, ale za każdym razem mi się sypało, więc tylko zdjęcia powsadzam. Jak się uda.....