Ulka18 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 domek mieszka w Wielkopolsce To dobrze, ze jest domek, bo Halinka ma na DT Koralika, ktory przeciez czeka na adopcje. W Wielkopolsce dom mozna sprawdzic :p Quote
Lucyja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Melduję, że Rudziaszek już jest u nas w Krakowie. Przyjechałam do domu wziąć szelki, bo jest troszkę wystraszony i boimy się, żeby z obróżki nam nie zwiał. Jest piękny i kochany !! Magdzie trzeba było wyrywać kolaska z rąk, bo przez drogę już się do niego przyiązała :loveu: Quote
karolaj Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 tak, już nie mogę sie doczekać spotkania z tym przystojniakiem:) póki co pozostaje problem transportu. potrzebuje pomocy. mam transport do domu z lublina, Rzeszowa lub ewentualnie Krakowa. ale psiaka trzeba w jedno z tych miejsc dowieźć z Częstochowy :( Quote
maggie1971 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Lucyja napisał(a):Melduję, że Rudziaszek już jest u nas w Krakowie. Przyjechałam do domu wziąć szelki, bo jest troszkę wystraszony i boimy się, żeby z obróżki nam nie zwiał. Jest piękny i kochany !! Magdzie trzeba było wyrywać kolaska z rąk, bo przez drogę już się do niego przyiązała :loveu: Tak to prawda, juz po drodze się poryczałam ,że go nie oddam:-(, on jest taki kochany i piękny pies marzenie,grzeczy , spokojny , przymilny no i ładnie jedździ autem, ech..... Będę za nim tęsknić, mam nadzieję ze będą wieści z nowego domku. A jak kiedys i tak będę miałam collie:evil_lol: Quote
Magdziak Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Melduje się nowy DT merle:-) Psiak przecudowny nie wiem czy go oddam ;). Świetnie dogaduje się z Delmuchą i kotami. Nockę spędził w zamkniętym kojcu, bo nie był całkiem wybudzony, ale teraz króluje na całym podwórku :lol:. Był na 2 spacerkach na smyczy!! (pożyczyła mu moja sunia - taką rociąganą). Jak tylko zrobię zdjęcia zaraz wrzucę :-) Quote
HalinaM Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Magdziak napisał(a):Melduje się nowy DT merle:-) Psiak przecudowny nie wiem czy go oddam ;). Świetnie dogaduje się z Delmuchą i kotami. Nockę spędził w zamkniętym kojcu, bo nie był całkiem wybudzony, ale teraz króluje na całym podwórku :lol:. Był na 2 spacerkach na smyczy!! (pożyczyła mu moja sunia - taką rociąganą). Jak tylko zrobię zdjęcia zaraz wrzucę :-) Magdziak nie rob karolaj tego ...ona noce nie przesypia przez tego psiaka :placz: I dziekujemy za relacje o stanie zdrowia Luckiego... no i czekamy na zdjecia Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 no chyba żartujesz magdziak - mowy nie ma - karolaj zaklepała psine :P trzeba było sie decydowac od razu :P podałam smycz i obroże mojej Milki, moze sie jakoś nauczy chodzić na smyczy i ostatecznie pojedzie pociągiem :D on chyba dlatego chodzi na smyczy bo jest cieniutka - jak widzi ze jest prowadzony natychmiast wrasta w ziemie Quote
ULKA12 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Bo Lucky to taki delikatesik, nikt go na grubej smyczy nie będzie szarpał (A JA GłUPIA PRóBOWAłAM:chaos:) Chciałam stanowczo zażądać zdjęć:cool3: Quote
karolaj Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 oj Magdziak, nie dziwie sie ze sie zakochałaś. on jest cudny. to wspaniale ze chce chodzić na smyczy. podasz mi kontakt do siebie na PW? ja również domagam sie zdjęć!! Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 pozbyłam sie dwóch szkockich to teraz mam takiego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10345619#post10345619 ktos chętny :razz:?? kto sie zajmuje adopcjami tych ras???? Quote
Lucyja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Chciałam bardzo podziękować Floridzie i Maggie !!! Dziewczyny jesteście super szybkie i super konkretne !! Gwarantuje Wam, że piesek łamie kolejne serca :loveu::loveu: Tak więc wszystko co złe już za nim. Teraz go czeka tylko dobroc i pełna miska :) Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 jak sciagne na kompa to wkleje :diabloti: na razie nie wiem za co sie zabrać tyle mam do zrobienia ;) Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Lucyja napisał(a):Chciałam bardzo podziękować Floridzie i Maggie !!! Dziewczyny jesteście super szybkie i super konkretne !! Gwarantuje Wam, że piesek łamie kolejne serca :loveu::loveu: Tak więc wszystko co złe już za nim. Teraz go czeka tylko dobroc i pełna miska :) i utrata jajeczek, ale to juz w nowym domku :> ? Quote
Lucyja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 florida_blue napisał(a):i utrata jajeczek, ale to juz w nowym domku :> ? Byłam dziś z jego obecnym opiekunem i moimi psami na spacerze, więc Rudziaszek chętnie by pomolestował moją Fionę :) Ale moja Fionusia po pierwsze, że nie ma ochoty na takie zaloty, a po drugie jest po sterylizacji, więc "te" sprawy juz ją nie interesują :evil_lol: Quote
Magdziak Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 przepraszam Was kochani - jutro wrzucę zdjęcia, padam na ........ Ula bedzie u mnie jutro :lol: Quote
Magdziak Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dzień dobry! Obiecane zdjęcia: :lol: Z Delmuchą moją kochaną: Quote
Magdziak Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Test "na kota" zdany perfekcyjnie :lol:. Z moim Tygryskiem: Tak "znosi" targanie futra:lol:: Troche udało się wczoraj rozcinakiem wyczesać: Quote
Recommended Posts