luka1 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 No wrzesień , domku przybywaj!!! Quote
luka1 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 łapki ma juz zdrowe, chodzi na smyczy, w domku nie siusia - kto chce? Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 luka1 napisał(a):łapki ma juz zdrowe, chodzi na smyczy, w domku nie siusia - kto chce? Pies ideał znaczy się :loveu: Kto chce naszą Dosieńkę :modla::modla::modla: Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Luka...a może Dosię podesłać do Pani Joanny (tej co Ci maila przesłałam dzisiaj ) hmm ??? przecież Dosia jest mała, młoda i kudłata :loveu: Quote
luka1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ziutka napisał(a):Luka...a może Dosię podesłać do Pani Joanny (tej co Ci maila przesłałam dzisiaj ) hmm ??? przecież Dosia jest mała, młoda i kudłata :loveu: tak myślałam. A Perełka? Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 luka1 napisał(a):tak myślałam. A Perełka? No Perełkę też...wsio co kudłate, może której się uda ;) Quote
Ziutka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 luka1 napisał(a):nie ma innych kudłatych No to te dwie wyślij, tylko dzisiaj bo obiecałam, że dzisiaj będzie miała foty od Ciebie :mad: :eviltong: Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 maleńka psinka czeka w schronisku Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Brzechwa to był mądry Facet - część o dręczycielach w Psim Niebie - to evergreen:-( Quote
Recommended Posts