Zosia4 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Trzeba przyznać, że babcia nawet nie wygląda na swoje lata. Fajna jest. Bona będzie miałą stateczną i spokojną koleżankę. Quote
Tola Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zosia4 napisał(a):Trzeba przyznać, że babcia nawet nie wygląda na swoje lata. Fajna jest. Bona będzie miałą stateczną i spokojną koleżankę. Bo babcia młodnieje przy takiej opiece:loveu: Quote
Tola Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ciesze się bardzo, ze staruszce udało sie:loveu: A u nas w zamojskim schronisku czeka jeszcze 4 takie staruszki. Quote
Anja93 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tola napisał(a):Ciesze się bardzo, ze staruszce udało sie:loveu: A u nas schronisku czeka jeszcze 4 takie staruszki. to trzeba je koniecznie poogłaszać, jak widać są jeszcze ludzie chcący ratować starsze pieski:):loveu: Quote
majqa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 I w sumie to już chwilka, kroczek zaledwie do szczęścia! Quote
Zosia4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ale będzie miała dobrze :loveu:. Tola - dawaj te starowinki na dogo. Warto żeby ujrzały światło dzienne - a nie kryły się gdzieś po kątach schronu. Quote
Tola Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zosia4 napisał(a):Ale będzie miała dobrze :loveu:. Tola - dawaj te starowinki na dogo. Warto żeby ujrzały światło dzienne - a nie kryły się gdzieś po kątach schronu. Dzieki:lol: Juz tez o tym mkyslałam:cool3: W następnym tyg wrzucę zdjęcia. Moze i im sie uda. Quote
Anja93 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Palia(Sonia) pozdrawia cioteczki:loveu: Dzisiaj już bardziej żywa. Nawet widziałam jak macha ogonem. Sama poczęstowała się mięskiem :) Jedno wzięła na wynos i leżała przy nim. Quote
Isadora7 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie mogę się napatrzeć na ten uśmiechnięty pycholek:loveu::loveu::loveu: Quote
ARKA Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 :placz:kocham i mam wyjatkową slabosc do struszkow psich. W 99.9% w schroniskach nie dają sobie rady-to jak niemowleta pozostawione na smietniku-przepraszam wrazliwych za to prownanie ale tak to odbieram i tak odczuwam. Natura, swiat zwierząt rzadzi sie bezwzglednymi prawami -mocniejszy wygrywa slabszy przegrywa a wrecz jest eliminowany ale...........my, rozumne, wraliwe istoty, ludzie, mozemy to zmienic..i .ZMIENIAJMY,WARTO! Sikorki, dziekuje Wam bardzo serdecznie za ten usmiech na pycholu Soni, JEST NIEOCENIONY,NAJWAZNIEJSZYdla NIEJ i dla NAS,dziekuje!! :loveu: Quote
majqa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ...a Pani Ewa czeka jak na szpilkach i zaciera ręce. :multi: :multi: :multi: Quote
Anja93 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 majqa napisał(a):...a Pani Ewa czeka jak na szpilkach i zaciera ręce. :multi: :multi: :multi: Już niedługo się spotkają :loveu::loveu: Quote
Tola Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sunia wygląda ślicznie:loveu: I ten usmiechniety pysio:loveu: Czekam na dalsze wiesci juz z nowego domku:lol: Quote
Zosia4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Babcia już chyba pakuje walizeczkę przed jutrzejszą podróżą. Quote
majqa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Zosia4 napisał(a):Babcia już chyba pakuje walizeczkę przed jutrzejszą podróżą. Ostatnie odliczanie...:loveu: Quote
majqa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ARKA napisał(a):;) Chyba juz jest w domku! To z wrażliwością Pani Ewy, kobieta ma noc z głowy. :evil_lol: Zaraz się zacznie cudowanie, czy taki kocyk, czy inny, czy wygodnie, czy i co polepszyć, jak długo czuwać, podglądać Sonię etc. etc. Już dziś miałam fajowską sesję telefoniczną w sprawie Boni, to jak nic lada moment dołączy do "obgadywania" Sonia. Eh, suniu, trafiło Ci się!!! :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Super! No nie wierze..17letnia sunka i ma dom! :):): Quote
majqa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Atkaaaa napisał(a):Super! No nie wierze..17letnia sunka i ma dom! :):): To jest akurat taki dom, że jak mnie się noga podwinie to poproszę Panią Ewę by mnie adoptowała. Quote
ARKA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 :loveu: 'som". Sonia dzis dojechala do nowego domu, doslownie jest w nim pol godzinki. Poznala kolezanke swoją, zadnych spięć;) Dalsze relacje wieczorem. Quote
Recommended Posts