crazydaisy Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jbk napisał(a):Były już takie, i będą jeszcze, bo Vadir uwielbia harce w błocie ;) Musiało ich być strasznie mało skoro nie rzuciły mi się tak bardzo w oczy :diabloti: Wracam do początku galerii by poszukać tych fotek :) Quote
jonQuilla Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Georgia]wpadam dosłownie na chwileczkę się przywitać :) widziałam foteczki i lecę dalej :) buźka i miłego dnia :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Doooooooooooooberek! :loveu: Ja już po drugiej kafffffffffffce! :p Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='crazydaisy']Musiało ich być strasznie mało skoro nie rzuciły mi się tak bardzo w oczy :diabloti: Wracam do początku galerii by poszukać tych fotek :) Będą jeszcze i takie z czarnymi Samoyedami, hehe ;) Ale wrzucam chronologicznie w miarę, więc jeszcze trochę to potrwa ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wpadam dosłownie na chwileczkę się przywitać :)[/FONT] [FONT=Georgia]widziałam foteczki i lecę dalej :)[/FONT] [FONT=Georgia]buźka i miłego dnia :loveu::loveu:[/FONT] Musisz więcej tego internetu zgarnąć do wiaderka, żebyś miała więcej czasu :) [quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooberek! :loveu: Ja już po drugiej kafffffffffffce! :p Po drugiej kawce pije się trzecią, co ja też właśnie czynię :) Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Century Gothic]http://images29.fotosik.pl/288/f67a63e301f8ac41.jpg hmmm a cóż to za skupienie:evil_lol: cześć:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]http://images29.fotosik.pl/288/f67a63e301f8ac41.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]hmmm a cóż to za skupienie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]cześć:loveu:[/FONT] Ogląda biegające po ringu psiaki ;) Uczy się chłopak ;) Czeee :loveu: Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Ogląda biegające po ringu psiaki ;) Uczy się chłopak ;) Czeee :loveu: [FONT=Century Gothic]Bosssz jak ty te psy odróżniasz........wstyd się przyznać ale ja ich nie odróżniam:shake::evil_lol::oops:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bosssz jak ty te psy odróżniasz........wstyd się przyznać ale ja ich nie odróżniam:shake::evil_lol::oops:[/FONT] Bo od wczoraj są fotki tylko jednego ;)) Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Bo od wczoraj są fotki tylko jednego ;))[FONT=Century Gothic]ale ja ich od początku nie odróżniam a już jak stoją obok siebie to wcale:evil_lol::oops:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale ja ich od początku nie odróżniam a już jak stoją obok siebie to wcale:evil_lol::oops:[/FONT] Fialka jest mniejsza i ma dłuższe włosy i zupełnie inną głowę, Vadirowi jeszcze łepek rośnie ;) Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Fialka jest mniejsza i ma dłuższe włosy i zupełnie inną głowę, Vadirowi jeszcze łepek rośnie ;)[FONT=Century Gothic]mów mi jeszcze:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mów mi jeszcze:evil_lol:[/FONT] Wpadnij do nas, jak pomacasz obydwa, to zaraz będziesz rozróżniać :) Quote
bonsai_88 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jestem ciekawa co by było, jakby spuszczono razem 10 jadkow i każdy miał by pokazać swojego :evil_lol: Quote
Cosmo Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a jak sobie pieski teraz radza jak w domu jest goraco,jaka temperature utrzymujecie w mieszkaniu? Vadirek :loveu: Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Teraz troche uzupelnialm Wasza galerie, u kazdego chce miec 36 fotek :D Wy juz macie i te psiaki przed Wami tez ;) te z wami zrobie pewnie juz po szkole.. Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 jamnicze napisał(a):Doberek :p Heloł :) Cosmo napisał(a):a jak sobie pieski teraz radza jak w domu jest goraco,jaka temperature utrzymujecie w mieszkaniu? Vadirek :loveu: Nie grzejemy nadmiernie, poza tym psiaki większość czasu spędzają na balkonie ;) bonsai_88 napisał(a):jestem ciekawa co by było, jakby spuszczono razem 10 jadkow i każdy miał by pokazać swojego :evil_lol: Bezproblemowo ;) W naszej hodowli jak byliśmy, to od razu widać było różnicę, od razu rozróżnialiśmy, który jest który, chociaż pierwszy raz widzieliśmy taką bandę razem :) deer_1987 napisał(a):Teraz troche uzupelnialm Wasza galerie, u kazdego chce miec 36 fotek :D Wy juz macie i te psiaki przed Wami tez ;) te z wami zrobie pewnie juz po szkole.. A czemu akurat po 36? Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jbk napisał(a): A czemu akurat po 36? bo tyle na razie miala jedna galeria i chcialam wyrownac -. zeby w kazdej tyle bylo:diabloti: Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 deer_1987 napisał(a):bo tyle na razie miala jedna galeria i chcialam wyrownac -. zeby w kazdej tyle bylo:diabloti: No tak, musi być sprawiedliwie, każdemu po równo ;) AngelsDream napisał(a):Witam się znad kubka herbaty :) Witam ;) Ja kawowo raczej :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 A, powrzucam jeszcze fotek, żeby dojść do następnego spacerku :) Fotosik w szwach pęka.... :diabloti: Quote
Recommended Posts