Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA NELCIOWI KIBICE ! :cool1:
Przygotujcie się na przecudniastą Nelową sesję zdjęciową by Mati. Jeśli po tych fotach nie znajdzie się domek, to ja zwątpię w ludzkość... ja osobiście poznałam ją tylko po obróżce... Wy też nie poznacie, zobaczycie :eviltong::lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']To chyba raczej jest Mela a wiec sunia ktora juz "doprowadziłysmy" do jakiej takiej "normalnosci"

To na 100% nie Nela tylko Mela, robiłam nawet ostatnio jej zdjęcia z Halcią.
Tą obróżke faktycznie kiedyś miała Nela ale teraz ma nową i Mela dostała ją od halci w prezencie. Oj baby, baby.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale że ty Neczuś Nelki nie poznałaś ? :eviltong:

Posted

Wiesz co, właśnie z Mati rozmawiamy i tak mi te jej ząbki nie spasowały :D Ale jest strrrasznie podobna do Neli :eviltong:

Ale kim jest tak wogóle Mela ? To może jedna z tych czarnych suń z bodajże 4/5 boksu jak się wejdzie do schroniska po prawej stronie ?

Posted

ołłłłł jesssus to się namerdało :d mam nadzieje ze Nelka sie nie obrazi na Melkę ze wdarła się szturmem w jej wątek :) :evil_lol:

a kicuki trzymamy i za Nelke i Melke :loveu:

:bluepaw: