Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też przyszla do głowy Fiszka i już halci sugerowałam ale stwierdzila że Fiszka nie jest kremowa....:eviltong:, a ja na to że kremowa jak sie ją wykąpie....:evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
Szpileczko, jak Cię wyczesać i wygłaskać, to nie będziesz taka znowu szorstka....

Ja z natury jestem szorstka :diabloti:

Mamy z Halcia pierwsze sukcesy spacerowe, Mela (nowa spacerowa kolezanka Neli) juz ummie ładnie chodzic na smyczy nie kuli sie nie kładzie co metr, teraz szaleje na całego i chodzi ładnie wyprostowana, Nela tez juz lepiej dzisiejsza trasa była całkiem długa i Nela mało sie kładła i przystawała

Posted

]Ponieważ Nela wpatrzona we mnie, zamieniłyśmy sie ze Szpilka,:eviltong:rozkręconą,radosną Mele ja przejęłam ,a Szpilka Nele,mówiac jej zdecydowanie"ja cie nosic nie bede,miziać też nie"....i szło biedne psisko na własnych nózkach:shake:,nie zastanawiajac sie długo.I zazdrośnica z Neli sie robi,próbowała pogonićMelę/schroniskowa Tonia/Przesłałam Ci Szpileczko zdjecia,nie najpiekniejsze ale aktualne.
.....

Posted

Widać Nela wyrazne postępy robi, to bardzo cieszy bo moze i domek znajdzie sie szybciej niz myslimy....:roll: Jestem w kontakcie z panią Basią z Warszawy która jest wirtualną opiekunką Atosa i zobowiązała sie zafundować pelne szczepienie Neluni w przyszłym miesiącu.....:multi:
Dla Atosa pieniązki już przysłane, czekamy tylko aż zaraza zniknie ze schroniska i wtedy go zaszczepimy....:multi:

Posted

Nelus,musze prosic Zielonego,zeby na stronce wolontariackiej umiescił twoje radosne zdjęcie,bo ktos pomysli,ze taka zmarnowana sunia i nic sie nie zmienia.A przeciez tulona regularnie ,wyładniałas.Ogon pracuje tylko w boksie,jak wołam ,ze do niej ide.Na spacerze jest jeszcze schowany,niestety.Artur mi ostatnio powiedział,ze mam duzo cierpliwosci.A własnie nie mam jej wcale.To Nela mnie jej uczy.Polecam ja z całego serca do tego typu ćwiczen.Ale jaka radosć z postepów!

Posted

Żabciu kochany prosze przywróc watek Neluni/był i zniknął/ na stronie wolont. i dodaj usmiechniete zdjecia.Niech ludzie widzą,ze ona sie zmienia,że potrafi byc ufna ,radosna.Byłysmy na spacerku,ale najdłuzej siedziałam z Nelą na kolanach,a ona tuliła sie do mnie.Ona woli sie tulic niż spacerowac.

Posted

Nie dość,ze marszczy nieżle nos,/jak zbliża sie inny psiak/ to jeszcze szczeka.Może była zła ,że nie przyjechałam?Ostatnio taka dumna siedziała na kolanach/na drodze stało krzesełko:eviltong:/Nela,moze szczekaniem zwrócisz na siebie uwage,sunieczko ty moja.Setna strona i nic!Zielony,zdjęcia sa na 60-62,93,95,99str,czy z nich mozna dwa usmiechnięte włączyć?Opis Neli tez juz nieaktualny,nie jest zaniedbana,jest lśniąca i troche strachliwa.