Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie taaaam . Perełka jest mniej niż do kolan. jest na 1 stronie na zdjęciu. Małe wieksze niż ona nie będą.

A nie gryzie Gryzia? :evil_lol:

Wskazówka się wybawil, wyspal, najadł i poszedł znowu spać na torbę podróżną mojego TŻ :D

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro będzie lepiej. Ja swojego nie dotykam. Gdyby mógł wszedłby w mysią dziurę! Ale na podwórku się pilnował i machał ogonkiem. One potrzebują socjalizacji.

Posted

nieee :)

26.06 to ja watek rozpoczelam :) a ona chodzila jeszcze z brzuchem :)

a urodziły sie 03.07 :)

A matka jest malutka Perełką- wcale duza nie jest, taka burkowata czarnulka mała, przed kolana :)

Posted

Potrzebują socjalizacji ....wiem ...:-(
na poczatku w stodole z mamą, potem pod dachem starego pociągu z mamą i ze mną przez 4 wieczory w tygodniu...a potem Teresin- jedzenie i sprzatanie i tyle i my 2 razy w odwiedziny..................

Powiem tylko, że Wskazowka nie byl dziki ,no ale był z bratem. Dla nich wszystko jest totalnie nowe no i bez rodziny, bez mamy i rodzeństwa.............. też bym sie bała ...:-(

Będzie lepiej. Oe po prostu potrzebują człowieka i tyle ! :loveu:

Posted

dokładnie :evil_lol:

1 Pan Cukierek jest od wczoraj w nowm domku.:loveu:
2. Pan Wskazowka nocuje jeszcze dzisiaj u mnie a jutro idzie do domku:loveu:
3 Gryzia u GameBoy :evil_lol:
4. Kamyczek u auraa :cool3:
5 Buba została na razie z mamą, ale dla niej też musimy znależć tymczas, bo juz pora sterylizowac i oddać mamę Perełkę

No ! :lol:

Posted

dzis rano obudził mnie straszny smród. :p Pierwszy raz było mi niedobrze, kiedy sprzątałam po psie. Ja nie wiem, co on z siebie wydalił:cool3:. Cały czas leży. Idę kupic indyka bo nie powinien jeść suchej karmy w takim stanie. Troche sie martwię.

Posted

auraa napisał(a):
One są cały czas odrobaczane. Ja dostałam w strzykawce troche pasty na poniedziałek. ATobie dziewczyny dały?

daly, w poniedzialek podam
mam tylko nadzieje, ze druga malucha nic nie zlapie

Posted

chyba robaków nie da sie zlapać, przenieśc na innego psa?

Moj drzyzdnął w nocy a teraz już tylko trochę luźna, ale dużo lepsza. :lol:

Wskazowka jest w dobrym stanie...nie wiedzialam , że reszcie się pogorszylo.. i że Gryzia się boi? kurdę, ona byla najodważniejsza....
Martwię się o nie..:shake:

Z tego co wiem co one jadły ryżyk, Brita oraz jakies puszki ( nazwę zna Fela, kupowała w Arze).

A z tymi robakami to juz przesada, skad ich tyle? Moze dlatego, że za pierwszym razem dostały Perantelum i to jest za słabe......:shake: