Sajko Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Przedstawiam Wam wszystkim mojego malutkiego nowiutkiego maluszka, którego w końcu dostałam w ręce we wtorkowe południe. Mój aniołek, bullek miniaturka, Seayess Hot Love Margins, chwilowo jeszcze nie ma domowego imienia :oops: jeszcze w domu na wyspach i dzisiaj w ogrodzie rodziców, 11 tygodni i z wujkiem Barim, cane corso :wink: Quote
Marek z Gromem Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Cudny miniuś :D i Bari ma nowego kolege 8) Quote
tufi Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Wreszcie sie doczekalas! Suuuper! Gratuluje i prosze o wiecej zdjec i opis - skad, po jakich rodzicach, kiedy bedzie go mozna na zywo zobaczyc? Cudenko! I jeszcze rude... mniam :D Ale Ci zazdroszcze! Ja bylam w sobote ogladac daleko bulliki, ale niestety nie zdecydowalam sie - szukam i czekam dalej... Quote
jaszczurka Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Sajko to już podchodzi pod sadyzm :cry: Wyprowadziłam się od rodziców ... Kenzo został u nich ... mam własne mieszkanko...dużo czasu...absolutną wolność wyboru...miniaturowy bulek to moje marzenie ... tylko ta cena z kosmosu :cry: Jeśli możesz to napisz mi może na priv ile zapłaciłaś ... może do 80tki nazbieram :cry: Cudowny zwierzak, gratulacje i ucałuj go w ten piękny nochal !!! Quote
Ajrisz Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Sajko, gratuluje!! Mam nadzieje, ze spotkamy sie na zawodach!! W Sopocie? 8) Ja tez czekam, czekam. Byc moze jak Raisa podrosnie, kto wie... Quote
GOSIA09 Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Ja nie mogę wyjść z podziwu czekamy na więcej fotek :lol: I na jakieś spotkanko, żeby obejrzeć maluszka na żywo :lol: Moja znajoma kupiła sobie jakiś czas temu miniaturkę z Czech i napisze wam ile dała za nią ......6000 co wy na to?? Quote
Gotrek Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Bomba, śliczniusiiiii, ale bym wycmokała malucha - koniecznie zrób to za mnie :D . Quote
magia Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Jej jaki śliczny i ten kolorek :) ... cudo :) ja chce takiego :) tylko w standardowych wymiarach :) Quote
Sajko Posted June 11, 2004 Author Posted June 11, 2004 Moje maleństwo przyleciało z Wielkiej Brytanii, z kennelu Margins. Jest po suni- Erenden Coppelia i psie Jiltrain Mirra Image Margins. Jest oczywiście dla mnie najpiększniejszy na świecie, ma kawał byczego charaktreku i pokazuje małe różki :P jest czerwoniutki i kochany :lol: a więcej zdjęć wkrótce 8) a pokazywać się będziemy dopiero pod koniec września w szczeniakach, więc jeszcze trochę czasu :D Quote
Matisse Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Sajko psiuniek jest fantastyczny. A jakie wystawy we wrześniu planujecie? Bardzo chciałabym zobaczyć na żywo :angel: Quote
bartek_yo Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 genialny !! po prostu cudny :D....pierwsze zdjecie najlepsze :D !! super !!! :angel: :angel: :angel: Quote
Kati Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Jaki piękny, ja też chcę takiego :D Wszyscy czekamy na więcej fotek. :D Quote
Sajko Posted June 11, 2004 Author Posted June 11, 2004 Jeszcze do potwierdzenia, ale pewnie do Wrocławia zawitamy, później Legionowo i Poznań :lol: a później w młodzieży :lol: Quote
Leni Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Sajko! Cóż ja mogę jeszcze dodać: ślicznior - moje marzenie :D :D :D :D :D Gratulacje i bardzo proszę wpisać mnie w grafik, za kilka lat ( jak uzbieram gotówkę :roll: ) może po przejściu selekcji wśród potencjanych kupców zostanę zakwalifkowana do finału i ... :wink: Buziak dla malucha :iloveyou: Quote
tunio Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 cudo 8) Zycze dlugiej i szczesliwej przyjazni miedzy Wami 8) BTW.a moglabym prosic o foty rodzicow ? 8) Quote
ganjunia Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Sajko a ile za maleństwo dałaś (chyba tego nie napisałaś) :angel: Quote
Marek z Gromem Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Pamiętajcie, ze ciekawośc gorsza od faszyzmu :) Ania dostala małego w prezencie za ładne oczy 8) Quote
image Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Cudny, po prostu cudny!!!! Całujemy w nochal :D Quote
jaszczurka Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Marek ciekawość może być czasem uzasadniona ... człowiek musi wiedzieć ile ma nazbierać :wink: Quote
Ajrisz Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Ja sie przyznam, ze w moim przypadku cena rowniez odgrywala duza role. Szczerze mowiac, myslalam, ze bulle tutaj sa bardziej popularne, podobnie jak miniatury. Niestety troszke sie pomylilam. Cena 2500$ za psa wystawowego, ostudzila moje zamiary. PET kosztuje skromne 1900$, a zwierzak z papierami klubow CKC, NKC (ktore nie maja zadnej wartosci dla FCI) 900 - 1100$. Jezeli ktos jest zainteresowany - zapraszam! :lol: Aha, Sajko mam nadzieje, ze juz zaczelas zapoznawac malego z przeszkodami (mozesz, mu pokazywac zdjecia, lub zabierac na treningi zeby sie przygladal... 8) ) Quote
Marek z Gromem Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Marek ciekawość może być czasem uzasadniona ... człowiek musi wiedzieć ile ma nazbierać :wink: To fakt 8) Quote
Dag Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 no nareszcie masz swojego wymarzonego malucha!!!! :D Gratuluję! :D jak już wymyślisz jego domowe imię, to napisz... strasznie jestem ciekawa jak nazwiesz małego prosiaczka... 8) ja jak kiedyś będę miała swoją bullinkę (standardzik- lubię dużo mnięska) i/albo łaciatą staffinkę, to ją nazwę albo Gryzelda, albo Pumba (jak ktoś spapuguje imiona, to utłukę :evilbat: ) Quote
zaba14 Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Szczeniaczek prześliczny, wspaniale że marzenia się spełniają :angel: ucałuj maleństwo w nochal ;) i czekamy na imię...;) Quote
Recommended Posts