Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jbk napisał(a):A właśnie, muszę się pochwalić :) Vadir podnosi nogę do siusiania :) :multi:cza to uwiecznić na foto ;) ale cudnie ...aż się cieplej zrobiło :loveu: http://images50.fotosik.pl/8/523981fbf4206455.jpg Quote
AngelsDream Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Gdyby podnoszenie nogi było istotne zdecydoałabym się na flaminga ;) Jej... jak one we dwoje szaleją :D Quote
Ela i Luna Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja nie wiem, czy mam się czym chwalic, ale Luna też podnosi nogę... :cool3: Można sobie boki zerwac ze śmiechu, ale ona naprawdę to robi. :evil_lol: Szczególnie na spacerach, nie ominie ani jednego drzewa, lub krzaczka. Najpierw sikają nasze małe kundelki, a tuż za nimi Luna. Najczęściej osika sobie całą nogę. To chyba przez to, że wychowała się z dwoma psami, które tak właśnie sikają. W tym przypadku sprawdza się powiedzenie: kto z kim przystaje, takim się staje.;) Quote
jonQuilla Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hmm.... to brawo dla piesa za podnoszenie nogi do siusiania :multi: Ala ma racje, uwiecznić trzeba to na zdjęciu :cool3: witam z rana :loveu::multi: Quote
jbk Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Ale pięknie szaleją :loveu: Dziękujemy ;) Alicja napisał(a): :multi:cza to uwiecznić na foto ;) ale cudnie ...aż się cieplej zrobiło :loveu: http://images50.fotosik.pl/8/523981fbf4206455.jpg Będzie fotka, jak mi młody wyzdrowieje, nie da rady pstrykać, jak się dwa prowadzi :) Zdjęcia jeszcze letnie :) AngelsDream napisał(a):Gdyby podnoszenie nogi było istotne zdecydoałabym się na flaminga ;) Jej... jak one we dwoje szaleją :D Vadir młodzieniaszek, a Fialka ma z domu ksywkę "wygłupialka", więc jest na co popatrzeć ;) Ela i Luna napisał(a):Ja nie wiem, czy mam się czym chwalic, ale Luna też podnosi nogę... :cool3: Można sobie boki zerwac ze śmiechu, ale ona naprawdę to robi. :evil_lol: Szczególnie na spacerach, nie ominie ani jednego drzewa, lub krzaczka. Najpierw sikają nasze małe kundelki, a tuż za nimi Luna. Najczęściej osika sobie całą nogę. To chyba przez to, że wychowała się z dwoma psami, które tak właśnie sikają. W tym przypadku sprawdza się powiedzenie: kto z kim przystaje, takim się staje.;) To dobrze, że się nie wychowywała na przykład z wronami, bo zaczęłaby krakać :evil_lol: Widziałam już suczki podnoszące nogę ;) Może im tak wygodnie ;) jonQuilla napisał(a):hmm.... to brawo dla piesa za podnoszenie nogi do siusiania :multi: Ala ma racje, uwiecznić trzeba to na zdjęciu :cool3: witam z rana :loveu::multi: Z rana? Toż to było popołudniu! :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Właśnie, samo południe :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jbk napisał(a): Z rana? Toż to było popołudniu! :diabloti: Klaudysiaczek napisał(a):Właśnie, samo południe :evil_lol: może faktycznie przesadziłam z tym rankiem... ale co ja poradzę na to że wstaję po 10 i potem 12 jest dla mnie nadal porankiem :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 jonQuilla napisał(a): może faktycznie przesadziłam z tym rankiem... ale co ja poradzę na to że wstaję po 10 i potem 12 jest dla mnie nadal porankiem :evil_lol::evil_lol: Ja dzięki Vadirowi wstaję codziennie o szóstej ;) Włącznie z weekendami ;) Quote
jbk Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ciąg dalszy zabaw na świeżym powietrzu ;) Quote
halgre Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Przesłodkie, prześliczne samoyedki - białe miśki :loveu::loveu::loveu: Obejrzałam od 1-szej strony ... nadrobiłam. Wogle galeria suuuper, a te komentarze ... nieraz się uśmiałam :grin: http://img362.imageshack.us/img362/1474/49858844et8.jpg - a tutaj też samoyed (z Dindusiem) - wabi się Sammi i też jest championem. Quote
jbk Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 halgre58 napisał(a):Przesłodkie, prześliczne samoyedki - białe miśki :loveu::loveu::loveu: Obejrzałam od 1-szej strony ... nadrobiłam. Wogle galeria suuuper, a te komentarze ... nieraz się uśmiałam :grin: http://img362.imageshack.us/img362/1474/49858844et8.jpg - a tutaj też samoyed (z Dindusiem) - wabi się Sammi i też jest championem. A czy Sammi nie ma czasem konta w NK? Quote
