jbk Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 AngelsDream napisał(a):700 zdjęć - ładnie! Bo każdy ma jakiegoś bzika ;) Quote
ewatr Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 O to bedzie dłuuuuuuuuuuuuugo co ogladać :eviltong: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ewatr napisał(a):O to bedzie dłuuuuuuuuuuuuugo co ogladać :eviltong: Już było, bo właśnie się skończyło ;) Wybrałam trochę tylko, bo przecież bez przesady ;) Spacerów było więcej ;) Innymi też się chcemy pochwalić ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 przyszłam Ci zaśpiewać ..... ...tyle słońca w całym mieście ..... Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 W czym problem? W mojej czarnej owcy... Birma owczarków nie cierpi, ale mam jeszcze parę lat co by ją nauczyć, że owczarki są fajne i nie obchodzi mnie co ona o nich myśli ;) Zdjęcia rewelacyjne :) Quote
jbk Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']przyszłam Ci zaśpiewać ..... ...tyle słońca w całym mieście ..... O, dziękuję :)) A to wersja Anny, czy Natalii? [quote name='bonsai_88']W czym problem? W mojej czarnej owcy... Birma owczarków nie cierpi, ale mam jeszcze parę lat co by ją nauczyć, że owczarki są fajne i nie obchodzi mnie co ona o nich myśli ;) Zdjęcia rewelacyjne :) To musisz ją często zapoznawać z owczarkami, a masz jakiegoś BOSa w pobliżu? Tylko BOSów nie lubi, czy ONków też? Zdjęcia wyszły, bo modele są fotogeniczne :) Quote
jonQuilla Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 śnieżna biel w akcji :multi::loveu::loveu: cholera one wyglądają jak pluszowe zabawki :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 obejrzalam sobie kuleczki puchowe:loveu: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='jonQuilla']śnieżna biel w akcji :multi::loveu::loveu: cholera one wyglądają jak pluszowe zabawki :evil_lol::evil_lol: I takie też są przytulne ;) [quote name='agbar']obejrzalam sobie kuleczki puchowe:loveu: Zapraszamy ponownie, codziennie świeża porcja zdjęć ;) Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ale pyskacz:evil_lol::loveu: http://images29.fotosik.pl/277/c55dbde61a38cf7c.jpg śliczna:loveu::loveu: http://images44.fotosik.pl/13/adb59ac04ce3b480.jpg Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Birma ogólnie nie cierpi owczarków. Na razie miała do czynienia z podhalańkim [atak], szkockim [atak], ostatnio mijał nas szelciak [już się czaiła, ale ją zastopowałam], raz szwajcarem [6-miesięczny szczeniak... jak na owczarka potraktowany dosć łagodnie, ale naprawdopodobniej tylko ze względu na wiek] i mnustwo ONów. Jak do tej pory tylko 2 ONy są w stanie się z nią bawić i to tylko ze względu na ich bardzo specyficzny gust - lubią jak Birma je atakuje. Młoda zaś polubiła je na tyle, że jedynie lekko strzela w nie zębami [po uprzednim dogonieniu :razz:], a nie naprawdę atakuje jak inne. Chociaż jak ostatnio Bonita [suczka ONa lubiąca młodą, obie w tym samym wieku] nagle do nas podbiegła to Birma zaatakował a poważnie. Na szczęście zdążyłam ją złapać zanim coś się Bonicie stało Quote
pusia2405 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 700 zdjęć:crazyeye:! To w ogóle jest możliwe:razz:? Piękne te Twoje białaski:loveu:. Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Birma ogólnie nie cierpi owczarków. Na razie miała do czynienia z podhalańkim [atak], szkockim [atak], ostatnio mijał nas szelciak [już się czaiła, ale ją zastopowałam], raz szwajcarem [6-miesięczny szczeniak... jak na owczarka potraktowany dosć łagodnie, ale naprawdopodobniej tylko ze względu na wiek] i mnustwo ONów. Jak do tej pory tylko 2 ONy są w stanie się z nią bawić i to tylko ze względu na ich bardzo specyficzny gust - lubią jak Birma je atakuje. Młoda zaś polubiła je na tyle, że jedynie lekko strzela w nie zębami [po uprzednim dogonieniu :razz:], a nie naprawdę atakuje jak inne. Chociaż jak ostatnio Bonita [suczka ONa lubiąca młodą, obie w tym samym wieku] nagle do nas podbiegła to Birma zaatakował a poważnie. Na szczęście zdążyłam ją złapać zanim coś się Bonicie stało bosh...przeczytalam: po uprzednim uzgodnieniu:mdleje::diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agbar napisał(a):bosh...przeczytalam: po uprzednim uzgodnieniu:mdleje::diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agbar napisał(a):bosh...przeczytalam: po uprzednim uzgodnieniu:mdleje::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nie ma to jak czytać to, co się chce zobaczyć ;) Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Klaudysiaczek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale o so chodzi:niewiem::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']no ale o so chodzi:niewiem::evil_lol: :hmmmm: no chyba o .....nic :p Quote
agbar Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: no chyba o .....nic :p ufff bo juz myslalam ze jakies fopa popelnilam:roll::diabloti: Quote
jbk Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Próbowałam cztery raz odpowiedzieć na Wasze posty, ale za każdym razem mi się sypało, więc tylko zdjęcia powsadzam. Jak się uda..... Quote
Recommended Posts