Ela i Luna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Juszes napisał(a):http://images33.fotosik.pl/394/0aa12032a501b3ef.jpg Widać Vadir chciałbym się pobawić... ale Fialka coś nie za bardzo :eviltong: Nie wiem, czy nie pomyliłam :oops: Fialka to ta w ukłonie :) Vadir stoi :) Quote
jbk Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej:) http://images33.fotosik.pl/394/a36263f7f811d9c2.jpg jakie usmiechniete pycholki:loveu::loveu::loveu:slicznie! Dzięki :) Cosmo napisał(a):myslalam, ze zaden nie moze sie oprzec zwlaszcza Samoyedkom :loveu::cool3: wiesz zalezy jak napadaja, jesli pofascynuja sie chwilke ewentualnie poglaszcza to ja np. nie mam nic przeciwko temu, pies sie socjalizuje, w koncu jest maltanczykiem, nie powinien byc jakis dziki i agresywny, niestety wiele malych psow jest bardzo agresywnych, bo wlasciciele izoluja je od ludzi, innych psow szybko biorac na rece, a pies potem laczy fakty i kazdego napotkanego psa czy czlowieka traktuje jak zagrozenie, bledne kolo ;) na szczescie nasi sasiedzi sa bardzo zyczliwi - szczesliwie wiekszosc to psiarze, chociaz po utracie poprzednich pieskow nie decyduja sie na kolejne, w sumie nie dziwie sie, dzieci wychodza z gniazd, a piesek to jednak duza odpowiedzialnosc i obowiazek, ludzie tez sie starzeja i nie tak chetnie biegaja z ostatnich pieter bez windy, ale co ma piernik do wiatraka - przepraszam - jakos ostatnio lubie sie rozpisywac :oops::lol: pozdrawiam cieplo Jak są dziwni ludzie, to im nie robi różnicy, jaka rasa, naprzeciwko nas mieszka taka wredna baba, że nikogo i niczego nie lubi, czemu by więc miała lubieć psy. Co do socjalizowania się, to i owszem, ale z ludźmi wybranymi, mieszkamy na sporym osiedlu, więc jakbym dopuściła wszystkie dzieciaki do psów, to zanimby ostatni skończył macać, to by z się ranka zrobił wieczór. Poza tym dzieciaki się bawią wszędzie, więc są brudne, a wycierania łap do białasów tolerować nie będę. Nawet młody zwracał już uwagę jakimś dzieciakom, jak umyją ręce, niech głaskają, a brudnymi z daleka ;P Juszes napisał(a):http://images33.fotosik.pl/394/0aa12032a501b3ef.jpg Widać Vadir chciałbym się pobawić... ale Fialka coś nie za bardzo :eviltong: Nie wiem, czy nie pomyliłam :oops: Fialka się kłania Vadirowi, który na nią szczeka :) Quote
jbk Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ela i Luna napisał(a):Interesuję się bo mnie te białe cuda zauroczyły :loveu: Fialkę widziałm na żywo, z bliska tylko przez chwilkę. Za to chwili w której trzymałam na rękach siostrę Vadira nigdy nie zapomnę... A Ty masz to szczęście, że masz to na codzień - tylko pozazdroscic :) A ja mojej Luny nie dam rady wziąc na ręce :lol: A ile Lunka waży? Vadir teraz z 23, 24 kg ;) Też już nie bardzo do noszenia :) Ela i Luna napisał(a):Fialka to ta w ukłonie :) Vadir stoi :) Zgadza się :) Quote
Ela i Luna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jbk napisał(a):A ile Lunka waży? Vadir teraz z 23, 24 kg ;) Też już nie bardzo do noszenia :) Luna waży 35 kg latem a 37 kg zimą :) Quote
Juszes Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jbk napisał(a):Fialka się kłania Vadirowi, który na nią szczeka :) Tak myślałam, że pokręcę coś :evil_lol: Quote
