Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga-kinia napisał(a):
he he wiem coś o tym mój kot też mi pomagal przed chwilą zaslaniając caly monitor :lol:

A już niedługo...będziesz jeszcze Dosię na kolanach miała :cool3:

Posted

ale jestem wkurzona ktoś mi mój wątek zamknął a ja jeszcze nie skończyłam odliczanie :angryy: :angryy::angryy:.......Luka teściowa jednak Lusie zostawia nie odda jej do schronu a jak by kiedykolwiek chciała to zrobić to my ja weźmiemy nie pozwolę by trafiła do schronu......także reasumując będę miała Dosie i mojego kota Beniusia :)

Posted

cioteczki co u Dosi słychać ? jeszcze trochę jest już bliżej niż dalej :multi: z Tomkiem już rozmawiamy o zakupach dla Dosi :cool3: legowiska jej nie będę kupować bo u nas zwierzaki z nami w łóżku śpią :lol:

Posted

j3nny napisał(a):
Dosia będzie mieć domek?????

Tak...Dosia jedzie w środę lub piątek do Apsy a potem w sobotę rusza do nowego domku :multi: do Kingi (patrz wyżej) do Gdyni :multi:

Posted

Ziutka tak teraz spojrzałam na twój awtar i naszły mnie wspomnienia bo też miałam psa o imieniu Ares był ze mną ok 14lat .....no ja to już tej Dosi naprawdę nie mogę sie doczekać już nawet dzisiaj siostra mnie się pytała czy już ją mam bo na naszej-klasie fotki widziała Dosi ;)

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Ziutka tak teraz spojrzałam na twój awtar i naszły mnie wspomnienia bo też miałam psa o imieniu Ares był ze mną ok 14lat .....no ja to już tej Dosi naprawdę nie mogę sie doczekać już nawet dzisiaj siostra mnie się pytała czy już ją mam bo na naszej-klasie fotki widziała Dosi ;)

To mój najukochańszy :loveu:

A do soboty już coraz bliżej :multi: