Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja zostałam z mamusią

tak sobie szukam zajęcia...

bywam skłodka

ale jak się wścieknę;)

no dobra, złagodnieję, bo patrzą...

a tak sobie odpoczywam:)

Posted

mala juz odwazniejsza, merda delikatnie, ladnie je suche
kupka nieladna, pojde z nia do weta, zeby cos jej dali na to rozwolnienie bo tylko sie psina meczy

Emilka to taka ksiezniczka marudna, ze slow brak :shake::evil_lol:

Posted

To taki typ co to by chciał a się boi... Jeśli chodzi o koszty, to najlepiej (jeśli da radę) faktury przelewowe na Stowarzyszenie Niczyje. Tylko one już były kilka razy odrobaczane (żeby nie przesadzić;)). Dzięki za opiekę:loveu:

Posted

a czy masz z czego "założyć"? Podaj mi na pm numer konta, to Ci zwróce, tylko mam prośbę o fakturę, żebym też mogła się z tego rozliczyć, bo Fela na uyrlopie i ze stowarzyszenioergo nie ma jak przelać...

Posted

mój nic nie jadł,tylko pije. :shake:. Cały czas leży. Kupy nie było.Idę do weta.. Faktury nie dostanę, bo traktują mnie ulgowo a tak będzie pewnie drożej. Najwyżej kartkę z podpisem i pieczątką weta.

Posted

auraa napisał(a):
mój nic nie jadł,tylko pije. :shake:. Cały czas leży. Kupy nie było.Idę do weta.. Faktury nie dostanę, bo traktują mnie ulgowo a tak będzie pewnie drożej. Najwyżej kartkę z podpisem i pieczątką weta.

Aura, Felcia na urlopie ale jakby co daj znać, ew.prześlę jakieś pieniążki...Szkoda malucha. Wczoraj jak przyjechałyśmy, to wybiegł na trochę a potem znowu zaszył się w budzie:shake:. Może to toksyny robali...???

Posted

wróciliśmy. Ogólnie płuca w porządku. temp. w górnej granicy normy. Brzuch wzdęty. Dostał 2 zastrzyki: na wzmocnienie i na wzdęcia. Jutro powtórka. Napił sie wody i lezy. Zapłaciłam 10 zł.

Posted

auraa napisał(a):
A co z kupami?

no pojdzie razem z kupami :evil_lol:

ciotka mala dostala zastrzyk jak jej sie poprawi do jutra to pojdzie jak sie nie poprawi to adekwatnie :evil_lol:

Posted

ja mowilam do Ewy przez tel, zanim ona przyjechala, ze jak mala docelowo i jasna to poprosze bo mam chetnych :p
ciotka ja mam chyba z 7 domow jeszcze sprawdzonych czekajacych na maluchy

Posted

ale się rozpisałyście ;)
nie nadążam za Wami !
dużo zdrówka dla psiaczków i dobrych domków życzę :loveu:
a może już ich nie oddacie :cool3:

Posted

dziewczyny, niedobre wieści. Jeśli szczeniaki maja biegunki, leżą cały dzień, nie jedzą, to jest bardzo źle. Nie należy wydawać takich psów do adopcji, bo nowi opiekunowie nie zareagują tak szybko, jak Wym mozecie zareagować. A reagować trzeba szybko. Jeśli nic się nie poprawia, oferuję Wam wycieczkę do zaufanego weta na osowskiej. Ja moge tylko jutro rano.