halgre Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ślicznie się bawią białaski :evil_lol: fajnie na tym śniegu wyglądają :loveu: PS.: U nas też białasek - Sammi ! Może wpadniesz ... jak tu będziesz ... Quote
groszek83 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No i znów jestem a ciebie nie ma:roll::evil_lol: Witam sie:multi: Quote
Betty White Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 I jesteśmy, dzięki za podpowiedź, a to mała Betty, ta łobuziara Quote
basia2202 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 witajcie śniegowe futrzaki!! :multi: faktycznie... jak liski polarne wyglądają:) biel taka, jak po Visirze czy innym proszku :lol: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Cześć kochani moi wszyscy :)) Nie spałam, tylko spacerkowałam z psami :) I obrabiałam zdjęcia, co by Wam pokazać wczorajszą wizytę u Jabłuszkowej :) Właśnie zdjęcia się wstawiają na fotosika ;)) Quote
Iza i Avanti Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jbk napisał(a):Cześć kochani moi wszyscy :)) Nie spałam, tylko spacerkowałam z psami :) I obrabiałam zdjęcia, co by Wam pokazać wczorajszą wizytę u Jabłuszkowej :) Właśnie zdjęcia się wstawiają na fotosika ;)) No to ja już "tup" "tup" z niecierpliwości! :p Cześć Aśku! :loveu: Nie obudziłam Cię wczoraj sms-kiem? :cool3: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Herspri napisał(a):Na te Twoje futra to można patrzeć i patrzeć :loveu: Czyli nie na darmo foty robię? :evil_lol: Feigned napisał(a):taa .. :loveu: piękne są :cool3: Piękne i kochane :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Witamy sie ;) Dalej sypie snieg? Nie sypie... i chyba się ociepla, więc znowu będzie ciapa.... jamnicze napisał(a):Pizze i makarony też lubię ;) - ten ciągnący się żółty serek :p Ciągnące się serki są wspaniałe, specjalnie sobie zagrzewam kanapki, żeby się serek rozpuścił.... :lol: evaxon napisał(a):tak od rana pic:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:??? To była tylko AROMATYZOWANA herbatka ;) Za to wczoraj rano u Jabłuszkowej napiłam się wina jej własnej produkcji...... PYCHA! Kinia napisał(a):Cześć! Wpadłam wieczorem się przywitać A ja witam prawie w południe :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='rwpb']Witamy, byliśmy, będziemy :multi: Mam nadzieję :) [quote name='Tengusia']przyszlam sie pojawic i przywitac bo wrocilam juz do swiata dogomanii :hand: teraz siedze i przy slowackim pifku od ponad trzech godzin staram sie nadrobic wszystkie zaleglosci :diabloti: O, to będziesz miała robotę :) [quote name='Maks i Spark']...to życzymy powodzenia :jumpie: Właśnie :) [quote name='apple']Ciacho wisniowo truskawkowe zrobione......soczki mam, wode mam, kawunie mam......SZczekam:loveu: W ciachu były wiśnie?? Truskawki zauważyłam, ale wiśni to nie...... Blask mnie oślepił :) [quote name='Tengusia']udalo sie :multi: jeszcze w to nie wierze ale po czterech godzinach wkoncu wszystkie watki przeczytane :multi: nie ktore dokladnie nie ktore troszke mnie dokladnie :evil_lol: Mam nadzieję, że mój należał do tej pierwszej grupy ;) [quote name='Maks i Spark']...to odwaliłaś kaaawał dobrej roboty :evil_lol: GATRULACJE :multi: I pewnie ją oczka bolą teraz :) [quote name='Alicja']mniam ....... Aśka ....wstąp na Boguszowice ...z paczuszką ciastka od Moni :grins: czekamy na fotorelację ;) Trza było smsa wysłać ;) Co to za problem zatrzymać się po drodze ;) [quote name='jonQuilla']ale piękne zdjęcie :) :loveu: http://images26.fotosik.pl/312/5e5cf9673c2b973d.jpg w ogóle one wyglądają na tych zdjęciach jak liski polarne :loveu: To zasługa oczywiście modeli ;) [quote name='deer_1987']Dzien dobry, ja juz po pracy-.... Praca w weekend nie jest przyjemna..... [quote name='evaxon']:multi:czesc Witaj :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Asia! To kiedy następny napad na Japcokową??? :cool3: Chyba, że u mnie za małą chwilkę??? ;) Miło było i do rychłego! :loveu: Kiedy tylko będzie wszystkim pasować ;) Po 25-tym każdego miesiąca jestem w stanie wyrwać się nawet w tygodniu :) [quote name='Dobcia']Witam:loveu: Śliczne zdjęcia białasków, a szczególnie te słoneczne:lol: http://images26.fotosik.pl/312/5e5cf9673c2b973d.jpg :loveu: Cześć Jadziu :) Co nowego? [quote name='rwpb']Jedź przez Szczecin, będzie bliżej i pomogę z tą paczuszką :diabloti: Bardzo chętnie zawitam i do Szczecina, lubię to miasto :) [quote