Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znam dr.Jankowskiego ponad 3 lata (także od strony zaplecza kliniki) i raczej polecam dr.Sierakowskiego o wyglądzie kata i złotym sercu.
O wszelkich zniżkach z nim proponuję rozmawiać.
Czy prosić znajome kociary, by zaglądały do Perły, skoro codziennie do kotów lecznicowych przychodzą?

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o dr. Jankowskiego, to jak do tej pory poproszony o pomoc zawsze nam pomagał, w kwestii płatności też byłyśmy miło zaskoczone (absolutnie nie śmiem ujmować nic dr Sierakowskiemu, bo też złoty z Niego facet) a poczucie humoru każdy ma prawo mieć inne;). W kwestii spacerów z dzikuską, to na pewno trzeba uważać, bo ze strachu może próbować nawiać, może szelki...:razz:?

Posted

jayo napisał(a):
a na pana Wskazowke chyba juz jakis dom sie zdecydowal ...?
Przynajmniej tak sie nam chetny opowiedzial :cool3:

Czy dom spelnil wymagania?

A WŁASNIE ZDECYDOWAŁ SIĘ I DZIŚ POJECHAL :multi:

A co do opowieści- dobrze wiemy, że w sobotę był najpierw u Feli a potem u Ciebie ... bo nam też opowiadał :cool3: Po wizycie adopcyjnej u Feli a potem odwiedzinach w nowym domku, przetrzepaniu zyciorysu itp - został dziś przekazany w dobre ręce :p

Niniejszym oświadczam, że cała rodzinka prawie rozdana- teraz kolej na Perełkę, ktora pojedzie do domku jak tylko w pełni odzyska siły i kondycję po sterylce.

Posted

Będzie szcześliwym w prawie 90% jak oddamy Perelkę ...:cool3:

Szkoda tylko, że Kamyczek nie doczekał takiego wspaniałego domku jak pozostali uczestnicy zamieszania ...ale nie zawsze możemy mieć na coś wpływ do końca...

Posted

Kto jest chętny i podejmie się przywiezienia Perełki do Broku do nowego domku?

Kazdy kolejny dzien w lecznicy do 20 zł do faktury. Nowa Pani juz od dawna nią czeka i nie chce zedby sie romysliła...:roll: a wiecie, że ja auta nie mam a autobusem przestaszonego psa nie przewioze...:shake:

Posted

Perełka juz w nowym domku :loveu:

Do mnie przyjechala wystraszona - jak zwykle... W domu wcisnela mi sie w kat pokoju. Przed oddaniem musialam ja wyczesać- wyszło z niej strasznie duzo siersci..:shake: nie wiem czy to linienie czy stres, ale mialam wrażenie ze sciagnelam z niej polowę futra...

Po wejsciu do nowego domku, od razu polozyla się na miejscówce Maxa- jej nowego kumpla. Zaczeła rzuć jego kość :cool3: Potem Maxio zaczal sie nią interesowac - z ogonkiem w górze i z ciekawoscią Ona natomiast sprawiala wrazenie jakby sie zakochala od pierwzego wejrzenia, bo zaczela merdac ogonem i cały jej stach zniknal. zaczela łasić sie do niego, potem zwiedzila cały domek, dostala kilka herbatników od nowej Pani i poszla na posłanie gryżc kość:evil_lol: Zadomowila się na pewno :cool3: Maxio poszedl na dwór, ona jednak nie chciała nigdzie isc i cala zadowolona i nastawiona przyjaznie i merdająco do nowych włascicieli, została z nimi w domowych pieleszach :loveu: Bedzie dobrze !

P.S. Zapomialam dopisac- Perełka zwie sie od dzisiaj OLIWKA ;)

:loveu:ROZUMIEM, ZE MAMY HAPPY END ! HISTORIA DOBIEGŁA KONCA
A WSZYSTKIE PSIAKI SA W NOWYCH DOMKACH :loveu: