idusiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nie taaaam . Perełka jest mniej niż do kolan. jest na 1 stronie na zdjęciu. Małe wieksze niż ona nie będą. A nie gryzie Gryzia? :evil_lol: Wskazówka się wybawil, wyspal, najadł i poszedł znowu spać na torbę podróżną mojego TŻ :D Quote
idusiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Ty mylisz maluchy Meli z Perełką :) One sie urodziły dokładnie 3.07.2008 - wiec mają 2 miesiące :) Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 suka z postu nr 1 ta czarna to nei jest jej matka?:oops: Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 to ja za durna jestem, 26.06 mialy 4 tyg a teraz maja 8? :evil_lol: Emilka bije Wasza sunie Quote
auraa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ciotka! ja nie nadązam .Jaka Emilka? a co z Heksą!!!:-o Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 auraa napisał(a):Ciotka! ja nie nadązam .Jaka Emilka? a co z Heksą!!!:-o Hexa olewa, ale Emilka siedzi z nia w klatce i sie na nia wkurza Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ciotki te Wasze tez sa dzikie? ja sie ja bierze na reke to zawodzi, sika pod siebie :roll: Quote
auraa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 mój nie sika. Ale tak przerażonego szzeniaka jeszcze nie miałam. Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 auraa napisał(a):mój nie sika. Ale tak przerażonego szzeniaka jeszcze nie miałam. ze sika to pol biedy gorzej, ze sie drze spi teraz z Emilka na kocyku Quote
auraa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 jutro będzie lepiej. Ja swojego nie dotykam. Gdyby mógł wszedłby w mysią dziurę! Ale na podwórku się pilnował i machał ogonkiem. One potrzebują socjalizacji. Quote
idusiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nieee :) 26.06 to ja watek rozpoczelam :) a ona chodzila jeszcze z brzuchem :) a urodziły sie 03.07 :) A matka jest malutka Perełką- wcale duza nie jest, taka burkowata czarnulka mała, przed kolana :) Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no ok, pytam bo bede miala wycieczki w sprawie maluchow i nie chce ludziom kitu wciskac Quote
idusiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Potrzebują socjalizacji ....wiem ...:-( na poczatku w stodole z mamą, potem pod dachem starego pociągu z mamą i ze mną przez 4 wieczory w tygodniu...a potem Teresin- jedzenie i sprzatanie i tyle i my 2 razy w odwiedziny.................. Powiem tylko, że Wskazowka nie byl dziki ,no ale był z bratem. Dla nich wszystko jest totalnie nowe no i bez rodziny, bez mamy i rodzeństwa.............. też bym sie bała ...:-( Będzie lepiej. Oe po prostu potrzebują człowieka i tyle ! :loveu: Quote
auraa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Będzie dobrze, byle zdrowe były. Piesek jest śliczniutki, zgrabny itd...:lol: Quote
GameBoy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 bedzie dobrze, wytule to sie uspokoi, panicznie boi sie Hexy Quote
peate Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 coś mnie ominęło, albo się pogubiłam :-? porozdzielałyście szczeniorki między siebie? Quote
idusiek Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 dokładnie :evil_lol: 1 Pan Cukierek jest od wczoraj w nowm domku.:loveu: 2. Pan Wskazowka nocuje jeszcze dzisiaj u mnie a jutro idzie do domku:loveu: 3 Gryzia u GameBoy :evil_lol: 4. Kamyczek u auraa :cool3: 5 Buba została na razie z mamą, ale dla niej też musimy znależć tymczas, bo juz pora sterylizowac i oddać mamę Perełkę No ! :lol: Quote
auraa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 dzis rano obudził mnie straszny smród. :p Pierwszy raz było mi niedobrze, kiedy sprzątałam po psie. Ja nie wiem, co on z siebie wydalił:cool3:. Cały czas leży. Idę kupic indyka bo nie powinien jeść suchej karmy w takim stanie. Troche sie martwię. Quote
GameBoy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 moja zrobila z robakami, boi sie wyjsc z klatki, niesmialo merda do mnie jak cos do niej mowie ale hexy nadal panicznie sie boi kiedy ona byla odrobaczana? Quote
auraa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 One są cały czas odrobaczane. Ja dostałam w strzykawce troche pasty na poniedziałek. ATobie dziewczyny dały? Quote
GameBoy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 auraa napisał(a):One są cały czas odrobaczane. Ja dostałam w strzykawce troche pasty na poniedziałek. ATobie dziewczyny dały? daly, w poniedzialek podam mam tylko nadzieje, ze druga malucha nic nie zlapie Quote
idusiek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 chyba robaków nie da sie zlapać, przenieśc na innego psa? Moj drzyzdnął w nocy a teraz już tylko trochę luźna, ale dużo lepsza. :lol: Wskazowka jest w dobrym stanie...nie wiedzialam , że reszcie się pogorszylo.. i że Gryzia się boi? kurdę, ona byla najodważniejsza.... Martwię się o nie..:shake: Z tego co wiem co one jadły ryżyk, Brita oraz jakies puszki ( nazwę zna Fela, kupowała w Arze). A z tymi robakami to juz przesada, skad ich tyle? Moze dlatego, że za pierwszym razem dostały Perantelum i to jest za słabe......:shake: Quote
emilia2280 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 GameBoy napisał(a):to ja za durna jestem, 26.06 mialy 4 tyg a teraz maja 8? :evil_lol: Emilka bije Wasza sunie Emilka wdala sié we mnie- slowo dajé! Quote
ludwa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a teraz kilka fotek z drogi do cioteczki aury:loveu: smuteczek zerkam zestrachany bida ze mnie tak się wtuliłem Quote
Recommended Posts