name='apple']Dojechałaś:razz: Cioteczko:loveu: dziękuję.........było mi baaardzo miło i zapraszam ponownie:multi: Mi się również podobało, muszę wrócić, Ty wiesz, po co :evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :loveu: Cześć :loveu: [quote name='halgre58']Ślicznie się bawią białaski :evil_lol: fajnie na tym śniegu wyglądają :loveu: PS.: U nas też białasek - Sammi ! Może wpadniesz ... jak tu będziesz ... A widziałam w Katowicach przez okno jakiegoś Samka, może to Sammi był? [quote name='groszek83']No i znów jestem a ciebie nie ma:roll: Witam sie:multi: Jakoś tak się mijamy :evil_lol: [quote name='Betty White']I jesteśmy, dzięki za podpowiedź, a to mała Betty, ta łobuziara Napisałam w Twojej galerii, jak zrobić, żeby fotki były widoczne :) Będę Was odwiedzać :) [quote name='basia2202']witajcie śniegowe futrzaki!! :multi: faktycznie... jak liski polarne wyglądają:) biel taka, jak po Visirze czy innym proszku :lol: Dobrze, że po Vizirze, a nie po Ace :eviltong: [quote name='rwpb']Wstawaj, szkoda dnia... Dyć nie śpię ;) Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 witam sie w niedzielny poranek prawie juz bez zaleglosci :hand: jeszcze tylko jedno allegro musze wystawic dzisiaj i potem kuniec zaleglosci :multi: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='sota36']Pewno spi po bibie! Wypiliśmy wprawdzie z mężem butelkę wina, które dostałam od Izuni, ale czy to można nazwać bibą? :evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz:gdzie jesteś ??? No jak to gdzie, na dogomanii :diabloti: [quote name='deer_1987']Dzien dobry!! Witaj Martuś :) [quote name='Iza i Avanti']No to ja już "tup" "tup" z niecierpliwości! :p Cześć Aśku! :loveu: Nie obudziłam Cię wczoraj sms-kiem? :cool3: Na mailu byłaś? I nie, nie obudziłaś :) Buziaczki Izunia :buzi: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Tengusia napisał(a):witam sie w niedzielny poranek prawie juz bez zaleglosci :hand: jeszcze tylko jedno allegro musze wystawic dzisiaj i potem kuniec zaleglosci :multi: Systematyczna z Ciebie dziewczyna :):loveu: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Fotaski z babskiej imprezy ;) No, prawie całkiem babskiej, Krosiu mógłby się obrazić :) "Daj ciotka paluszka, daj" :) "I pomiziaj za uszkiem" :) "Jaka ty jesteś kochana, Zuziu, częstujesz mnie chrupkami" :) "A czy takie ciacho z wiśniami i truskawkami nadaje się dla mnie?" :) "Chyba mi go jednak nie dadzą" :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 "Alusia z Zuzią to dobre dziewczynki, podzielą się ze mną" :) "Sprawdzę, czy coś im nie spadło" :) "I nawet posprzątam za nimi, żeby się żadna na chrupku nie potknęła" :) "A może jeszcze napiłbym się soczku?" :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 "O rany! Ciotka Iza kręci film, będę gwiazdą jak moja Pańcia!" :) "To może się ustawię odpowiednio dostojnie?" :) "Muszę zadbać, żeby Zuzia się nie przejadła chipsami" :) "Alusiu, a czy ty masz chipsa dla mnie?" :) "Sam już nie wiem, którą mam zaczepić" :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 "Wiem! zabiorę sobie z miseczki" :) "Taki smutny jestem, nie pozwoliły ze stołu..." :) "Dam ciotce łapę, może się zlituje" :) "A może przytulanki będą dobre?" :) "Nie, lepiej wkręcę ciotkę Izę do zabawy" :) Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 "No ciotka pokaż, czy umiesz bawić się z boksiem?" :) Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :-(:-(:-(jaki smutny ....jeść nie dali ................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images35.fotosik.pl/55/67b18d3792e14931.jpg Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 "Fajna jesteś, lubię się z tobą bawić" :) "Pańciu moja, podobało ci się, jak się bawię?" :) Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 bokser cuudny :loveu::loveu::loveu: figury robi jak akrobata ;) i minki stroi :evil_lol: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 "A może mógłbym powąchać tą kamerę?" :) "Moja Pańcia pije winko własnej roboty z ciotką Asią" :) "A tu wszystkie trzy ciotki uchachane, pewnie na mój widok" :) "I jeszcze ostatnie przytulanki z Zuzią" :) I to będzie koniec Krosiowej relacji :) Jeśli chodzi o mnie, to jestem zachwycona zarówno Krosiem, który chudy jest niesamowicie, mimo, że nawet chipsy mu smakują, jak i dziewczynkami, które obie są śliczne i kochane, nie mówiąc już o Ciotkach Izie i Jabłuszkowej :) Quote
Recommended Posts