jbk Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Widziałam dużo foteczek białasków, całuski dla nich :) Całuski to jest to, czego im nigdy nie zabraknie ;) Quote
lolka75 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):Całuski to jest to, czego im nigdy nie zabraknie ;) a'propos caluskow.... ja u Waszych bialych z calowaniem bo moja Maxia...przytulacha niesamowita i miziaczka ale calowac sie nie lubi:shake:, lubi tylko drapanki i tulaski..... za to maly to by zalizywal na smierc:loveu:ale nie lubi miziania za bardzo (albo jeszcze za mlody na to;)) Piekne zdjecia:loveu:...znowu:mad::evil_lol: Quote
apple Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jestem..........czekam na nowe foty:lol: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 lolka75 napisał(a):a'propos caluskow.... ja u Waszych bialych z calowaniem bo moja Maxia...przytulacha niesamowita i miziaczka ale calowac sie nie lubi:shake:, lubi tylko drapanki i tulaski..... za to maly to by zalizywal na smierc:loveu:ale nie lubi miziania za bardzo (albo jeszcze za mlody na to;)) Piekne zdjecia:loveu:...znowu:mad::evil_lol: U nas podobnie, dziewczynka woli mizianie, chłopak buziaczki ;) Ale ja uczę je tego, Fiala powoli zaczyna łapać, że się buzi daje, ostatnio dostały smakołyczki za buziaki :) No i w sumie uczą się oba, ale tylko ze mną, reszta rodziny woli miziać ;) apple napisał(a):Jestem..........czekam na nowe foty:lol: Będą, będą, ale już dziś dosyć przeciążyłam serwery ;) Quote
taxelina Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 No ja tez czekam na fotki ;) jak czesto kapiesz je? zeby nie byly czarne :P Quote
jonQuilla Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 witam :multi::loveu: chcę żebyś wiedziała że jestem fanką tego zdjęcia :loveu: http://images24.fotosik.pl/274/8f2b56963e443e51.jpg Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://images44.fotosik.pl/8/1d253dc34c784b78.jpg wygląda jakby były 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wpadnij na kaff rano ...będzie sernik :p Quote
AngelsDream Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witamy się w tym deszczowym dniu :) Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hello Czekam na kolejne zdjecia Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 U mnie co prawda nie deszczowy, ale i tak szaro.... Dołączam się do Izy :). Quote
ewatr Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Weszłam przez przypadek ........ i zostałam az do konca :eviltong: jednym słowem białe jest piękne :loveu::loveu: i w tej galerii tez sie to potwierdza ! przesliczne psiaki :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Tak, białe... :loveu:. A gdzie fotencje? Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 deer_1987 napisał(a):No ja tez czekam na fotki ;) jak czesto kapiesz je? zeby nie byly czarne :P Kąpiemy rzadko, jak już nie ma innego wyjścia, czyli jak się wbiją do czegoś niespłukiwalnego samą wodą ;) Poza tym czeszemy ;) jonQuilla napisał(a):witam :multi::loveu: chcę żebyś wiedziała że jestem fanką tego zdjęcia :loveu: http://images24.fotosik.pl/274/8f2b56963e443e51.jpg A fanklub założysz? Alicja napisał(a):http://images44.fotosik.pl/8/1d253dc34c784b78.jpg wygląda jakby były 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wpadnij na kaff rano ...będzie sernik :p Nie wpadłam w niedzielę, bo to jedyny dzień bez komputera, ale dziś chętnie wyliżę reszteczki ;) AngelsDream napisał(a):Witamy się w tym deszczowym dniu :) Witamy, witamy ;) Tylko deszcz mógłby się już skończyć :shake: Izabela124. napisał(a):Hello Czekam na kolejne zdjecia Zaraz wsadzam :) Klaudysiaczek napisał(a):U mnie co prawda nie deszczowy, ale i tak szaro.... Dołączam się do Izy :). Już za chwileczkę, już za momencik :) ewatr napisał(a):Weszłam przez przypadek ........ i zostałam az do konca :eviltong: jednym słowem białe jest piękne :loveu::loveu: i w tej galerii tez sie to potwierdza ! przesliczne psiaki :loveu: Oczywiście muszę się zgodzić ;) Alicja napisał(a):.................................. Muszę te panienki emotki sobie kiedyś wszystkie zobaczyć ;) Klaudysiaczek napisał(a):Tak, białe... :loveu:. A gdzie fotencje? Już! Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 To jedziem :) Nadciągają ;) Tak na marginesie, pańcio z psami to mężu mój ;) Myślały, że ich nie będzie widać ;) Za ten uśmiech to bym się dała pokroić ;) Słoneczko moje :) Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 "Zaraz wlezę do błotka" "Jakie cudownie mokre błoto" "I jakie chłodne" "Umazałem sobie mordkę" "Poszukam, czy jakaś woda się nie znajdzie" Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 "Jestem brudny, nie rób mi zdjęć, wstydzę się" "AAA! Jednak mnie sfociłaś? A ja taki umazany" Oczywiście królewny się nie brudzą :) "Może wytrę się do trawy?" "Nie, lepiej się opłuczę w wodzie" Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 "Pójdziemy pod prąd" "Spójrz na moją szyjkę, już lepiej wygląda" "Przy okazji się napiję" Zmokła kura ;) Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Wodołażenia ciąg dalszy :) I suszenie w pełnym pędzie :) "Może zahaczę o Fialkę?" A na Fialce to nie robi żadnego wrażenia :) Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Odpoczynek :) Wąchanko :) I każde w swoją stronę ;) Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 fanklub dla miłośników Twoich psów? nie wykluczone że kiedyś powstanie :cool3::evil_lol: hahaha....on jest taki jak moja sucza... każde błotko jest jej :evil_lol: Quote
jbk Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jonQuilla napisał(a):fanklub dla miłośników Twoich psów? nie wykluczone że kiedyś powstanie :cool3::evil_lol: hahaha....on jest taki jak moja sucza... każde błotko jest jej :evil_lol: Ale chyba łatwiej Ci się pozbyć z niej błotka ;) Przy jej krótkich włosach ;) Co do fanklubu - mam w domu 4 osoby ;) Już zapisane ;)) Swoją drogą, my, właściciele psów, mamy niezłą korbę ;) Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 jbk napisał(a):Ale chyba łatwiej Ci się pozbyć z niej błotka ;) Przy jej krótkich włosach ;) o taaak... z pewnością łatwiej bo z niej jak wyschnie to samo odpada właściwie :cool3: to olbrzymi plus krótkiej sierści u piesa :) hehe Co do fanklubu - mam w domu 4 osoby ;) Już zapisane ;)) Swoją drogą, my, właściciele psów, mamy niezłą korbę ;) bo to już takie pozytywne zboczenie :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 łooooo matulu:mdleje::mdleje::mdleje: http://images43.fotosik.pl/8/dfe8912089e74d01.jpg Quote
Recommended Posts