jonQuilla Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 hmm...ja mam o tyle dobrze że Salsa śpi tak długo jak ja :evil_lol: chyba że chce jej się bardzo na dwór to wtedy wyjdzie z pod kołdry, usiądzie koło łóżka i cicho popiskuje albo szturcha mnie nosem ;) ale jak do mnie trafiła to też o 6 rano na dwór bo inaczej szła zdoić się do drugiego pokoju na dywan jak się pięknie prezentują te białe kule na trawie :loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/273/45a4a2b2f3231b2a.jpg cudaki takie że aż chciałoby sie ukraść :siara: Quote
halgre Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jbk napisał(a):A czy Sammi nie ma czasem konta w NK? Nie wiem nawet co to NK ...? Quote
lolka75 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 przepiekne zdjecia:loveu::multi:....az nie wiem ktore zacytowac:evil_lol:. A Vadir taki wielki chlop a ciagle wyglada jak szczeniorek:loveu: Za to Fiala zawsze jak dama...prawdziwa ksiazniczka:loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale szelmowski uśmieszek :p:loveu: http://images50.fotosik.pl/8/52d7e1f7f464243e.jpg witanko popołudniowe :multi: Quote
jbk Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 :buzi:jonQuilla napisał(a):hmm...ja mam o tyle dobrze że Salsa śpi tak długo jak ja :evil_lol: chyba że chce jej się bardzo na dwór to wtedy wyjdzie z pod kołdry, usiądzie koło łóżka i cicho popiskuje albo szturcha mnie nosem ;) ale jak do mnie trafiła to też o 6 rano na dwór bo inaczej szła zdoić się do drugiego pokoju na dywan jak się pięknie prezentują te białe kule na trawie :loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/273/45a4a2b2f3231b2a.jpg cudaki takie że aż chciałoby sie ukraść :siara: Wiadomo, szczeniaki tak mają, że leją ;) Fialka to nie wyjdzie z łóżka przed dziewiątą ;) NIE DAM ukraść :eviltong: halgre58 napisał(a):Nie wiem nawet co to NK ...? Nasza Klasa :) Widziałam tam profil Sammy Samoyed :) AngelsDream napisał(a):Nasza klasa? Zgadza się :) lolka75 napisał(a):przepiekne zdjecia:loveu::multi:....az nie wiem ktore zacytowac:evil_lol:. A Vadir taki wielki chlop a ciagle wyglada jak szczeniorek:loveu: Za to Fiala zawsze jak dama...prawdziwa ksiazniczka:loveu: Zachowuje się jak szczeniorek :evil_lol: Dziewczynki tak mają, Twoja Maxina też wygląda dostojnie przy Borysku :loveu: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale szelmowski uśmieszek :p:loveu: http://images50.fotosik.pl/8/52d7e1f7f464243e.jpg witanko popołudniowe :multi: A bo to takie szelmy są :buzi: Cmokaski :buzi: Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witamy :lol:. Ja wstaję codziennie o szóstej, bo do szkoły prawie przez cały tydzień roboczy na 8:00. Tylko przyznam szczerze, że chciałabym, aby budziła mnie taka kulka...:p. Quote
jonQuilla Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jbk napisał(a): Wiadomo, szczeniaki tak mają, że leją ;) Fialka to nie wyjdzie z łóżka przed dziewiątą ;) NIE DAM ukraść :eviltong: Salsa nie była taki szczeniak... miała pół roku ale nie nauczona była sikać na dworzu bo wcześniejszy właściciel wolał psa napierdzielać niż nauczyć :angryy: Quote
halgre Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ano sprawdziłam na naszej klasie - rzeczywiście jest taki profil ... Ale nie wiem, kto go założył no i Sammi nie ma chyba jeszcze 6-ciu lat - jak tam pisze ... Ale kto wie - czy się nie znacie, bo właściciele samoyedów z różnych stron [nie tylko Polski] - często się znają. Wiem to od właścicielki Sammiego. Quote
jbk Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Witamy :lol:. Ja wstaję codziennie o szóstej, bo do szkoły prawie przez cały tydzień roboczy na 8:00. Tylko przyznam szczerze, że chciałabym, aby budziła mnie taka kulka...:p. Faktem jest, że te kulki to jedyne osoby (pies to też człowiek, a co!), które mogą nas budzić bezkarnie :) jonQuilla napisał(a): Salsa nie była taki szczeniak... miała pół roku ale nie nauczona była sikać na dworzu bo wcześniejszy właściciel wolał psa napierdzielać niż nauczyć :angryy: Pół roku to jeszcze nie jest dorosły psiaczek :p A tamtego właściciela to bym też ponapierdzielała :mad: halgre58 napisał(a):Ano sprawdziłam na naszej klasie - rzeczywiście jest taki profil ... Ale nie wiem, kto go założył no i Sammi nie ma chyba jeszcze 6-ciu lat - jak tam pisze ... Ale kto wie - czy się nie znacie, bo właściciele samoyedów z różnych stron [nie tylko Polski] - często się znają. Wiem to od właścicielki Sammiego. My nie znamy żadnych psiaków poza tymi z naszej hodowli, czy Sonaty Arctica, ale mamy Samoyedki od czerwca, więc nie zdążyliśmy się jeszcze zapoznać z innymi, pewnie się zapoznamy ;) Quote
Recommended Posts