Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neluńku słodki,tak mi teskno,ale nawet nie zaryzykowała bym po tym błocie,przy takiej pogodzie,żywego ducha bym nie znalazła do wyciągania.Neluś,czy ty tak samo sie kiedyś ucieszysz,czy trzeba będzie zaczynać od nowa przyjażn.Ciągle myśle o tobie sunieczko.

Posted

gagata napisał(a):
Oj,dziewczyny,ledwie wylazłam z tej budy....i odwłok mi zmókł.....Za to Nelcia zadowolona,chociaż powiedziała mi,że woli Halcię w realu...Halcia zdrowiej,nie rób tego dziewczynie.O piernika, ktoś mi napoczął nogawkę...:lol:

Oj to dobrze !!!:loveu::loveu: Bo już się balam że trzeba będzie powtórzyć metodę Kubusia Puchatka który utkwił u królika w norze i bedziesz musiała poczekac na wyjście - aż schudniesz- juz leciałam z książką kucharską żeby Ci poczytać na pocieszenie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No tak, Halci nie można denerwować,musi zdrowieć... No więc Neli ta różowa obróżka baaardzo się podoba....nawet jej widokiem nie chce się podzielić z koleżankami....fetyszystka jedna....:evil_lol:

Posted

Nelci wątek dobiega setki i NIC! cholera.A obróżka zaj...rózowa tylko wąska.Mam taki plan:kedys ktoś zapyta...a ta skad ma taką wsciekła obróżke?i ktos opowie o niej,ze całe zycie psina w schronisku,ale taka jedna jezdzi do niej oswaja/oswoiła/i psina uwierzyła...... i ten ktos ją weżmie.....Obróżka jest w celu zwrócenia uwagi!Nelcia,tesknie!!