Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam wszystkim mojego malutkiego nowiutkiego maluszka, którego w końcu dostałam w ręce we wtorkowe południe. Mój aniołek, bullek miniaturka, Seayess Hot Love Margins, chwilowo jeszcze nie ma domowego imienia :oops:

jeszcze w domu na wyspach

d_bigger1.jpg

i dzisiaj w ogrodzie rodziców, 11 tygodni

ogrod1.JPG

i z wujkiem Barim, cane corso :wink:

ogrod2.JPG

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie sie doczekalas! Suuuper! Gratuluje i prosze o wiecej zdjec i opis - skad, po jakich rodzicach, kiedy bedzie go mozna na zywo zobaczyc?

Cudenko! I jeszcze rude... mniam :D

Ale Ci zazdroszcze!

Ja bylam w sobote ogladac daleko bulliki, ale niestety nie zdecydowalam sie - szukam i czekam dalej...

Posted

Sajko to już podchodzi pod sadyzm :cry: Wyprowadziłam się od rodziców ... Kenzo został u nich ... mam własne mieszkanko...dużo czasu...absolutną wolność wyboru...miniaturowy bulek to moje marzenie ... tylko ta cena z kosmosu :cry: Jeśli możesz to napisz mi może na priv ile zapłaciłaś ... może do 80tki nazbieram :cry:

Cudowny zwierzak, gratulacje i ucałuj go w ten piękny nochal !!!

Posted

Ja nie mogę wyjść z podziwu czekamy na więcej fotek :lol:

I na jakieś spotkanko, żeby obejrzeć maluszka na żywo :lol:

Moja znajoma kupiła sobie jakiś czas temu miniaturkę z Czech i napisze wam ile dała za nią ......6000 co wy na to??

Posted

Moje maleństwo przyleciało z Wielkiej Brytanii, z kennelu Margins. Jest po suni- Erenden Coppelia i psie Jiltrain Mirra Image Margins. Jest oczywiście dla mnie najpiększniejszy na świecie, ma kawał byczego charaktreku i pokazuje małe różki :P jest czerwoniutki i kochany :lol: a więcej zdjęć wkrótce 8)

a pokazywać się będziemy dopiero pod koniec września w szczeniakach, więc jeszcze trochę czasu :D

Posted

Sajko!

Cóż ja mogę jeszcze dodać: ślicznior - moje marzenie :D :D :D :D :D

Gratulacje i bardzo proszę wpisać mnie w grafik, za kilka lat ( jak uzbieram gotówkę :roll: ) może po przejściu selekcji wśród potencjanych kupców zostanę zakwalifkowana do finału i ... :wink:

Buziak dla malucha :iloveyou:

Posted

Ja sie przyznam, ze w moim przypadku cena rowniez odgrywala duza role. Szczerze mowiac, myslalam, ze bulle tutaj sa bardziej popularne, podobnie jak miniatury. Niestety troszke sie pomylilam. Cena 2500$ za psa wystawowego, ostudzila moje zamiary. PET kosztuje skromne 1900$, a zwierzak z papierami klubow CKC, NKC (ktore nie maja zadnej wartosci dla FCI) 900 - 1100$. Jezeli ktos jest zainteresowany - zapraszam! :lol:

Aha, Sajko mam nadzieje, ze juz zaczelas zapoznawac malego z przeszkodami (mozesz, mu pokazywac zdjecia, lub zabierac na treningi zeby sie przygladal... 8) )

Posted

no nareszcie masz swojego wymarzonego malucha!!!! :D

Gratuluję! :D

jak już wymyślisz jego domowe imię, to napisz... strasznie jestem ciekawa jak nazwiesz małego prosiaczka... 8)

ja jak kiedyś będę miała swoją bullinkę (standardzik- lubię dużo mnięska) i/albo łaciatą staffinkę, to ją nazwę albo Gryzelda, albo Pumba (jak ktoś spapuguje imiona, to utłukę :evilbat: )