Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wracamy do spaceru :)

Fialunia jeszcze spokojna :)

I zaraz w dzikim pędzie :)

Spacerkujące szczeniaczysko :) Tyłem:

I przodem:

I znowu przyczajka w krzaczkach :)

Posted

[quote name='deer_1987']O wiele milej jest jak sa dwa psy :D A zdjecia robione w jakims parku?

Mamy na osiedlu dużo zielonych terenów, trzy stawy, rzeczkę, lasek, w ogóle w moim mieście jest dużo fajnych miejsc do biegania :) Tu akurat byliśmy nad rzeczką :)

[quote name='ewatr']http://images41.fotosik.pl/13/e4a5a0f6d164174a.jpg

ale zadowolona mina i łapka az podryguje :eviltong:
comkaj mnie cmokaj :loveu:

Uwielbia pieszczotki moje maleństwo :)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ty się jeszcze pytasz czy mi się podobają :crazyeye:? Przecież to 2 cuda.... zwłaszcza Fialka :loveu:. Czy Vadir będzie miał taką sierść jak ona [tzn.dłuższą niż ma teraz]?

Oczywiście, jeszcze ma szczenięcą :)

Posted

No to super tereny! ja bylam dzis w parku niedaleko nas, tam sie czasem spotka ludzi co sobie w kolko chodza, my na trawie na srodku bylismy i tylko raz Sherry szczeknela na kogos ale nie leci do ludzi tylko sie slucha ;) milo mi ze moge miec obie bez smyczy, Sherry miala ten okres ze ogluchla.. w ogole przestala przychodzic ale to kupilam linke i uczylam i mam :D

Posted

[quote name='bonsai_88']No to będziesz miała dwa cuda... właśnie taka dłuższa sierść mi się podoba :)

Prawdę mówiąc dla mnie to jest bez znaczenia, dłuższa, krótsza ;) Uwielbiam psiury i tyle :lol:

[quote name='apple']Ale z ciebie paparazzi:evil_lol:
http://images40.fotosik.pl/13/ebffa3bada9b3a2e.jpg

Tak se wdepnęłam:roll:

Trzeba, coby mieć fotki ;)
Zapraszamy na dłużej :)

[quote name='lolka75']to Vadirek juz skacze na Fiale? Juz go bierze? Czemu tak szybko:shake:. Kiedy sie to zaczelo bo zaczynam sie martwic:roll:

To jeszcze nie w celach erotycznych, on chce ją po prostu zdominować, ale jeszcze mu nie wychodzi ;)

[quote name='deer_1987']No to super tereny! ja bylam dzis w parku niedaleko nas, tam sie czasem spotka ludzi co sobie w kolko chodza, my na trawie na srodku bylismy i tylko raz Sherry szczeknela na kogos ale nie leci do ludzi tylko sie slucha ;) milo mi ze moge miec obie bez smyczy, Sherry miala ten okres ze ogluchla.. w ogole przestala przychodzic ale to kupilam linke i uczylam i mam :D

Też staramy się uczyć nasze, żeby nie zaczepiały, ale one są szalenie towarzyskie :)

[quote name='jonQuilla']wskok na grzbiet najlepszy :evil_lol::evil_lol:

chłopakowi na barana się zachciało bo go nóżki od spacerowania rozbolały :) :evil_lol:

dobrej nocy życzę :loveu::loveu:

Oj, teraz to jego już nóżki nie zabolą tak szybko ;) Energii ma toto za pięciu ;)

[quote name='bonsai_88']Hej hej.... :cool3:

Jest tu kto? Bo ja się nuuuudzę :placz:

O tej porze? A gdzie blady świt w południe?? Nie mogłaś spać?? Już daję fotki :)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No właśnie dzisiaj nie mogłam spać :(... o 6 rano z Birmą po dworze biegałam z nudów ;)... a z sierścią... to ja uwielbiam psy z długą sierścią :).

To już Birmy nie obcinaj :) Albo weź do towarzystwa jeszcze charta afgańskiego ;))

Posted

bonsai_88 napisał(a):
E tam afgan... ja chcę BOSA :loveu:. I będę wtedy miała własną, długowłosą śnieżną kulę ;).

A Birma jest obcinana, bo nienawidzi czesania.

To jak chcesz BOSa, to w czym problem?

Posted

I to będzie koniec spaceru, gdzie psy zostały wzięte w dwa ognie i w sumie przez dwie godziny zrobiłyśmy z Anią ponad 700 zdjęć :)