Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Im to wcale nie przeszkadza ;)

A skąd Ty to wiesz? :) Labek mojej kumpeli w życiu nie załatwi się na widoku, zawsze w jakieś krzaczory musi wejść i się schować :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]Ty patrzysz na swoje psy i wątpisz w to czy będą podiumować? :crazyeye::crazyeye::angryy:

bo ja nie mam takich wątpliwości :)
Vadir na pewno nie raz jeszcze będzie na samej górze :multi:

wytarmoś puchacze :loveu:
[/FONT]

Posted

ale sasiedzi musza miec z Wami ucieche, pewnie wszyscy przyklejaja sie do pieskow zanim zdazycie wyjsc z osiedla albo usmiechaja sie ;) psy to strasznie fajny wabik do poznawania nowych ludzi :cool3:

sliczne mordki :loveu:

Posted

Dzieńdoberek .... przyszłam w odwiedzinki - nie działają mi emotikonki i wogle coś się dzieje tutaj ...
Białe kulki - samoyedki - jak zwykle ślicznościowe ...!!! Słodziuchne !!!

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ja długo nie będę odróżniać jeszcze :)

Vadir ma bardziej puch, Fialka ma bardziej wlosy z przedialkiem rozlozone ;)

zobacz u mnie na strone w znajomych do nich masz 4 wspolne, 16 Fialki i zaraz potem 16 Vadira :D

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Śliczne, białe... kuleczki! :loveu:

Dzięki :)

crazydaisy napisał(a):
A skąd Ty to wiesz? :) Labek mojej kumpeli w życiu nie załatwi się na widoku, zawsze w jakieś krzaczory musi wejść i się schować :evil_lol:

Wiem, bo czasami kręcą się tak długo, aż znajdziemy się w pobliżu ławek z siedzącymi na nich ludźmi i dopiero wtedy kucają ;)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Ty patrzysz na swoje psy i wątpisz w to czy będą podiumować? :crazyeye::crazyeye::angryy:[/FONT]

[FONT=Georgia]bo ja nie mam takich wątpliwości :)[/FONT]
[FONT=Georgia]Vadir na pewno nie raz jeszcze będzie na samej górze :multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]wytarmoś puchacze :loveu:[/FONT]

Rzecz jasna bym tego pragnęła, ale nigdy nic nie wiadomo, może ktoś wystawi puchacza wypranego w vizirze i lenorze?

Tarmoszę je bezustannie :)

deer_1987 napisał(a):
Ha juz umiem odroznic je!!

Bardzo się cieszę :)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Vadir jest bardziej misiakowaty :)

Aż sierść zmieni na dorosłą :)

Cosmo napisał(a):
ale sasiedzi musza miec z Wami ucieche, pewnie wszyscy przyklejaja sie do pieskow zanim zdazycie wyjsc z osiedla albo usmiechaja sie ;) psy to strasznie fajny wabik do poznawania nowych ludzi :cool3:

sliczne mordki :loveu:

Na temat sąsiadów się nie wypowiadam, nie wszyscy lubią psy, a co do poznawania nowych ludzi, to nie lubię poznawać ludzi w ten sposób, że napadają na nas na spacerze i wycierają łapy o moje białaski ;)

jamnicze napisał(a):
Czyżby pyskówka? :razz:
http://images46.fotosik.pl/24/e5a96d4a26ff83c4.jpg

I przeszukiwanie krzaczków
http://images32.fotosik.pl/388/b58142ce37e19a84.jpg ;)

A na podium wyglądacie ślicznie :)

Oczywiście, że kogoś ochrzaniał :)

Vadir wygląda ślicznie, gdzie by nie był, prawdę mówiąc ;)

halgre58 napisał(a):
Dzieńdoberek .... przyszłam w odwiedzinki - nie działają mi emotikonki i wogle coś się dzieje tutaj ...
Białe kulki - samoyedki - jak zwykle ślicznościowe ...!!! Słodziuchne !!!

Mi się też już dziś dogo zwiesiło ze trzy razy, niestety :(

AngelsDream napisał(a):
Ja długo nie będę odróżniać jeszcze :)

A co do wabika, to tylko niektoe psy są wabikiem do poznawania miłych ludzi ;)

Mam tego pecha, że nasze wabią.... :eviltong:

groszek83 napisał(a):
Doberek:multi: przyszłam w końcu:razz:

Witaski nareszcie :)

deer_1987 napisał(a):
Vadir ma bardziej puch, Fialka ma bardziej wlosy z przedialkiem rozlozone ;)

zobacz u mnie na strone w znajomych do nich masz 4 wspolne, 16 Fialki i zaraz potem 16 Vadira

Vadir zmienia już sierść wkrótce będzie miał podobną do Fialki :)

AngelsDream napisał(a):
Są zdjęcia na których odróżnię i takie na których nie dam rady

Pewnie jakbyś miała dwa wilczaki, to też bym miała podobny problem :) Wybierz coś innego na drugiego :)

M&T napisał(a):
http://images32.fotosik.pl/388/b58142ce37e19a84.jpg
ale sexy doopcie :evil_lol:

http://images25.fotosik.pl/288/ef8beb548274306b.jpg
teraz zobaczę, czy je odróżniam: misiek po lewej to Fialka, a po prawej Vadirek? :cool3:

Moje dupcie :)

Bardzo dobrze rozróżniłaś :)

Ela i Luna napisał(a):
No to ja się pochwalę, że nie mam najmniejszych trudnosci w odróżnieniu Fialki od Vadira :multi: (obserwuję ich od samego początku tej galerii :loveu:)

Ty w ogóle się bardziej interesujesz Samkami :) Poza tym Fialę widziałaś na żywo :)

Posted

Na temat sąsiadów się nie wypowiadam, nie wszyscy lubią psy, a co do poznawania nowych ludzi, to nie lubię poznawać ludzi w ten sposób, że napadają na nas na spacerze i wycierają łapy o moje białaski ;-)

myslalam, ze zaden nie moze sie oprzec zwlaszcza Samoyedkom :loveu::cool3:

wiesz zalezy jak napadaja, jesli pofascynuja sie chwilke ewentualnie poglaszcza to ja np. nie mam nic przeciwko temu, pies sie socjalizuje, w koncu jest maltanczykiem, nie powinien byc jakis dziki i agresywny, niestety wiele malych psow jest bardzo agresywnych, bo wlasciciele izoluja je od ludzi, innych psow szybko biorac na rece, a pies potem laczy fakty i kazdego napotkanego psa czy czlowieka traktuje jak zagrozenie, bledne kolo ;)

na szczescie nasi sasiedzi sa bardzo zyczliwi - szczesliwie wiekszosc to psiarze, chociaz po utracie poprzednich pieskow nie decyduja sie na kolejne, w sumie nie dziwie sie, dzieci wychodza z gniazd, a piesek to jednak duza odpowiedzialnosc i obowiazek, ludzie tez sie starzeja i nie tak chetnie biegaja z ostatnich pieter bez windy, ale co ma piernik do wiatraka - przepraszam - jakos ostatnio lubie sie rozpisywac :oops::lol:

pozdrawiam cieplo

Posted

jbk napisał(a):
Ty w ogóle się bardziej interesujesz Samkami :) Poza tym Fialę widziałaś na żywo :)

Interesuję się bo mnie te białe cuda zauroczyły :loveu:
Fialkę widziałm na żywo, z bliska tylko przez chwilkę.
Za to chwili w której trzymałam na rękach siostrę Vadira nigdy nie zapomnę...
A Ty masz to szczęście, że masz to na codzień - tylko pozazdroscic :)

A ja mojej Luny nie dam rady wziąc na ręce :lol: