Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='figa33']to może beci uda się coś odszukać..[/QUOTE] wysłałam chyba z 50 zdjęć takich smutniejszych, mam nadzieję że *zaba* coś wybierze. Niestety z tego pierwszego okresu jest ich nie za wiele....:shake: Quote
majuska Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='figa33']ale ludzie są leniwi...i czasem można im coś ułatwić , a wśród leniwców też są dobrzy ludzie..;).może trzeba wszystkiego popróbować ..i dłużej i krócej .. dla Neli ... dla jej dobra a najfajniej gdyby było tak jak mój znajomy wybrał psa z Palucha , a raczej pies wybrał jego : facet przyszedł do schroniska , szok , co tu zrobić , który psiak , i jeden patrzył na niego , duży taki , nie szczekał , tylko patrzył. Gość poszedł do domu i całą noc myślał tylko o nim. Następnego dnia już był po niego na Paluchu . Pies czekał przy kratach , duży , piękny , jak go zobaczył szczekaniu nie było końca. A wcześniej nic , cichutki był. No...taka historia , prawdziwa :lol: Niby nic , a jednak.[/QUOTE] Florentynka mi kiedyś opowiadała ( jak z Mati do okulisty jechałyśmy ) jak poszła do schroniska po psa, miał to być malutki piesek, najlepiej szczeniaczek bo do bloku.....a wyszła z paroletnim ONkiem, bo stał i sie na nia gapił:diabloti: Quote
*zaba* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :oops: [url=http://www.youtube.com/watch?v=4ZF10K-cLAQ]YouTube - Nela[/url] Quote
*zaba* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No i doopa! Rabnelam sie na samym koncu z adredem mailowym :angryy: Jutro bede robic od nowa, wiec jesli jakies zastrzezenia, spostrzezenia czy podpowiedzi, to bardzo prosze. Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale sie zryczałam,kapie z oczu,z nosa...:-(mój Nelutek doczekał artystycznego filmiku.Dziekuje ogromnie:loveu:,zeby ona biedactwo wiedziała,ze robi sie tyle dla niej.I tyle osób.Pewnie by ja to tez podniosło na duchu.Tylko tu nie duch ,a człowiek -złote serce potrzebny. Jeynie co mnie odrobinne pociesza ,to to,ze ty nie masz pojecia jak mogłoby byc w domku,bo nigdy go kochana nie miałas,ale to tez zadna pociecha....to szukanie równowagi by nie płakac nad toba:-( Quote
figa33 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no to się poryczałam....:-( piekny film *żabko* , piekny:loveu: wiedziałam kogo poprosić:lol: Dziękuję Ci bardzo:Rose: dołączę do allegro Quote
*zaba* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 jest blad w mailu na koncu, wiec jutro musze robic od nowa :wallbash: Cisze sie, ze sie podoba. :p Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Poryczałam się:-(:-( Piękny filmik:loveu: Quote
figa33 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 *żabko* masz prawdziwy talent do robienia filmików :loveu: daj znać jak będzie można wstawić na allegro , a na zdjęciach oprócz halci:loveu: , i Mati i Buźka:loveu: cudo! Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak mieszkały razem,chodziły razem na spacerki.Nelus był zazdrosny,ale Buzka sprytna i dyskretna,zawsze potrafiła zajśc po głaski by Neli nie podpasc.I wiele zrobiła dla socjalizacji Neli.Poczatkowo bojaca ,juz po 2 spacerkach wybiegała z boksu i czekała na zapiecie smyczy.Bardzo,bardzo sie cieszyła ze spacerków,a Neulus to widziała,a my ze Szpilka widziałysmy jak z kolei Nelus sie przełamuje.Brałysmy radosnego Buziaczka,prowokujac zazdrosc Neli i ta wtedy o wiele szybciej nam wychodziła z boksu.A kierowniczka Mati umiała sie załapac "prysnieciem" ze schronu,ale że towarzyska to sie trzymała nas. Quote
figa33 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 a ja nie załapałam :oops: dlaczego Neli z Buźką już nie są razem? Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A tego do dzis wierz mi nie wiem!:shake:Były zgodne i zaprzyjaznione .Nawet zapytac nie mozna.:mad:złosliwosc?Dodano upiorna Kreske,która pogryzła Buzke,a potem zabrano nie kreske tylko Buzke.Ale jak to napisze to juz jestem aferzystka! Quote
figa33 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no to faktycznie nie rozumiem ...:shake: szkoda....żeby to się na Neli nie odbiło.. Quote
*zaba* Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mam nadzieje, ze juz wszystko jest ok... [url=http://www.youtube.com/watch?v=vaFUK4lEp44]YouTube - Nela z Orzechowcow[/url] Szkoda, ze zabrali Nelusi przyjaciolke. Znow stracila kogos bliskiego... :-( Quote
figa33 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nie wiedziałam,że Nela ma takie cudnie to ostatnie zdjęcie , widać bardzo dobrze jakie ma przepiękne oczy:loveu: *zabko* śliczny film , naprawdę śliczny:loveu: a ja jak na złość nie mogę się dziś dostać do allegro :mad: , nie wiem czy tylko ja , no koszmar jakiś , tu każdy dzień się liczy Quote
koosiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Proszę, zajrzyjcie - pomoc potrzebna na cito!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url] Quote
halcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja tylko zapytam,/bo zielona jestem/dlaczego filmik wczoraj chodził 'czysciutko",a dzis zdjecia tak jakby sie ładowały chwile.Ale tak czy inaczej cudny filmik i ogromnie jestem wdzieczna.Mogłam przesłac nawt wiecej zdjec,ale nie wiedziała,ze az tyle trzeba:lol:Jeszcze raz DZIEKI! Quote
figa33 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wkleiłam do allegro ten piękny filmik , u mnie idzie bez problemu [URL="http://www.allegro.pl/item797276425_nela_pokaz_jej_ze_swiat_to_nie_bol_i_strach.html"]NELA - POKAŻ JEJ ,ŻE ŚWIAT TO NIE BÓL I STRACH (797276425) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] tylko ,że allegro dzisiaj szwankuje:mad: jeszcze tam troszkę pozmieniam Quote
halcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mnie zawsze rozwalaja te zdjecia,kiedy trzymam ja na rekach a ona "chłonie" wzrokiem to co widzi.Uwilbiała tak spogladac na reszte boksów,jakby zdiwiona,ze jest ich tyle.Moje serducho kochane.Figuś W wielkie dzieki za tyle staran.I oczywiscie *Żabie * wielkie podziekowania Quote
*zaba* Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='figa33']nie wiedziałam,że Nela ma takie cudnie to ostatnie zdjęcie , widać bardzo dobrze jakie ma przepiękne oczy:loveu: ...[/QUOTE] Troszke pokombinowalam ze zdjeciami, bo wlasnie chodzilo mi o oczy.Mam nadzieje, ze autor nie bedzie mial mi tego za zle :razz: Ciesze sie, ze choc tak moglam pomoc. Teraz moge tylko trzymac kciuki za tego jednego, jedynego LUDZIA. Dziewczyny, podziwiam Was, ja bym chyba nie dala rady. Jestescie WIELKIE. Nelus, trzymaj sie piekna, musi sie cos zmienic na lepsze w twoim zyciu. Quote
majuska Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A my Was podziwiamy za piękne filmiki, ogłoszonka...najważniejsze, że jest nas cała zwarta ekipa i każdy robi to co może , potrafi , a całokształt na pewno wyjdzie na dobre naszym podopiecznym!!! No Neliku ruszamy do boju o domek!! To jak już będzie to ja zawiozę.....;)no chyba , że Halcia chce...albo wiem razem pojedziemy:lol: Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Razem,razem,byle było gdzie!Nelutku...w niedzielę ma lac,jakie to pieszczoty w deszczu?juz pare razy tak było,nawet ty chyba wtedy nie miałas przyjemniości... Quote
halcia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nelutku,pewnie znów sie termin przeciagnie,bo odwiedziny u Ciebie chcemy połaczyc z wizyta u p.Romy ,a pogoda nam nie sprzyja...:shake:Zagrzeb sie kochana w słomie,przyjade...poczekaj Quote
karolciasz28 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='halcia']Nelutku,pewnie znów sie termin przeciagnie,bo odwiedziny u Ciebie chcemy połaczyc z wizyta u p.Romy ,a pogoda nam nie sprzyja...:shake:Zagrzeb sie kochana w słomie,przyjade...poczekaj[/QUOTE] A jak by było fajnie jak by mogła się zagrzebać w poduchach... Quote
Recommended Posts