Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jbk napisał(a):
Były już takie, i będą jeszcze, bo Vadir uwielbia harce w błocie ;)

Musiało ich być strasznie mało skoro nie rzuciły mi się tak bardzo w oczy :diabloti:
Wracam do początku galerii by poszukać tych fotek :)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='crazydaisy']Musiało ich być strasznie mało skoro nie rzuciły mi się tak bardzo w oczy :diabloti:
Wracam do początku galerii by poszukać tych fotek :)

Będą jeszcze i takie z czarnymi Samoyedami, hehe ;) Ale wrzucam chronologicznie w miarę, więc jeszcze trochę to potrwa ;)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wpadam dosłownie na chwileczkę się przywitać :)[/FONT]
[FONT=Georgia]widziałam foteczki i lecę dalej :)[/FONT]

[FONT=Georgia]buźka i miłego dnia :loveu::loveu:[/FONT]

Musisz więcej tego internetu zgarnąć do wiaderka, żebyś miała więcej czasu :)

[quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooberek! :loveu: Ja już po drugiej kafffffffffffce! :p

Po drugiej kawce pije się trzecią, co ja też właśnie czynię :)

Posted

[quote name='jbk']Ogląda biegające po ringu psiaki ;) Uczy się chłopak ;)

Czeee :loveu:
[FONT=Century Gothic]Bosssz jak ty te psy odróżniasz........wstyd się przyznać ale ja ich nie odróżniam:shake::evil_lol::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bosssz jak ty te psy odróżniasz........wstyd się przyznać ale ja ich nie odróżniam:shake::evil_lol::oops:[/FONT]

Bo od wczoraj są fotki tylko jednego ;))

Posted

[quote name='jbk']Bo od wczoraj są fotki tylko jednego ;))[FONT=Century Gothic]ale ja ich od początku nie odróżniam a już jak stoją obok siebie to wcale:evil_lol::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale ja ich od początku nie odróżniam a już jak stoją obok siebie to wcale:evil_lol::oops:[/FONT]

Fialka jest mniejsza i ma dłuższe włosy i zupełnie inną głowę, Vadirowi jeszcze łepek rośnie ;)

Posted

[quote name='jbk']Fialka jest mniejsza i ma dłuższe włosy i zupełnie inną głowę, Vadirowi jeszcze łepek rośnie ;)[FONT=Century Gothic]mów mi jeszcze:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mów mi jeszcze:evil_lol:[/FONT]

Wpadnij do nas, jak pomacasz obydwa, to zaraz będziesz rozróżniać :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Doberek :p

Heloł :)

Cosmo napisał(a):
a jak sobie pieski teraz radza jak w domu jest goraco,jaka temperature utrzymujecie w mieszkaniu?

Vadirek :loveu:

Nie grzejemy nadmiernie, poza tym psiaki większość czasu spędzają na balkonie ;)

bonsai_88 napisał(a):
jestem ciekawa co by było, jakby spuszczono razem 10 jadkow i każdy miał by pokazać swojego :evil_lol:

Bezproblemowo ;) W naszej hodowli jak byliśmy, to od razu widać było różnicę, od razu rozróżnialiśmy, który jest który, chociaż pierwszy raz widzieliśmy taką bandę razem :)

deer_1987 napisał(a):
Teraz troche uzupelnialm Wasza galerie, u kazdego chce miec 36 fotek :D Wy juz macie i te psiaki przed Wami tez ;) te z wami zrobie pewnie juz po szkole..

A czemu akurat po 36?

Posted

deer_1987 napisał(a):
bo tyle na razie miala jedna galeria i chcialam wyrownac -. zeby w kazdej tyle bylo:diabloti:

No tak, musi być sprawiedliwie, każdemu po równo ;)

AngelsDream napisał(a):
Witam się znad kubka herbaty :)

Witam ;) Ja kawowo raczej :)