Becia66 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Mnie też przyszla do głowy Fiszka i już halci sugerowałam ale stwierdzila że Fiszka nie jest kremowa....:eviltong:, a ja na to że kremowa jak sie ją wykąpie....:evil_lol: Quote
gagata Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Szpilka jest jasna i szorstka ale nie taka duza Szpileczko, jak Cię wyczesać i wygłaskać, to nie będziesz taka znowu szorstka.... Quote
SZPiLKA23 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 gagata napisał(a):Szpileczko, jak Cię wyczesać i wygłaskać, to nie będziesz taka znowu szorstka.... Ja z natury jestem szorstka :diabloti: Mamy z Halcia pierwsze sukcesy spacerowe, Mela (nowa spacerowa kolezanka Neli) juz ummie ładnie chodzic na smyczy nie kuli sie nie kładzie co metr, teraz szaleje na całego i chodzi ładnie wyprostowana, Nela tez juz lepiej dzisiejsza trasa była całkiem długa i Nela mało sie kładła i przystawała Quote
halcia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ]Ponieważ Nela wpatrzona we mnie, zamieniłyśmy sie ze Szpilka,:eviltong:rozkręconą,radosną Mele ja przejęłam ,a Szpilka Nele,mówiac jej zdecydowanie"ja cie nosic nie bede,miziać też nie"....i szło biedne psisko na własnych nózkach:shake:,nie zastanawiajac sie długo.I zazdrośnica z Neli sie robi,próbowała pogonićMelę/schroniskowa Tonia/Przesłałam Ci Szpileczko zdjecia,nie najpiekniejsze ale aktualne. ..... Quote
SZPiLKA23 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Nelunia sobie troche wazy, wyniesienie przed schron Meli to i tak było duzo:D a wiedac metoda zadziałała :eviltong: Jak beda fotki to wstawie Quote
halcia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A nie doszły jeszcze?Nie ma PV tylko konwersacja,juz czuje jak namieszam.... Quote
Becia66 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Widać Nela wyrazne postępy robi, to bardzo cieszy bo moze i domek znajdzie sie szybciej niz myslimy....:roll: Jestem w kontakcie z panią Basią z Warszawy która jest wirtualną opiekunką Atosa i zobowiązała sie zafundować pelne szczepienie Neluni w przyszłym miesiącu.....:multi: Dla Atosa pieniązki już przysłane, czekamy tylko aż zaraza zniknie ze schroniska i wtedy go zaszczepimy....:multi: Quote
gagata Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nela uśmiech ma już piękny...jeszcze tylko ogon w górę i do domu.... Quote
halcia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nelus,musze prosic Zielonego,zeby na stronce wolontariackiej umiescił twoje radosne zdjęcie,bo ktos pomysli,ze taka zmarnowana sunia i nic sie nie zmienia.A przeciez tulona regularnie ,wyładniałas.Ogon pracuje tylko w boksie,jak wołam ,ze do niej ide.Na spacerze jest jeszcze schowany,niestety.Artur mi ostatnio powiedział,ze mam duzo cierpliwosci.A własnie nie mam jej wcale.To Nela mnie jej uczy.Polecam ja z całego serca do tego typu ćwiczen.Ale jaka radosć z postepów! Quote
gagata Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Czarnule, wstajemu, trzepiemy futerka, ogony w górę i na spacer....ale na własnych nóżkach;) Quote
halcia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Żabciu kochany prosze przywróc watek Neluni/był i zniknął/ na stronie wolont. i dodaj usmiechniete zdjecia.Niech ludzie widzą,ze ona sie zmienia,że potrafi byc ufna ,radosna.Byłysmy na spacerku,ale najdłuzej siedziałam z Nelą na kolanach,a ona tuliła sie do mnie.Ona woli sie tulic niż spacerowac. Quote
halcia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Neluńka ,taki słodki pysio do tulenia i całowania,choc wobec innych bywa jeszcze ostrożna.Bede tesknic,za małą/małą?/ Quote
Neczka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ....a jak się nam rozszczekała Nelusia :roll::diabloti: Quote
gagata Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nela się rozszczekała ?????:crazyeye:Noo dziewczyny,Halciu...wieeelkie brawa... Quote
SZPiLKA23 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Bo Nelunia zaczyna byc zazdrosna o Halcie :eviltong: Quote
halcia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nie dość,ze marszczy nieżle nos,/jak zbliża sie inny psiak/ to jeszcze szczeka.Może była zła ,że nie przyjechałam?Ostatnio taka dumna siedziała na kolanach/na drodze stało krzesełko:eviltong:/Nela,moze szczekaniem zwrócisz na siebie uwage,sunieczko ty moja.Setna strona i nic!Zielony,zdjęcia sa na 60-62,93,95,99str,czy z nich mozna dwa usmiechnięte włączyć?Opis Neli tez juz nieaktualny,nie jest zaniedbana,jest lśniąca i troche strachliwa. Quote
żaba88 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wreszcie tak jak powinno być ;) Pierwszy post też trzeba zmienić. Quote
Recommended Posts