Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://images33.fotosik.pl/439/79901fbdfe40a1d4.jpg Piękne śnieżnobiałe białaski :multi::loveu: chyba je w vizirze prałaś :razz:

Oczywiście, i w lenorze, żeby puszyste były i łąką pachniały :)

[quote name='SZPiLKA23']ale chyba bez wirowania ;) :D

To akurat by im mogło nie wyjść na dobre ;)

[quote name='evaxon']wpadlam z poranna kaff:p:p:p

O, dzięki Ci dobra kobieto ;) Jak już wypiję herbatkę o smaku grzanego wina, to chętnie łyknę kawusi ;)

Posted

jbk napisał(a):

O, dzięki Ci dobra kobieto ;) Jak już wypiję herbatkę o smaku grzanego wina, to chętnie łyknę kawusi ;)

tak od rana pic:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:???

Posted

przyszlam sie pojawic i przywitac bo wrocilam juz do swiata dogomanii :hand:

teraz siedze i przy slowackim pifku od ponad trzech godzin staram sie nadrobic wszystkie zaleglosci :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):

teraz siedze i przy slowackim pifku od ponad trzech godzin staram sie nadrobic wszystkie zaleglosci :diabloti:

...to życzymy powodzenia :jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...to życzymy powodzenia :jumpie::jumpie::jumpie:

udalo sie :multi::multi::multi: jeszcze w to nie wierze ale po czterech godzinach wkoncu wszystkie watki przeczytane :multi::multi::multi: nie ktore dokladnie nie ktore troszke mnie dokladnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
udalo sie :multi::multi::multi: jeszcze w to nie wierze ale po czterech godzinach wkoncu wszystkie watki przeczytane :multi::multi::multi: nie ktore dokladnie nie ktore troszke mnie dokladnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...to odwaliłaś kaaawał dobrej roboty :evil_lol: GATRULACJE :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='apple']Ciacho wisniowo truskawkowe zrobione......soczki mam, wode mam, kawunie mam......SZczekam:loveu:

mniam .......

Aśka ....wstąp na Boguszowice ...z paczuszką ciastka od Moni :grins:

czekamy na fotorelację ;)

Posted

[quote name='Alicja']Aśka ....wstąp na Boguszowice ...z paczuszką ciastka od Moni :grins:
Jedź przez Szczecin, będzie bliżej i pomogę z tą paczuszką :diabloti: