Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję, że Rudziaszek już jest u nas w Krakowie. Przyjechałam do domu wziąć szelki, bo jest troszkę wystraszony i boimy się, żeby z obróżki nam nie zwiał.
Jest piękny i kochany !! Magdzie trzeba było wyrywać kolaska z rąk, bo przez drogę już się do niego przyiązała :loveu:

Posted

tak, już nie mogę sie doczekać spotkania z tym przystojniakiem:) póki co pozostaje problem transportu. potrzebuje pomocy. mam transport do domu z lublina, Rzeszowa lub ewentualnie Krakowa. ale psiaka trzeba w jedno z tych miejsc dowieźć z Częstochowy :(

Posted

Lucyja napisał(a):
Melduję, że Rudziaszek już jest u nas w Krakowie. Przyjechałam do domu wziąć szelki, bo jest troszkę wystraszony i boimy się, żeby z obróżki nam nie zwiał.
Jest piękny i kochany !! Magdzie trzeba było wyrywać kolaska z rąk, bo przez drogę już się do niego przyiązała :loveu:

Tak to prawda, juz po drodze się poryczałam ,że go nie oddam:-(, on jest taki kochany i piękny pies marzenie,grzeczy , spokojny , przymilny no i ładnie jedździ autem, ech..... Będę za nim tęsknić, mam nadzieję ze będą wieści z nowego domku. A jak kiedys i tak będę miałam collie:evil_lol:

Posted

Melduje się nowy DT merle:-)
Psiak przecudowny nie wiem czy go oddam ;). Świetnie dogaduje się z Delmuchą i kotami. Nockę spędził w zamkniętym kojcu, bo nie był całkiem wybudzony, ale teraz króluje na całym podwórku :lol:. Był na 2 spacerkach na smyczy!! (pożyczyła mu moja sunia - taką rociąganą). Jak tylko zrobię zdjęcia zaraz wrzucę :-)

Posted

Magdziak napisał(a):
Melduje się nowy DT merle:-)
Psiak przecudowny nie wiem czy go oddam ;). Świetnie dogaduje się z Delmuchą i kotami. Nockę spędził w zamkniętym kojcu, bo nie był całkiem wybudzony, ale teraz króluje na całym podwórku :lol:. Był na 2 spacerkach na smyczy!! (pożyczyła mu moja sunia - taką rociąganą). Jak tylko zrobię zdjęcia zaraz wrzucę :-)

Magdziak nie rob karolaj tego ...ona noce nie przesypia przez tego psiaka :placz:
I dziekujemy za relacje o stanie zdrowia Luckiego... no i czekamy na zdjecia

Posted

no chyba żartujesz magdziak - mowy nie ma - karolaj zaklepała psine :P trzeba było sie decydowac od razu :P

podałam smycz i obroże mojej Milki, moze sie jakoś nauczy chodzić na smyczy i ostatecznie pojedzie pociągiem :D

on chyba dlatego chodzi na smyczy bo jest cieniutka - jak widzi ze jest prowadzony natychmiast wrasta w ziemie

Posted

Bo Lucky to taki delikatesik, nikt go na grubej smyczy nie będzie szarpał (A JA GłUPIA PRóBOWAłAM:chaos:)
Chciałam stanowczo zażądać zdjęć:cool3:

Posted

oj Magdziak, nie dziwie sie ze sie zakochałaś. on jest cudny. to wspaniale ze chce chodzić na smyczy.
podasz mi kontakt do siebie na PW?
ja również domagam sie zdjęć!!

Posted

Chciałam bardzo podziękować Floridzie i Maggie !!! Dziewczyny jesteście super szybkie i super konkretne !!
Gwarantuje Wam, że piesek łamie kolejne serca :loveu::loveu:
Tak więc wszystko co złe już za nim. Teraz go czeka tylko dobroc i pełna miska :)

Posted

Lucyja napisał(a):
Chciałam bardzo podziękować Floridzie i Maggie !!! Dziewczyny jesteście super szybkie i super konkretne !!
Gwarantuje Wam, że piesek łamie kolejne serca :loveu::loveu:
Tak więc wszystko co złe już za nim. Teraz go czeka tylko dobroc i pełna miska :)

i utrata jajeczek, ale to juz w nowym domku :> ?

Posted

florida_blue napisał(a):
i utrata jajeczek, ale to juz w nowym domku :> ?

Byłam dziś z jego obecnym opiekunem i moimi psami na spacerze, więc Rudziaszek chętnie by pomolestował moją Fionę :) Ale moja Fionusia po pierwsze, że nie ma ochoty na takie zaloty, a po drugie jest po sterylizacji, więc "te" sprawy juz ją nie interesują :evil_lol: