Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez te zaspy i śnieżne psiaki ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Jestem :multi::multi::multi:tadammmmmmmm dzień doberek raz jeszcze :multi:[/FONT]

Jak to dobrze, że to tylko na monitorze, czyż nie? :buzi:

Posted

[quote name='deer_1987']Wpadlam z szybka wizyta zanim do szkoly na angielski..[/quote]

Ja nie mam dziś swojego, bo ferie i mój nauczyciel właśnie jest w Egipcie ;) Pisał mi wczoraj o obiadku na łodzi...... Ech.

Posted

[quote name='jbk']Ja nie mam dziś swojego, bo ferie i mój nauczyciel właśnie jest w Egipcie ;) Pisał mi wczoraj o obiadku na łodzi...... Ech.[/quote]

szczęśliwy człowiek :p

Posted

[quote name='deer_1987']Ale mu fajnie :D

Tak sądzę :)

[quote name='AngelsDream']Niektórym to dobrze. ;)

Właśnie :)

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jakiś slepok posądził mnie o olewactwo:mad:[/FONT]

Kto Cię posądził? Powiedz, a pójdę i zapoznam go blisko z moimi glanami :)

[quote name='Maks i Spark']szczęśliwy człowiek :p

Ale należy mu się :)

Posted

[FONT=Century Gothic]A to co jest niby?:mad::mad::mad:[/FONT]

Dzisiaj, 09:09 #4519 (permalink) apple

[FONT=Century Gothic]Witaj Dżołana:loveu:

Siedzę sobie, popijam kaff i ogladam śniegowe piesy....nic mi uż do szczęścia nie trzeba:loveu:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Chyba sobie musisz kopa z glana zasadzić...hmmm ino jak ty to zrobisz:roll::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to co jest niby?:mad::mad::mad:[/FONT]

Dzisiaj, 09:09 #4519 (permalink) apple

[FONT=Century Gothic]Witaj Dżołana:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Siedzę sobie, popijam kaff i ogladam śniegowe piesy....nic mi uż do szczęścia nie trzeba:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Chyba sobie musisz kopa z glana zasadzić...hmmm ino jak ty to zrobisz:roll::evil_lol:[/FONT]

Wygimnastykowana jestem :diabloti: Ale mi nie chodziło o olanie mojej, tylko TWOJEJ galeryjki :) To u siebie nie byłaś, hehehehe :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Wygimnastykowana jestem :diabloti: Ale mi nie chodziło o olanie mojej, tylko TWOJEJ galeryjki :) To u siebie nie byłaś, hehehehe :diabloti:[FONT=Century Gothic]Nie odwracaj kota ogonem...mówiłas ze nie byłam U CIEBIE!:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No byłam:roll:....bosszzz czuję się jak w spowiedniku:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie odwracaj kota ogonem...mówiłas ze nie byłam U CIEBIE!:razz:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No byłam:roll:....bosszzz czuję się jak w spowiedniku:evil_lol:[/FONT]

Se zobacz!

Posted

[quote name='jbk']Se zobacz!

[FONT=Century Gothic]Co mnie tu straszysz czerwonym mazakiem:mad::evil_lol:

Ojjj no jak to mówi Menrzuś....mam za dużo watków do obskoczenia i się gubię:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co mnie tu straszysz czerwonym mazakiem:mad::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ojjj no jak to mówi Menrzuś....mam za dużo watków do obskoczenia i się gubię:evil_lol:[/FONT]

Bo wątków się nie obskakuje, tylko wczytywać się trzeba :diabloti:

A dostałaś bejsbolka ode mnie?

Posted

[quote name='jbk']Bo wątków się nie obskakuje, tylko wczytywać się trzeba :diabloti:

A dostałaś bejsbolka ode mnie?
[FONT=Century Gothic]TZ odebrał......sie zdziwił bardzo...i powiedział że chyba mamy coś z główkami:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Szybciutko się witam: muuuuuuuuuuuuuuuuuua i uciekam! :loveu:[/quote]

Tylko uważaj na zakrętach! :evil_lol: