Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia4 napisał(a):
Trzeba przyznać, że babcia nawet nie wygląda na swoje lata.
Fajna jest. Bona będzie miałą stateczną i spokojną koleżankę.

Bo babcia młodnieje przy takiej opiece:loveu:

Posted

Tola napisał(a):
Ciesze się bardzo, ze staruszce udało sie:loveu:
A u nas schronisku czeka jeszcze 4 takie staruszki.

to trzeba je koniecznie poogłaszać, jak widać są jeszcze ludzie chcący ratować starsze pieski:):loveu:

Posted

Ale będzie miała dobrze :loveu:.

Tola - dawaj te starowinki na dogo. Warto żeby ujrzały światło dzienne - a nie kryły się gdzieś po kątach schronu.

Posted

Zosia4 napisał(a):
Ale będzie miała dobrze :loveu:.

Tola - dawaj te starowinki na dogo. Warto żeby ujrzały światło dzienne - a nie kryły się gdzieś po kątach schronu.

Dzieki:lol:
Juz tez o tym mkyslałam:cool3:
W następnym tyg wrzucę zdjęcia. Moze i im sie uda.

Posted

Palia(Sonia) pozdrawia cioteczki:loveu:
Dzisiaj już bardziej żywa. Nawet widziałam jak macha ogonem. Sama poczęstowała się mięskiem :) Jedno wzięła na wynos i leżała przy nim.

Posted

:placz:kocham i mam wyjatkową slabosc do struszkow psich. W 99.9% w schroniskach nie dają sobie rady-to jak niemowleta pozostawione na smietniku-przepraszam wrazliwych za to prownanie ale tak to odbieram i tak odczuwam. Natura, swiat zwierząt rzadzi sie bezwzglednymi prawami -mocniejszy wygrywa slabszy przegrywa a wrecz jest eliminowany ale...........my, rozumne, wraliwe istoty, ludzie, mozemy to zmienic..i .ZMIENIAJMY,WARTO!

Sikorki, dziekuje Wam bardzo serdecznie za ten usmiech na pycholu Soni, JEST NIEOCENIONY,NAJWAZNIEJSZYdla NIEJ i dla NAS,dziekuje!! :loveu:

Posted

ARKA napisał(a):
;) Chyba juz jest w domku!

To z wrażliwością Pani Ewy, kobieta ma noc z głowy. :evil_lol: Zaraz się zacznie cudowanie, czy taki kocyk, czy inny, czy wygodnie, czy i co polepszyć, jak długo czuwać, podglądać Sonię etc. etc. Już dziś miałam fajowską sesję telefoniczną w sprawie Boni, to jak nic lada moment dołączy do "obgadywania" Sonia.
Eh, suniu, trafiło Ci się!!! :loveu:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Super! No nie wierze..17letnia sunka i ma dom! :):):

To jest akurat taki dom, że jak mnie się noga podwinie to poproszę Panią Ewę by mnie adoptowała.

Posted

:loveu: 'som". Sonia dzis dojechala do nowego domu, doslownie jest w nim pol godzinki. Poznala kolezanke swoją, zadnych spięć;)

Dalsze relacje wieczorem.