Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak jego państwo wrócą z wakacji (a już niedługo) to ich będę molestować o kolejne foty. :lol:
Ten psiurek ma w sobie tyle łagodności, że nie sposób się w nim nie zakochać.
Z tego co wiem, to wreszcie dał głos, bo jego rodzinka już się martwiła, że jest niemową.

Posted

florida_blue napisał(a):
maggie, jak bedziemy mieli jeszcze jednego - znajdziesz go pod drzwiami ;)

dziękujemy Ci kochana za pomoc ;* bez Ciebie rudzielec by nie pojechał

Nie ma za co polecam się na przyszłość:diabloti:
Ten pies jest wyjątkowy , w życiu takiego kochanego i łagodnego psa nie widziałam,:loveu: dlatego nie mogę przestać o nim myślec i starsznie załuję ze nie mogłam go wziać do siebie. Szczęsciarze z tych ludzi , u których on jest.
Czekamy więc na następne fotki.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

hej. Lucky ma się świetnie. ładnie nabrał ciałka:lol: myślę ze już się na dobre zadomowił. czasem tylko ma gorsze dni gdy się czegoś przestraszy. z marszu podbija serca wszystkich, którzy staną na jego drodze:loveu:, ile to ja się komplementów nasłuchałam;) jest niesamowicie przytulaśny i ufny. jedynie listonosz nie przypadł mu do gustu, musimy uważać bo potrafi ostro bronic swojego terenu.
Lucek uwielbia wylegiwac się w domu, lecz ciągle pewniej się czuje gdy ma za plecami otwarte drzwi. biorą pod uwagę pogode jest to coraz trudniejsze, lecz stramy się przyzwyczajac go stopniowo. co wieczór przychodzą z Majką na pokoje i rozciągają się na dywanach, oczywiscie po doprowadzeniu łap do porządku:evil_lol: prześlę troche zdjęć jak tylko pogoda umożliwi ich zrobienie.
pozdrowienia:loveu: