Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tylko dostanę cosik na maila natychmiast wrzucę na wątek. Nie mam śmiałości teraz dodręczać Pani Ewy wydzwanianiem, bo sobie wyobrażam, co ona wyczynia i jak bardzo jest zaabsorbowana.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Jak tylko dostanę cosik na maila natychmiast wrzucę na wątek. Nie mam śmiałości teraz dodręczać Pani Ewy wydzwanianiem, bo sobie wyobrażam, co ona wyczynia i jak bardzo jest zaabsorbowana.

Oczywiście, niech się nacieszy Sonią :loveu:

Posted

A "mówta co chceta" - ja tam już rozmawiałam z p. Ewą.

Wszystkie dziewczyny żyją :multi:. Babcia to bardzo spokojna psineczka.
Mamy obiecane zdjęcia.

Posted

Zosia4 napisał(a):
A "mówta co chceta" - ja tam już rozmawiałam z p. Ewą.

Wszystkie dziewczyny żyją :multi:. Babcia to bardzo spokojna psineczka.
Mamy obiecane zdjęcia.
No Ty wstrętna :mad: A jak długo masz zamiar trzymać nas w napięciu??

Posted

Ale więcej nic nie wiem - nie wypadało mi wisieć na słuchawce jak to pierwsze godziny nowego psa w domu.

Jak tylko usłyszałam, że wszystko w porządku - to właściwie to było to, o co mi chodziło.

A zdjęć jeszcze nie ma ale mamy obiecane. Jak tylko będą - zaraz wstawię.

Mała jest bardzo spokojna ale jak na swój wiek - żywotna i dziarska.

Posted

Info z maila:
"Przyjechali w południe, Sonia jest dużo mniejsza od Brenduni ale w porównaniu z nią jest zdrowym sprawnym psem, choć jest o pięć
lat starsza. Z Bonią zgoda, co było do przewidzenia. Sonia jest bardzo spokojniutka, prawie cały dzień przespała i je za dwóch."

Posted

Zosiu zmolestuj Panią Ewę. Mój fon się poknocił i nie przyjmuje fotek, a jak Tobie Pani Ewa podeśle to powrzucasz. Niestety Pani Ewa nie ma cyfrówki, bo wtedy problem by był z głowy.

Posted

majqa napisał(a):
To już jest przywilej ARKI! :loveu:

:roll: ale juz zmienilam!:loveu:

U Soni wszystko ok. Panienka nam odmladza sie, ma apetyt za dwa psy co dobrze wrozy:loveu:

Posted

Ja już sobie wyobrażam, jak bardzo Pani Ewa jej dogadza. Cieszę się ogromnie, że tak się sprawy potoczyły, bo dzięki Soni, o Boni nie wspomnę, troszkę myśli Pani Ewy uciekną od utraty Brendzi!!!

Powtórzę się - SONIU - TY FARCIARO!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Sonia napewno ma syndrom 'glodu" jeszcze i bedzie miala jakis czas. Bedac w boksie z mlodymi psami napewno tylko jakies resztki dla niej pozostawaly albo i nie.:shake: I tak dzielnie przezyla to wszystko, jest silna.

Posted

Tej "siły" z całego serca życzę Soni jeszcze na wiele, wiele lat!!! :loveu:

Hi, hi (śmiech z prawdziwą sympatią i wobec Ciebie Arko i wobec Pani Ewy), teraz i Ty będziesz miała gorącą, ale jakże kochaną, linię telefoniczną. :lol:

Zupełnie szczerze i mega poważnie pisałam wcześniej, że kiedyś, po latach i ja chciałabym doświadczyć takiej troski i opieki, jaka się trafiła suniom pod skrzydłami Pani Ewy.

Posted

Piękne zakończenie smutnej historii:loveu:
Soni zycze jesz\cze długich lat w tak cudownym domu.
Musi to jak najdłuzej wykorzystac:loveu:

Posted

Z opóźnieniem. Ale dopiero dzisiaj wróciłem do domu/ kompa/ Sunia w drodze z W-wy do gaju jechała jak trusia. A z Gaju do Morynia gdzie miała przystanek znacznie bardziej ruchliwa. Dojechała w końcu do szczecina w obstawie Greven i ja. Fajnie że mogłem osobiście poznać Ewę. Sunia ma super. Milion w TOTO to nie to bo kasa szczęścia nie daje. Mam foty w aparacie z nowego domku ale muszą poczekać na obróbkę. Arko, Aniu , Ewo mam ogromną satysfakcję że mogłem dopiąć to co zrobiłyście.:lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Arko, Aniu , Ewo mam ogromną satysfakcję że mogłem dopiąć to co zrobiłyście.:lol:

No to dopięcie jest najwazniejsze;) To co robimy następna akcje:evil_lol:
Ktora teraz starownika, czas zycia im szybciej umyka!!:-( Znow zamojszczanka, ta On-eczka?:-(

Posted

ARKA napisał(a):
No to dopięcie jest najwazniejsze;) To co robimy następna akcje:evil_lol:
Ktora teraz starownika, czas zycia im szybciej umyka!!:-( Znow zamojszczanka, ta On-eczka?:-(

ja jestem gotowa do następnej akcji:) jezuu, nie mogę doczekać się zdjęć :loveu::loveu:

Posted

Tola napisał(a):
To własnie o niej piszę...

TOLA!! Wiecej zdjec!! Wejdz do boksu i zrob jej zdjecia!!! Kierownik Cie wpusci, do srodka boksu, no chiba tak;)