Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z małym jest lepiej. Wstał,dał sie przekonać do indyka i jest bardziej aktywny. Zastrzyki pomogły. Jutro idziemy na następne, Dostał u nas robocze imie Snupi.:lol:

Posted

Auraa toć to Kamyk byl :)

GameBody- wyladniała Gryzia ( Pinia) u Ciebie jakoś a myślalam, że ona najmniej pociągająca jest. Kiedy można Ci wstawić Bubę- ostatnią z miotu?

Wskazówka zjadł dopiero wieczorem, ale ma za to wilczy apetyt :) Do adopcji nie idzie z powodu sraki dnia dzisiejszego. Poczeka na lepsze czasy. ktore mam nadzieję juz niebawem ;)

Posted

a ja to mam wrażenie, że one wszystkie wypiękniały pod okiem człowieka.
A Pinia to naprawdę wyjątkowo, aż jej nie poznałam :loveu:

Wskazówka całą noc biegunkował, regularnie co 2 godziny.:roll: uspokoil się dopiero po 3 kupie o 4 rano. Teraz śmiga, bawi się, je. Tak jakby ta biegunka tylko została, bo tak to zdrowy jak ryba :loveu: Od 4 spał na lózku aż o 7 nas obudzil i było koniec spania, wstawać lenie, trzeba się baaaaawić... i jeb mnie w nos :evil_lol:

Posted

A mój lezy.:shake: W płucach dobrze, gorączka 38,6 tez dobra. Brzuch mniej wzdęty. Nie jest odwodniony. Dostał dwa zastrzyki. Jutro idziemy znowu.

Posted

kupiłam wołowinki kawałek. Juz nastawiłam. U niego tak jakby wszystko siedziało w środku. Nie wymiotuje, nie ma biegunki. Nie jest odwodniony.....nie je ,leży.

Posted

bylam z mala u weta
jest lekko odwodniona, nadal ma lekkie rozwolnienie ale bez szalu
ona jest przekochana i przeslodka

poszla do domu, ktory czekal na szczeniaka z Zywca ale sie nie doczekal, bo najpierw nie bylo transportu, pozniej cos inego a pozniej wydali je na miejscu
i ludzie zostali bez psa
szukali malego i bezowego, krotkowlosego, najlepiej suczki - dlatego jak uslyszalam przez tel, ze jasna i mala mowilam od razu, ze pewnie sie zdecyduja, tak tez sie stalo
zgadzaja sie na sterylke, zapraszaja na wizyty, fotki beda

mam Rodzine zainteresowana druga sunia ale dom przed sprawdzeniem
jakby babki sie zdecydowaly na 100% podam numer do ludwy, ok?

Posted

ale pójdą z mała do weta?
rozmawiałam z kolegą wet. Doszliśmy do wniosku, że on wyjatkowo zle znosi rozstanie z matka. wymasowałam mu brzuszek i poszła kupa. niestety brzydka i z robalami.

taki jestem śliczny i smutny

Posted

podziwia, podziwia :loveu:muzę powiedzieć, ze wyrósł na przystojego malucha ze u ha ha ;) A byl taki piekny jak Pinia na poczatku ....;)

Moj Wskazówka ma sie lepiej, zrobil normalną prawie kupę i własnie gotuje mu się ryżyk z kurczaczkiem :)

GameBoy a mozesz podac nam jakies namiary na tych ludzi co adoptowali Pinię ?:);)

Posted

auraa napisał(a):
mały zwymiotował. Zaraz dam mu strzykawką wody z siemieniem. siemię powinno mu czyścić jelita z resztek robali.

biedny srakmistrz. ale jest piékny- zeby nie bylo ze nie podziwiam!

Posted

idusiek napisalam Ci w PW, ze zapytalam tych ludzi - wyslalam im maila z pytaniem czy nie maja nic przeciwko, to sa jednak dane osobowe a Wy nic przed adopcja nie mowilyscie, ze chcecie miec wglad w umowe.
dzis lub jutro beda fotki, wtedy tez uzyskam odpowiedz.