Jump to content
Dogomania

G Ł O D N E wychudzone szczeniaki az 9! - 6 w nowych domach, Inka [']

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiatatry napisał(a):
Witam wszystkich! Ile zostało jeszcze psiaków? długo mnie nie było i nie orientuje sie nic a nic.. :roll:

witaj Kasiu :loveu: zostały jeszcze 3 sunie szukające domków, chyba, że DT Pianki zdecyduje się ją oddać jednak to będą 4

Posted

Byłam właśnie u panienek - Ineczka coś niewyraźnie się czuje - zobaczymy jak będzie dalej i jak będzie trzeba to pojedziemy do weta, panny dostały kości od Kasitatry :Rose: Dropka i Wera złapały po kości i tyle je widziałam :lol: Ineczka za to przylepka kochana nie chciała kości, tylko chciała się przytulać... gdzie są dla nich domki????

:lol: tak mnie przywitały - jedna obszczekała, a druga robiła rozeznanie

i fruuu

Inusia tylko powąchała

udało mi się założyć obrożę tylko Ince - zostawiłam dla reszty i poprosiłam gospodarza, żeby im założył (trochę mi nie ufają po akcji łapania Markiza), zabawki narazie był mniej atrakcyjne niż kości, ale je zostawiłam i mam nadzieję, że panienki poznają do czego to ;)

Posted

Są cuuudne :loveu: Domki bardzo by się przydały ale dobrze że tam gdzie są nie dzieje im się krzywda i już nie chodzą głodne.
A jakie ładne obróżki mają :)