GameBoy Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 rozmawialam dzis z Pania Gryzi / Natki, jest zdrowa, ma sie dobrze zostala drugi raz zaszczepiona jutro badz pojutrze beda nowe fotki Quote
idusiek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 A ja dzis rozmawiałam z Panią od Oliwki- mamusi. Wszystko jest w porządku, Na poczatku Oliwka strasznie posikiwała na podwórku - ale najwyraźniej było to znaczenie terenu ,bo juz tak nie robi. Oliwka zdecydowanie woli przebywac na dworze ( ma ocieploną budę i w niej śpi). Chyba za długo była na zewnatrz, żeby tak nagle osiąść w domku. Biega po podworku, przychodzi do domku na jedzenie. Wgramoliła się juz takze do ogrodzonego ogrodka :evil_lol: przy okazji gubiąc obrożę. Jej Pańcia mowi, że jak ją troszkę odkarmi, to juz nie przejdzie ;) Maxio reaguje na nią....hmm, zdziwieniem. Ona chce sie z nim bawić a on za bardzo nie wie o co biega, zdezorientowany z lekka. Jak rzucana jest piłka ,to przynosi ją pierwsza Oliwka i Max juz zupełnie głupieje...trochę zazdrosny. Myśle, ze za miesiąc sytuacja się unormuje. Quote
GameBoy Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 za to Gryzia podobno w pelni zasluguje na swoje wczesniejsze imie:evil_lol: Quote
idusiek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 GameBoy napisał(a):za to Gryzia podobno w pelni zasluguje na swoje wczesniejsze imie:evil_lol: Gameboy doskonale o tym wiem, przeciez własnie przez jej zęby i zaciętość dostała takie imię :evil_lol: Quote
idusiek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Żaba :evil_lol: jak jej mamusia, tylko, że ona beżowa :loveu: super, dzieki Gameboy ;) Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ...a oto i nasza Oliwka ( Perełka ) w nowym domku. Wcale nie było tak ciemno, tylko robiłam z lampą i tak jakoś wyszło :roll:. Olwce i Maxowi przyniosłam po kości. Oliwka wzieła swoją, poleciała zakopać ją w ogródku :cool3:, potem zabrała Maxowi i też zakopała - tyle, że w kwiatach :evil_lol: Mała zołza się z niej robi :loveu: Na zdjęciach widoczny jest też ww Max, jej prawie przyjaciel ( jeszcze się docierają, Max nie może pojąć tego, że w domu jest jeszcze inny pies niż tylko ON- egoista mały )- też z resztą ode mnie ;) Ludzie, którzy ją dokarmiali jej nie poznają, nie wierzą, że to ona ( zmieniła się nie do poznania, chciażby dlatego, że jest teraz szcześliwym psem a nie uciekającą przed kamieniami i wyzwiskami małą biedną, przestraszoną sunią...) A i Pani Małgosia już jak widać zaczęła ją tuczyć - oczywiscie w granicach rozsądku ;) Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 no wiecie ?! Focha strzelę, że jej nikt nawet przez chwilę nie podziwiał w nowym domku...:mad: Quote
auraa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 podziwia a gdzie zdjęcia pozostałych piesków? :razz: Quote
Recommended Posts