jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 I to by było tyle w temacie wystawy w Zabrzu :) The end :) Quote
Cosmo Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 pięknie sie puchaty prezentowal :p jestem ciekawa gdzie bedzie kolejna wystawa?? Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Cosmo napisał(a):pięknie sie puchaty prezentowal :p jestem ciekawa gdzie bedzie kolejna wystawa?? A to dopiero w przyszłym roku ;) W Czechach planujemy :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):śliczny :loveu: Dzięki bardzo :) Quote
Dobcia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://images41.fotosik.pl/24/2069fed2eb0eaac9.jpg ślicznie mu na podium:loveu: i nawet dobek też się załapał:) Quote
Cockermaniaczka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 W kwietniu mozecie Czestochowe odwiedzic:cool3: Swietny duzy puchaty misio z Vadira:loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Arial]Fotki zobaczone :p kawa wypita ...czas iść spać :razz::razz:[/FONT] Quote
pusia2405 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ale coś na trzecie podium, to za bardzo się nie pchał, tym bardziej, że jakiś pudel na pierwszym:evil_lol:. ależ z niego psi amant, z tego białaska:loveu:! Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 hej hej, jako że wypełzłam wreszcie spod kołdry to postanowiłam zajrzeć do moich ulubionych białasków :loveu: i widzę, że wystawowo tutaj :cool3: http://images48.fotosik.pl/24/4d2b8eef17736f2f.jpg super wyszliście razem :loveu::loveu: i gratulacje dostanie się na podium! :cunao: Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Masz gg? bo teraz zmieniam cos na stronie i tez nie jestem pewna czy umiem odroznic psiaki :P pooitrzebuje Twojej pomocy! Quote
jonQuilla Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Georgia]puchaty na podium :loveu: ten widok to mi się podoba :):):) oby jak najwięcej takich fotek z różnych wystaw :multi::multi: [/FONT] Quote
jbk Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Samojedki co u Was? A wszystko fajnie, dzięki :) Dobcia napisał(a):http://images41.fotosik.pl/24/2069fed2eb0eaac9.jpg ślicznie mu na podium:loveu: i nawet dobek też się załapał:) Dobek był bardzo sympatyczny :) Cockermaniaczka napisał(a):W kwietniu mozecie Czestochowe odwiedzic:cool3: Swietny duzy puchaty misio z Vadira:loveu: Wszystko możliwe :) Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Fotki zobaczone :p kawa wypita ...czas iść spać :razz::razz:[/FONT] Fotki zaraz wklejam, kawę piję, spać nie wolno w pracy ;) pusia2405 napisał(a):Ale coś na trzecie podium, to za bardzo się nie pchał, tym bardziej, że jakiś pudel na pierwszym:evil_lol:. ależ z niego psi amant, z tego białaska:loveu:! Pierwszy raz miał wejść na coś takiego ;) M&T napisał(a):hej hej, jako że wypełzłam wreszcie spod kołdry to postanowiłam zajrzeć do moich ulubionych białasków :loveu: i widzę, że wystawowo tutaj :cool3: http://images48.fotosik.pl/24/4d2b8eef17736f2f.jpg super wyszliście razem :loveu::loveu: i gratulacje dostanie się na podium! :cunao: Vadir wyszedł pięknie, ja nie bardzo ;) Ale dzięki :) globalnydog193 napisał(a):Vadirek jest sliczny i puchaty:loveu: Dziękuję w imieniu Vadira :) deer_1987 napisał(a):Masz gg? bo teraz zmieniam cos na stronie i tez nie jestem pewna czy umiem odroznic psiaki :P pooitrzebuje Twojej pomocy! Mam, ale tylko w pracy, w domu nie używam. jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]puchaty na podium :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]ten widok to mi się podoba :):):)[/FONT] [FONT=Georgia]oby jak najwięcej takich fotek z różnych wystaw :multi::multi:[/FONT] Jeździć będziemy, ale czy znowu trafimy na podium, to nie wiadomo ;) Quote
crazydaisy Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No ładnie! Nawet w takiej chwili skupienia psiak nie ma spokoju :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jbk napisał(a):Mam, ale tylko w pracy, w domu nie używam. odezwij sie do mnie jakbys miala wolniejsza chwile ;) moje gg jest w profilu Quote
jbk Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 crazydaisy napisał(a):No ładnie! Nawet w takiej chwili skupienia psiak nie ma spokoju :evil_lol: Im to wcale nie przeszkadza ;) Quote
Recommended Posts