halcia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Neluńku słodki,tak mi teskno,ale nawet nie zaryzykowała bym po tym błocie,przy takiej pogodzie,żywego ducha bym nie znalazła do wyciągania.Neluś,czy ty tak samo sie kiedyś ucieszysz,czy trzeba będzie zaczynać od nowa przyjażn.Ciągle myśle o tobie sunieczko. Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 gagata napisał(a):Oj,dziewczyny,ledwie wylazłam z tej budy....i odwłok mi zmókł.....Za to Nelcia zadowolona,chociaż powiedziała mi,że woli Halcię w realu...Halcia zdrowiej,nie rób tego dziewczynie.O piernika, ktoś mi napoczął nogawkę...:lol: Oj to dobrze !!!:loveu::loveu: Bo już się balam że trzeba będzie powtórzyć metodę Kubusia Puchatka który utkwił u królika w norze i bedziesz musiała poczekac na wyjście - aż schudniesz- juz leciałam z książką kucharską żeby Ci poczytać na pocieszenie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Taaa...i jeszcze gotowaną marchewką byś mnie tylko karmiła??? Jeszcze czego ! Dlatego sama jakos sie wypchalam...:lol: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale czytałabym Ci za to o potrawach na przykład z kuchni włoskiej i francuskiej na pocieszenie -:loveu::loveu::loveu: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Teraz Nelcia może wyjrzeć jak świat wygląda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Daj psinie podelektować się wyjściem z budy:cool3::cool3::cool3: Quote
gagata Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Eee,Nela caly czas w budzie,podobno dlatego ze pada,ale ja mysle,ze ona wstydzi sie tej rozowej obrozki...:evil_lol: Quote
Neczka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ...a Halcia Cie zabije :siara: W górę Neluś... :roll: Quote
gagata Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No tak, Halci nie można denerwować,musi zdrowieć... No więc Neli ta różowa obróżka baaardzo się podoba....nawet jej widokiem nie chce się podzielić z koleżankami....fetyszystka jedna....:evil_lol: Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Oj Gagaciu grabisz sobie słonko:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halcia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nelci wątek dobiega setki i NIC! cholera.A obróżka zaj...rózowa tylko wąska.Mam taki plan:kedys ktoś zapyta...a ta skad ma taką wsciekła obróżke?i ktos opowie o niej,ze całe zycie psina w schronisku,ale taka jedna jezdzi do niej oswaja/oswoiła/i psina uwierzyła...... i ten ktos ją weżmie.....Obróżka jest w celu zwrócenia uwagi!Nelcia,tesknie!! Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Neluniu warta jesteś najlepszego serca na świecie Quote
Neczka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A była taka przestraszona... te oczy... bardziej przerażonych nie widziałam :shake: Teraz to już inny pies, zaufała... A po domku dalej ani śladu :placz: Quote
halcia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nelus tyko pieszczoty przy okazji mogę ci zaoferowac.No ....jeszcze ponosic na rękach i mocno,mocno przytulic. Quote
halcia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Aż bedzie stareńka jak Babunia i 1,5 m-ca szczęśliwa u swojego opiekuna?Neluńku! Quote
Recommended Posts