SZPiLKA23 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Neczka napisał(a):A kim jest Mela ? :) Tzn. ona nie jest przypadkiem naszą Britą ze stronki ? :eviltong: Nie to raczej nie Brita ta sunia jest grubsza i stawia tylko jednego uchola. Mela to imie dzieki przejezyczeniu sie Halci ;) Quote
Neczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nie to raczej nie Brita ta sunia jest grubsza i stawia tylko jednego uchola. Mela to imie dzieki przejezyczeniu sie Halci ;) Już wiem, już wiem :) Nelcia dzisiaj wygłaskana ;) Quote
halcia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nelulka,pewnie siedzisz w budzie i tak ci smutno jak mnie sunieczko. Quote
halcia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Neluśka kochana, przynajmniej hop do góry. Quote
gagata Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Nela,biegniemy...trzeba kieckę otrzepać.... Quote
halcia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Neluś uśmiechnęty na banerku,to jest to!TYlko jeszcze jej uszka leza....Neluśka kochana,zima pewnie w schronisku,jak kazda....nic sie nie zmienia,moze niepotrzebnie ci robie nadzieje? Quote
Neczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Halciu, nie robisz nadzieji, tylko pokazujesz, że człowiek nie każdy człowiek, to podniesiona ręka, której należy się bać... ;) Jak będzie jakaś fajna uśmiechnięta fota z podniesionymi uszkami, to mogę zrobić kolejny banerek :) Quote
gagata Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nelciu,szybko biegniemy na pierwszą, bo Halci bedzie przykro,jak sie zaczniesz ociągac... Quote
Becia66 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Styropianu w schronisku dużo to pewnie Nelci zimno nie będzie jesli domku przed zimą nie znajdzie...:lol: Quote
halcia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nie tyle styropian ociepla co serducho i domek.Co nie Neluska? Quote
halcia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 I co czarna damo?Ani styropianu ani serca,a zima za pasem. Quote
gagata Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Te czarne damy tak mają...siedzą cicho,nic nie mówią...a ż tu hop! i domek jest.... przynajmniej u Stadnickiego...:cool3: Quote
halcia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Neluńku,kto na ciebie zwróci uwage?Da duzo serca i cierpliwości.Wybieraja sie znajomi dr,który szczepił,ale chca sunie dużą,kudłatą szorstkowłosa i jasną. Quote
Neczka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 halcia napisał(a):Wybieraja sie znajomi dr,który szczepił,ale chca sunie dużą,kudłatą szorstkowłosa i jasną. Może Fiszka... ? :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Szpilka jest jasna i szorstka ale nie taka duza Quote
Recommended Posts