apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Asia...super foty........dziękuję:loveu: Wyślij mi twó adres e-mail na pw...to wieczorkiem puszczę ci fotki:multi: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja']:-(:-(:-(jaki smutny ....jeść nie dali ................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images35.fotosik.pl/55/67b18d3792e14931.jpg Minki piękne Krosiu stroił ;) Brał nas na litość, pewnie temu połowa chipsów zniknęła w jego żołądku ;) [quote name='Maks i Spark']bokser cuudny :loveu::loveu::loveu: figury robi jak akrobata ;) i minki stroi :evil_lol: Szczupły i zwinny z niego psiak :) Aż się zastanawiałam, czy go nie uprowadzić :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='apple']Asia...super foty........dziękuję:loveu: Wyślij mi twó adres e-mail na pw...to wieczorkiem puszczę ci fotki:multi: Możesz wysłać na ten adres, z którego Ci wysłałam foty, czyli [email protected] Buziaczki muuuuuuua! Quote
taxelina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ale fajne fotki :D No wlasnie widac ze dziewczynki nie wstydza sie ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ile zdjęć :multi: śliczny Krosio :loveu: Quote
M&T Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hejka :hand: Ten boksio jest przecudniasty!!! :loveu: Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 sliczne te foteczki, widac ze prawie babska imprezka sie udala :loveu::loveu::loveu: Quote
Herspri Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://images44.fotosik.pl/55/9654181441480f98.jpg Haha niezła mina :evil_lol: U was też takie roztopy przyszły :shake: ? Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześc Widac spotkanko się udało, caluski:loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Relacja Krosiowa - pierwsza klasa :lol: A ta poza ..... :loveu: http://images44.fotosik.pl/55/9654181441480f98.jpg Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Taka impra, a białaski w domu. O, pobawiły by się razem z Wami :lol: Pozdrawiamy Quote
sota36 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak podziwiam te wczorajsze fotki i tak w mej kudlatej lepetynie zaswitala mi mysl - patrzac na Ize i Kronaldinia to Iza jest niebezpieczna kobita ( bo ma czerwone pazurki):) Quote
Anka_ZG Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czesc:) Co ja widze, wpadam na białaskowe zdjecia, a tu imprezka była:cool3: Widac udana:lol: Krosiu swietny, no i akrobata niezly z niego:cool3: Pozdrawiam! Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 czesc :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='jbk']Możesz wysłać na ten adres, z którego Ci wysłałam foty, czyli [email protected] Buziaczki muuuuuuua! Buhahahahaha a co to za adres:roflt: Wyśle....jutro;) Quote
sota36 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo przykaffffffie:) ps. do roboty nie musze isc jeszcze:):):) Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='deer_1987']Ale fajne fotki :D No wlasnie widac ze dziewczynki nie wstydza sie ;) Dziewczynki były bardzo otwarte :) Nawet pozwalały się wziąć na ręce, chociaż ja przecież obca jestem :) [quote name='anitaaa i bartis']Ile zdjęć :multi: śliczny Krosio :loveu: Piękny :) [quote name='M&T']Hejka :hand: Ten boksio jest przecudniasty!!! :loveu: I kochany :) [quote name='Tengusia']sliczne te foteczki, widac ze prawie babska imprezka sie udala :loveu::loveu::loveu: Zawsze uważałam, że trzeba się spotykać w realu ;) [quote name='Herspri']Haha niezła mina :evil_lol: U was też takie roztopy przyszły :shake: ? Nieeee...... Nie sypie, ale też nie topi się, lekki mrozik jest, pewnie temu :roll: [quote name='Izabela124.']Cześc Widac spotkanko się udało, caluski:loveu::loveu: Oczywiście :) [quote name='jamnicze']Relacja Krosiowa - pierwsza klasa :lol: A ta poza ..... :loveu: http://images44.fotosik.pl/55/9654181441480f98.jpg Bo Krosiu to akrobata jest ;) Szczupły i giętki :) Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='rwpb']Taka impra, a białaski w domu. O, pobawiły by się razem z Wami :lol: Pozdrawiamy Białaski by się pewnie pobawiły, ale Krosiu nie przepada za włochatymi psiakami ;) Poza tym, nawet, jakby się dogadali, to roznieśliby mieszkanie Jabłuszkowej ;) Dziewczynki mogłyby zostać poszkodowane (każda waży mniej niż każdy z psów) niechcący i w ogóle ;) [quote name='sota36']Tak podziwiam te wczorajsze fotki i tak w mej kudlatej lepetynie zaswitala mi mysl - patrzac na Ize i Kronaldinia to Iza jest niebezpieczna kobita ( bo ma czerwone pazurki):) Niebezpieczna? Przecież Izunia to do rany przyłóż...... [quote name='Anka_ZG']Czesc:) Co ja widze, wpadam na białaskowe zdjecia, a tu imprezka była:cool3: Widac udana:lol: Krosiu swietny, no i akrobata niezly z niego:cool3: Pozdrawiam! Krosiu przyjaźnie nastawiony, nawet buziaczka mi dał :) [quote name='evaxon']czesc :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Cześć Ewcia :) [quote name='apple']Buhahahahaha a co to za adres:roflt: Wyśle....jutro;) A zmałpowałam kuzynkę, która mnie zaprosiła na gmaila, a sama ma mail z gaciami w innym kolorze ;) Jak to jutro?! Miało być wieczorem! [quote name='deer_1987']Dzien dobry!!! Witaj Martuś :) Jak ręka? Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Wracamy do szarej rzeczywistości...... A raczej białej :) Quote
jbk Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Reka troche ciagnie i boli. ale za to jestem wkurzona na moj klub co mialam tam agility zaczac.... u mnie napisalam czemu.. Zaraz pójdę poczytać. sota36 napisał(a):No wiem, wiem, ze Iza samo dobro, ale ten kolorek daje do myslenia:) Tak jak facet, który nas motyką zaatakował, uznał, że skoro mam czerwoną kurtkę, to pewnie mnie krew rajcuje...... Quote
Recommended Posts