Cosmo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jak są dziwni ludzie, to im nie robi różnicy, jaka rasa, naprzeciwko nas mieszka taka wredna baba, że nikogo i niczego nie lubi, czemu by więc miała lubieć psy. Co do socjalizowania się, to i owszem, ale z ludźmi wybranymi, mieszkamy na sporym osiedlu, więc jakbym dopuściła wszystkie dzieciaki do psów, to zanimby ostatni skończył macać, to by z się ranka zrobił wieczór. Poza tym dzieciaki się bawią wszędzie, więc są brudne, a wycierania łap do białasów tolerować nie będę. Nawet młody zwracał już uwagę jakimś dzieciakom, jak umyją ręce, niech głaskają, a brudnymi z daleka ;P fakt, sa ludzie i parapety :cool1: no no, tzn ja chyba jeszcze tak bardzo wyflejonego dzieciaka nie pamietam w swojej karierze :lol::lol: ale w roznych miejscach rozne dzieci :evil_lol: pozdrawiam i ucaluj pyszczki ode mnie:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://images49.fotosik.pl/24/ee0da24c58e4a1ac.jpg co do wystawowych to na tym wyszedł przepięknie :loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/289/8f929367271a63a2.jpg ale szaleją piękne białaski ;) Quote
akzs Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fajnie fajnie :) a gdzie to byliście na tym spacerze bo jakos nie umiem skojarzyć miejsca :) Quote
M&T Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jbk napisał(a): Moje dupcie :) Bardzo dobrze rozróżniłaś :) Ehh, zazdraszczam ci tych doopci :loveu: kiedyś się do was wproszę i je wymiziam jak mocno tylko potrafię :diabloti: Jupiiii!! Niezła jestem :cool1: :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Witam, milego dnia u nas wieje mocno, cala noc wialo i nie moglismy spac a teraz do szkoly zarfaz ide.. niewyspana Quote
jbk Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ela i Luna napisał(a):Luna waży 35 kg latem a 37 kg zimą :) O, to masz 37 kg do przytulania..... Super :) Takiego psiaka to tylko spory facet podniesie ;) Juszes napisał(a):Tak myślałam, że pokręcę coś :evil_lol: Nic się nie przejmuj :) Cosmo napisał(a):fakt, sa ludzie i parapety :cool1: no no, tzn ja chyba jeszcze tak bardzo wyflejonego dzieciaka nie pamietam w swojej karierze :lol::lol: ale w roznych miejscach rozne dzieci :evil_lol: pozdrawiam i ucaluj pyszczki ode mnie:loveu: Wiesz, piaskownice, trzepaki i tak dalej ;) Z całowaniem nie ma problemu, stale to robię, przekażę i od Ciebie :) jamnicze napisał(a):Ufff, juz po pracy - witwnko :) Hej :) anitaaa i bartis napisał(a):http://images49.fotosik.pl/24/ee0da24c58e4a1ac.jpg co do wystawowych to na tym wyszedł przepięknie :loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/289/8f929367271a63a2.jpg ale szaleją piękne białaski ;) Dzięki :) akzs napisał(a):Fajnie fajnie :) a gdzie to byliście na tym spacerze bo jakos nie umiem skojarzyć miejsca :) To jest boisko nad Wisłą, koło drugiego czy trzeciego wodospadu za kolejówką w górę rzeki :) pusia2405 napisał(a):Dobry wieczór:p!! Dzień dobry :) Quote
jbk Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 M&T napisał(a):Ehh, zazdraszczam ci tych doopci :loveu: kiedyś się do was wproszę i je wymiziam jak mocno tylko potrafię :diabloti: Jupiiii!! Niezła jestem :cool1: :evil_lol: Wproś się, i zabierz Mickiego :) Będziemy miziać na zmianę :) deer_1987 napisał(a):Witam, milego dnia u nas wieje mocno, cala noc wialo i nie moglismy spac a teraz do szkoly zarfaz ide.. niewyspana A u nas szaro buro ;) Za to ciepło i nie wieje :) groszek83 napisał(a):Doberek:multi: Gdzie sie chowacie?;) Dziś nieco później dzień zaczęłam niż zwykle, ale już jestem :) Quote
jbk Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 I trochę jesieni pomiędzy psiakami :) To jedno z naszych miejsc spacerowych, nasze stawy osiedlowe :) Quote
jbk Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 A tutaj nad Bładnicą, jedną z naszych rzek :) Oczywiście pieski też były na tym spacerze :) I mój dzidziuś też :) Quote
jbk Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AngelsDream napisał(a):I ty jesteś i siesy są :D Jesteśmy, oczywiście :) Quote
Recommended Posts