Jump to content
Dogomania

G Ł O D N E wychudzone szczeniaki az 9! - 6 w nowych domach, Inka [']

Recommended Posts

Posted

Niestety nie jest dobrze - najbliższy tydzień przesądzi o wszystkim - Inka miała dziś robione kolejne badania - znowu USG, krew, pobrany ten płyn z brzucha i zbadany - okazało się że to jednak wątroba - jest jakaś malutka za bardzo i albo marskość, albo jakieś zwłóknienia - tego na USG nie widać - trzeba pobrać biopsję i wysłać do badania, ale tego narazie nie robimy - wet dał leki na tydzień i zobaczymy czy będą działać, ogólnie jednak jest źle i rokowania są złe bo z takich zmian wątroba się nie regeneruje :-(

Błagam o tymczas dla którejś z suczek - one u tego chłopa nie mają dobrej opieki :shake:

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszko podeślij mi proszę na maila zdjęcia dziewczynek które są do adopcji. Podeślę pani która chciała GINA (a ten w domu już) - szuka młodego, niezbyt małego psa (płeć obojętna) - musi się tylko zgodzić z 3 kotami, mieszkanie w kamienicy.

Posted

niestety dziś Inusiowy brzusio znowu większy...

ale mam też dobre wieści - Chrupcia vel Drumla ma się świetnie i tek spędza upalne dni :loveu::multi:

pozdrowienia przesyła też Pianka, która już oficjalnie zostaje na stałe w DT :lol::loveu::multi: Była na wakacjach

Posted

dzięki Weszko i trzymam :kciuki: tylko trzeba Panią uprzedzić, że to nieokrzesane wieśniaczki są i na początku trzeba pilnować w mieszkaniu bo mogą mieć zapędy niszczycielskie - one niczego nie były uczone :shake:

Posted

Obyśmy miały okazję uprzedzać...:roll: Na razie niewiele wiem o pani poza tym co napisałam. Jak się zainteresuje to będziemy przepytywać i straszyć na dziesiątą stronę :razz:

Posted

To ja 3mam kciuki! Dzisiaj odpisała pani której podesłałam dziewczynki i jeszcze takie nasze krakowskie młodziaki - wszystkie się jej podobają i ma się zastanowić... zobaczymy...