jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Cheritka']Co dwa szczęścia to nie jedno, i niech nic nie mówią Ci co mają tylko jednego pieska :eviltong: Oczywiście, że dwa lepiej, niż jeden ;) [quote name='anitaaa i bartis']Witaski ;) Hej :) [quote name='Asiaczek']Powoli dochodze do siebie i staram się nadrabiac zaległości w Galeriach. Witajcie! Pzdr. Dobrze, że zdrowiejesz Asiu :) Buziaczki :buzi: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 lolka75 napisał(a):czesc braciszkostwo:loveu::multi: Lolunia kochana :loveu::loveu::loveu: Ukochaj białaski od białasków :) Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :hand: byłam dziś u tej co wykorzystała pracownika do niecnych celów :evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cheritka napisał(a):Co dwa szczęścia to nie jedno, i niech nic nie mówią Ci co mają tylko jednego pieska :eviltong: Ja mam jednego... Pozdrowionka z wieczorka :loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Alicja']:hand: byłam dziś u tej co wykorzystała pracownika do niecnych celów :evil_lol::evil_lol: I nie zdemoralizowałaś się? [quote name='rwpb']Ja mam jednego... Pozdrowionka z wieczorka :loveu: Wszystko przed Tobą, Atosikowi na pewno spodobałoby się towarzystwo :) Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']I Wszystko przed Tobą, Atosikowi na pewno spodobałoby się towarzystwo :)[/quote] Białasków? Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='rwpb']Białasków?[/quote] Białasków gościnnie, a na stałe - któż to wie, co by się Wam obu podobało? Quote
sota36 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Bryyy! Znowu snieg i snieg, czyli to biale g..no, jak ja to nazywam. Dawaj kobito domowe foty, jak bialasy w lozku sie wyleguja! Dawno nie bylo tu takowych! Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic]Witaj Dżołana:loveu: Siedzę sobie, popijam kaff i ogladam śniegowe piesy....nic mi uż do szczęścia nie trzeba:loveu:[/FONT] Quote
Tepes Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kurde ale macie dużo sniegu!:) U mnie nie ma prawie nic:D Teraz jestem na wsi to fajnie śniegu jest ale niestety Bonka nie ma ze mną i nie może się powygłupiać w puchu. http://1.1.1.2/bmi/images43.fotosik.pl/47/923c97ae8f3afe8a.jpg jeden dłuuuuugi pies, a gdzie on ma oczy:evil_lol: Quote
Kinia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images41.fotosik.pl/47/565b30963a16e7c3.jpg Jakie piękności:loveu: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='sota36']Bryyy! Znowu snieg i snieg, czyli to biale g..no, jak ja to nazywam. Dawaj kobito domowe foty, jak bialasy w lozku sie wyleguja! Dawno nie bylo tu takowych! Jak wrócimy ze spaceru, to będą domowe ;) [quote name='deer_1987']A tu bialo :D Zima ;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj Dżołana:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Siedzę sobie, popijam kaff i ogladam śniegowe piesy....nic mi uż do szczęścia nie trzeba:loveu:[/FONT] Do mojego szczęścia byłoby potrzebne, żebyś siedziała z tą kawą obok.... mam nieużywanego kompa, mogłabyś oglądać fotki ;) [quote name='Acctiually']Kurde ale macie dużo sniegu!:) U mnie nie ma prawie nic:D Teraz jestem na wsi to fajnie śniegu jest ale niestety Bonka nie ma ze mną i nie może się powygłupiać w puchu. http://1.1.1.2/bmi/images43.fotosik.pl/47/923c97ae8f3afe8a.jpg jeden dłuuuuugi pies, a gdzie on ma oczy:evil_lol: To dlaczego nie wzięłaś Bonka na wieś? Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kinia']http://images41.fotosik.pl/47/565b30963a16e7c3.jpg Jakie piękności:loveu: Dzięki :loveu: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']...bielszy odcień bieli ;)[/quote] Mniej biały chyba :evil_lol: Quote
Recommended Posts