malawaszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Niestety nie jest dobrze - najbliższy tydzień przesądzi o wszystkim - Inka miała dziś robione kolejne badania - znowu USG, krew, pobrany ten płyn z brzucha i zbadany - okazało się że to jednak wątroba - jest jakaś malutka za bardzo i albo marskość, albo jakieś zwłóknienia - tego na USG nie widać - trzeba pobrać biopsję i wysłać do badania, ale tego narazie nie robimy - wet dał leki na tydzień i zobaczymy czy będą działać, ogólnie jednak jest źle i rokowania są złe bo z takich zmian wątroba się nie regeneruje :-( Błagam o tymczas dla którejś z suczek - one u tego chłopa nie mają dobrej opieki :shake: Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dla Inusi też przydałby się tymczas - jakiś spokojny kącik, gdzie nie ma tylu psów co u missieek - najlepiej ogródek, ehhhh marzenia... Quote
madziamn Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Trzymamy kciuki za wyzdrowienie Maleńkiej Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Inusiowy brzuszek dziś mniejszy o 8 cm - oby tak dalej!!! Quote
Fasolka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Trzymamy kciuki aby tak dalej... I za domki choćby tymczasowe. Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 może stanie się cud! a tymczasem Zapraszam na bazarki na tymczasy u missieek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118382 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118380 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118377 Quote
weszka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Malawaszko podeślij mi proszę na maila zdjęcia dziewczynek które są do adopcji. Podeślę pani która chciała GINA (a ten w domu już) - szuka młodego, niezbyt małego psa (płeć obojętna) - musi się tylko zgodzić z 3 kotami, mieszkanie w kamienicy. Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Posłałam Ci na maila adopcyjnego - dzięki wielkie! Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 niestety dziś Inusiowy brzusio znowu większy... ale mam też dobre wieści - Chrupcia vel Drumla ma się świetnie i tek spędza upalne dni :loveu::multi: pozdrowienia przesyła też Pianka, która już oficjalnie zostaje na stałe w DT :lol::loveu::multi: Była na wakacjach Quote
weszka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Wysłałam dziepsinki do tej pani co poszukuje psiaka... może akurat...? Quote
malawaszka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dzięki Weszko i trzymam :kciuki: tylko trzeba Panią uprzedzić, że to nieokrzesane wieśniaczki są i na początku trzeba pilnować w mieszkaniu bo mogą mieć zapędy niszczycielskie - one niczego nie były uczone :shake: Quote
weszka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Obyśmy miały okazję uprzedzać...:roll: Na razie niewiele wiem o pani poza tym co napisałam. Jak się zainteresuje to będziemy przepytywać i straszyć na dziesiątą stronę :razz: Quote
Therion Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Podobno dropka interesuja sie jacys ludzie z Rybnika. Quote
malawaszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 jesteśmy w trakcie organizowania wizyty przedadopcyjnej Quote
weszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To ja 3mam kciuki! Dzisiaj odpisała pani której podesłałam dziewczynki i jeszcze takie nasze krakowskie młodziaki - wszystkie się jej podobają i ma się zastanowić... zobaczymy... Quote
Recommended Posts