Bartiśkowa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images43.fotosik.pl/47/fe7553629470c31d.jpg rozszalałe piesy:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześc :p A białaski znowu szaleją :multi: Quote
akzs Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 witam się z Wami :) Do zobaczenia wieczorkiem :) Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://images43.fotosik.pl/47/fe7553629470c31d.jpg rozszalałe piesy:loveu: Tak sobie delikatnie biegają ;) [quote name='Izabela124.']Cześc :p A białaski znowu szaleją :multi: Wtedy są szczęśliwe ;) [quote name='akzs']witam się z Wami :) Do zobaczenia wieczorkiem :) Do zobaczenia Anusiu :) Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez te zaspy i śnieżne psiaki ;) Jestem :multi::multi::multi:tadammmmmmmm dzień doberek raz jeszcze :multi:[/FONT] Quote
taxelina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wpadlam z szybka wizyta zanim do szkoly na angielski.. Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:przebrnęłam przez te zaspy i śnieżne psiaki ;)[/FONT] [FONT=Arial]Jestem :multi::multi::multi:tadammmmmmmm dzień doberek raz jeszcze :multi:[/FONT] Jak to dobrze, że to tylko na monitorze, czyż nie? :buzi: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='deer_1987']Wpadlam z szybka wizyta zanim do szkoly na angielski..[/quote] Ja nie mam dziś swojego, bo ferie i mój nauczyciel właśnie jest w Egipcie ;) Pisał mi wczoraj o obiadku na łodzi...... Ech. Quote
taxelina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Ja nie mam dziś swojego, bo ferie i mój nauczyciel właśnie jest w Egipcie ;) Pisał mi wczoraj o obiadku na łodzi...... Ech.[/quote] Ale mu fajnie :D Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic]Jakiś slepok posądził mnie o olewactwo:mad:[/FONT] Quote
M&S Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Ja nie mam dziś swojego, bo ferie i mój nauczyciel właśnie jest w Egipcie ;) Pisał mi wczoraj o obiadku na łodzi...... Ech.[/quote] szczęśliwy człowiek :p Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='deer_1987']Ale mu fajnie :D Tak sądzę :) [quote name='AngelsDream']Niektórym to dobrze. ;) Właśnie :) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jakiś slepok posądził mnie o olewactwo:mad:[/FONT] Kto Cię posądził? Powiedz, a pójdę i zapoznam go blisko z moimi glanami :) [quote name='Maks i Spark']szczęśliwy człowiek :p Ale należy mu się :) Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic]A to co jest niby?:mad::mad::mad:[/FONT] Dzisiaj, 09:09 #4519 (permalink) apple Zarejestrowany: May 2006 Skąd: Jaworzno Postów: 10,840 [FONT=Century Gothic]Witaj Dżołana:loveu: Siedzę sobie, popijam kaff i ogladam śniegowe piesy....nic mi uż do szczęścia nie trzeba:loveu:[/FONT] __________________ [FONT=Century Gothic]Chyba sobie musisz kopa z glana zasadzić...hmmm ino jak ty to zrobisz:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to co jest niby?:mad::mad::mad:[/FONT] Dzisiaj, 09:09 #4519 (permalink) apple Zarejestrowany: May 2006 Skąd: Jaworzno Postów: 10,840 [FONT=Century Gothic]Witaj Dżołana:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Siedzę sobie, popijam kaff i ogladam śniegowe piesy....nic mi uż do szczęścia nie trzeba:loveu:[/FONT] __________________ [FONT=Century Gothic]Chyba sobie musisz kopa z glana zasadzić...hmmm ino jak ty to zrobisz:roll::evil_lol:[/FONT] Wygimnastykowana jestem :diabloti: Ale mi nie chodziło o olanie mojej, tylko TWOJEJ galeryjki :) To u siebie nie byłaś, hehehehe :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Wygimnastykowana jestem :diabloti: Ale mi nie chodziło o olanie mojej, tylko TWOJEJ galeryjki :) To u siebie nie byłaś, hehehehe :diabloti:[FONT=Century Gothic]Nie odwracaj kota ogonem...mówiłas ze nie byłam U CIEBIE!:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No byłam:roll:....bosszzz czuję się jak w spowiedniku:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie odwracaj kota ogonem...mówiłas ze nie byłam U CIEBIE!:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No byłam:roll:....bosszzz czuję się jak w spowiedniku:evil_lol:[/FONT] Se zobacz! Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images30.fotosik.pl/312/25ed9410d4ff4890.jpg błehehehehehe jaka mina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Se zobacz! [FONT=Century Gothic]Co mnie tu straszysz czerwonym mazakiem:mad::evil_lol: Ojjj no jak to mówi Menrzuś....mam za dużo watków do obskoczenia i się gubię:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co mnie tu straszysz czerwonym mazakiem:mad::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ojjj no jak to mówi Menrzuś....mam za dużo watków do obskoczenia i się gubię:evil_lol:[/FONT] Bo wątków się nie obskakuje, tylko wczytywać się trzeba :diabloti: A dostałaś bejsbolka ode mnie? Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześć Cioteczko! Szybciutko się witam: muuuuuuuuuuuuuuuuuua i uciekam! :loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Jak to dobrze, że to tylko na monitorze, czyż nie? :buzi: [FONT=Arial] otóż to :p[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon']http://images30.fotosik.pl/312/25ed9410d4ff4890.jpg błehehehehehe jaka mina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem, jaka, bo akurat mi fotosik szwankuje :placz: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Bo wątków się nie obskakuje, tylko wczytywać się trzeba :diabloti: A dostałaś bejsbolka ode mnie? [FONT=Century Gothic]TZ odebrał......sie zdziwił bardzo...i powiedział że chyba mamy coś z główkami:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! Szybciutko się witam: muuuuuuuuuuuuuuuuuua i uciekam! :loveu:[/quote] Tylko uważaj na zakrętach! :evil_lol: Quote
Recommended Posts